^
  • Albatrosser og pingviner

    Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for naturelskere. Oplev blandt andet albatrosser og pingviner.

Albatrosser og pingviner

Denne tur til Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for ornitologer og naturelskere. Fra hotellet fører en flot køretur dig til den ventende båd, og snart lægger du fra kaj med kurs mod den store albatros-koloni ved Taiaroa Head. Dette er det neste sted på fastlandet, hvor disse albatrosser yngler, og besøget er en sjælden mulighed for at opleve den kæmpemæssige fugl, der har et vingefang på tre meter. Men også pelssæler, delfiner, søløver og et væld af andre havfugle lever i området. Så hold øjne og øre åbne. 

Tilbage på landjorden er det tid til at stifte bekendtskab med en helt anden type fugl. Den lille guløjede pingvin er den mest sjældne pingvinart i verden, og den findes kun langs New Zealands sydøstkyst. Sammen med guiden begiver du dig først med bus og siden til fods mod kysten. Her fører en serie af overdækkede gange ud til skjul, hvorfra det er muligt at observerer og fotografere pingvinerne helt tæt på uden at generer dem. 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

5 timer fra kr. 765

Prisen inkluderer

  • Scenic Bus Tour
  • Dygtig guide
  • Sejltur ved Otago-halvøen
  • Entré og guidet tur i Yellow Eyed Penguid Reserve