^
  • Rejser til Hawkes Bay

    Vi sammensætter din rejse til New Zealand og Hawkes Bay helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Hawkes Bay

Hawkes Bay er blandt New Zealands største og ældste vinproducerende områder.

De lokale vinbønder i Hawkes Bay er stolte af deres vine og inviterer gerne indenfor til en snak og en smagsprøve. De bedste vine fra Hawkes Bay er Chardonnay, Sauvignon Blanc og Cabernet Sauvignon.

Udover vin produceres der i Hawkes Bay også et stort udvalg af frugt og grønt. Smag de lækre jordbær, pærer og æbler, som du kan købe i områdets mange små butikker og på de lokale farmers markeder, hvor bønderne kommer for at sælge deres friske produkter. Restauranterne i området er også kendte for deres lækre mad. Så du kan også se frem til en række gode gastronomiske oplevelser, mens du er her.

I den sydlige del af Hawkes Bay finder du byen Napier, der i 1931 blev offer for et kraftigt jordskælv. Byen blev dog hurtigt genopbygget. Denne gang i den karakteristiske art déco-stil, som stadig præger bybilledet den dag i dag.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til New Zealand og Hawkes Bay kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.