^
 • Rejser til Auckland

  Vi sammensætter din rejse til New Zealand og Auckland helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Auckland

Oplev The City of Sails på din rejse rundt i New Zealand.

Auckland er New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. Den er placeret oven på 63 udslukte vulkaner, og flere af de grønklædte høje omkranser byen. Fra toppen af for eksempel One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er der en dejlig udsigt over byen og vandet.

Auckland midtby er et interessant sted at slentre rundt. Gaderne Queen Street og Karangahape Road er de bedste indkøbsgader, og det er også på disse kanter, mange etniske befolkningsgrupper fra Stillehavet holder til. Her finder du butikker med alt fra lækre frugter, eksotiske grøntsager til farvestrålende stoffer. Beøsøg også Ponsonby Road, som byder på et hav af shoppingmuligheder samt restauranter og cafeer i massevis. Her kan du desuden finde moderne New Zealandsk brugskunst og interiørbutikker.

City of Sails

Auckland er omgivet af vand, og der er altid mange sejlbåde på bugten ud for byen. Af samme årsag er byen kendt som City of Sails. Tag en tur med en af turbådene, som blandt andet sejler til de omkringliggende ubeboede vulkanøer, hvor du kan gå en tur hen over den størknede lava. Et andet udflugtsmål med båd kunne være bydelen Devonport, hvor du finder små kunstforretninger og victorianske bygninger. Du kan også nyde nogle dage ved stranden eller boltre dig med surfbrættet i de store bølger.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til New Zealand og Auckland kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Rejseforslag

Rejseforslag

Fakta

Auckland er, med over en million indbyggere, New Zealands største by og hjem for en fjerdedel af landets befolkning. På en rejse til Auckland kan du blandt andet opleve nogle af de 63 udslukte vulkaner, som byen er bygget på. En del af disse ligger rundt om byen og fremstår som kegleformede, grønklædte høje. One Tree Hill, Mount Eden og Mount Albert er de største af Aucklands vulkaner, og de byder alle på en god udsigt over byen og havnene.


 


Aucklands højdepunkter


Der er meget at se og opleve, når du rejser til Auckland, og det kan være svært at vælge til og fra. Her fra du vores bud på nogle af de sjove og spændende oplevelser, du kan se frem til i ”City of Sails”. 1. 1. Aucklands vulkaner


One Tree Hill er let at kende på obelisken på toppen, som oprindeligt blev rejst som et mindesmærke for aftaler mellem maorierne og de hvide immigranter. Mount Eden er den højeste af de tre vulkaner og har et særdeles flot, græsklædt krater. Fra toppen af Mount Eden får I 360°’s udsigt over byen og havneområderne. 1. 2. Sejltur på havnen


Med vand på begge sider kaldes Auckland i daglig tale City of Sails (Sejlenes By). Vandene omkring byen er prydet af sejl- og lystbåde, og en tur med en af turbådene er absolut værd at bruge tid på. Mange af dem lægger til ved de ubeboede udslukte vulkanøer, hvor I kan vandre på den størknede lava, der runger hult under jeres fødder. Fra havnen afgår også en “havbus”, der hver time sejler til Devonport, en lille bydel med små kunstforretninger og victorianske bygninger. Mod øst kan I nyde de brede sandstrande, og på den anden side af byen lokker de store bølger surfere til fra hele verden. 1. 3. Shopping på Queen Street


Queen Street og Karangahape Road, i daglig tale K-Road, er de bedste indkøbsgader. K-Road er en spændende gade, hvor mange af de etniske stillehavsfolk holder til. Her handles blandt andet farverige stoffer, eksotiske frugter og grønt. Auckland har en gruppe på cirka 100.000 indvandrere fra flere af Stillehavsøerne, og sammen med maorierne gør det byen til den største polynesiske by i verden. 1. 4. Ponsonby Road


Ponsonby er hjem for mange kunstnere, folk fra mediebranchen og designere. På en af de omkring 60 barer, restauranter og caféer langs Ponsonby Road bliver der nydt new zealandsk Chardonnay og tilhørende tapas, en lækker middag eller en latté. Link-bussen stopper flere steder på den kendte og populære shoppinggade, men du kan så af ved første stop ved toppen af College Hill-bakken, som forbinder Ponsonby med Victoria Park Market og down town. Så kan du få en god lang shoppingtur til fods med caféstop ned til den anden ende. 1. 5. Sky Tower


For det bedste overblik over byen kan de anbefales at besøge byens højeste punkt, Sky Tower. Elevatoren tager dig til toppen i 220 meters højde, hvor du får det bedste vue over Auckland samt de mange vulkaner, fjorde og øer omkring byen.


Fakta om Auckland


 • Areal: 1.102,9 km2

 • Befolkning: 1,6 mio.

 • Sprog: Engelsk

 • Valuta: Newzealandsk dollar

 • Flyvetid fra Danmark: ca. 24 timer