^
 • Krydstogt ved New Zealand og Sydney

  20 dage fra kr. 24.900 Inkl. fly, krydstogt, hotel og to dagsture

 • Krydstogt ved New Zealand og Sydney

  20 dage fra kr. 24.900 Inkl. fly, krydstogt, hotel og to dagsture

 • Krydstogt ved New Zealand og Sydney

  20 dage fra kr. 24.900 Inkl. fly, krydstogt, hotel og to dagsture

 • Krydstogt ved New Zealand og Sydney

  20 dage fra kr. 24.900 Inkl. fly, krydstogt, hotel og to dagsture

Krydstogt ved New Zealand og Sydney

Se New Zealands højdepunkter på et skønt krydstogt langs New Zealands kyster og slut rejsen af i ikoniske Sydney i Australien.

20 dage fra kr. 24.900*
Pris per person ved 2 voksne 
Prisen inkluderer: fly, krydstogt, hotel og to dagsture

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i New Zealand kan se ud. Generelt har krydstogter i New Zealand få afgange hvert år, så nedenstående skal blot ses som inspiration til, hvordan en rejse kunne se ud. Stoppene ændrer sig, og nogle gange starter krydstogtet i Sydney Australien. 

Denne rejse begynder i Auckland på New Zealand. Byen kaldes også ”City of Sails”på grund af de mange sejlbåde, der findes i byens havn. Her har du tre dage til at udforske byen. En af dagene skal du på en heldagstur, som både tager dig til seværdigheder i byen, men også til regnskoven lige uden for byen.

Fra Auckland står du til søs på et 10-dages krydstogt, hvor du blandt andet besøger Bay of Islands, Napier og Wellington på Nordøen samt Dunedin og Milford Sound på Sydøen. Stoppene undervejs vil varierer alt efter, hvilken afrejsedato du vælger. Du rejser med Royal Caribbeans skib Radiance of the Seas. Skibet tilbyder mange forskellige aktiviteter om bord. Du kan vælge mellem flere forskellige restauranter og tilbringe tid ved poolen eller i spaen. Der er desuden mulighed for at deltage i danse- eller madlavningskurser. Så der er masser at give sig til mellem de spændende stop i land. Krydstogtet slutter i Sydney, hvor du har et par dage til at udforske byens mange seværdigheder.

Læs mere om Celebrity Cruises og Royal Caribbbean Cruise Lines

 

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag begynder din rejse til New Zealand og Australien. Du flyver via Asien, hvor du kan vælge at gøre stop i eksempelvis Hongkong, Dubai, Singapore eller Bangkok.

Dag 2: Mellemlandning i Asien

En mellemlanding i Asien giver dig en chance for at strække benene mellem flyrejserne. Vælger du at gøre stop, kommer der både shopping, sol og strand samt asiatiske madoplevelser på programmet.

Dag 3: Ankomst Auckland, New Zealand

Du lander i Auckland; New Zealands største by, som ligger i et område med intet mindre end 63 udslukte vulkaner. Byen ligger smukt omgivet af grønne, bølgende bakker. Du har tre dage til at udforske byen og dens mange seværdigheder.

Dag 4: Guidet dagstur i Auckland

En guidet heldagstur venter dig i dag. Turen tager dig til Aucklands største seværdigheder samt regnskoven lige uden for byen. Om formiddagen besøger du byens universitet, parken The Domain City og forstaden Ponsonby, inden turen går videre over Harbour Bridge til North Shore. Det er tid til en kop kaffe, inden du fortsætter til toppen af Mount Victoria, som byder på en fantastisk udsigt over byen. Eftermiddagen er helliget Waitakerer Ranges, der ligger blot 30 km fra Auckland. Alligevel er det som at komme til en helt anden verden. Her er du omgivet af frodig vegetation og brusende vandfald, og ikke langt derfra venter den rå vestkyst. Her går du en tur på stranden, mens guiden fortæller om områdets historie, natur og dyreliv. Sidste stop på turen er regnskoven med sine store kauritræer, enorme bregner og rige fugleliv.

Dag 5: Auckland

Dagen er fri til at udforske på egen hånd. Tag endnu en guidet tur i byen eller i området omkring byen. Eller sæt tempoet lidt ned, og nyd en dag med shopping på Queen Street og et godt måltid mad på en af restauranterne ved havnen. Valget er dit.

Dag 6: Krydstogt

Det er din sidste dag i Auckland, inden du kl. 20.00 om aftenen begiver dig ud på dit krydstogt ved New Zealand. Du rejser med Royal Caribbean Cruise Lines skib Radiance of the Seas – et smukt skib med store vinduer og elegant indretning. Om bord finder du et bredt udvalg af aktiviteter, barer og restauranter, så du kommer ikke til at kede dig.

Dag 7: Bay of Islands

Det azurblå hav, de gyldne strande og den blå himmel tiltrækker mange besøgende til Bay of Islands hvert år. Rundt i bugtens klare vand ligger intet mindre end 150 øer, hvoraf nogle er gemt godt væk. Udforsk øernes skønne vandreruter og smukke strande, og læg vejen forbi nogle af de små hyggelige byer, som også er et besøg værd. Du har hele dagen fra kl. 8.00 til kl. 17.00 til at opleve Bay of Islands.

Dag 8: Tauranga

Allerede kl. 6.30 kommer skibet til Tauranga i hjertet af Bay of Plenty-regionen. Dette er det område i New Zealand, som oplever den største befolkningsvækst primært på grund af de mange soltimer og de skønne strande. I Tauranga arrangeres desuden mange festivaler i årets løb, som er meget populære. Du er her frem til kl. 17.00, hvor skibet atter lægger fra kaj. Så du har god tid til at nyde herlighederne.

Dag 9: Napier

Napier ligger i Hawke’s Bay-regionen, og er kendt for sin art deco arkitektur. Efter et jordskælv i 1931 blev byen bygget op igen i den elegante art deco-stil, som du kan se flere steder, når du udforsker byen. Du har fra kl. 10.00 til kl. 18.00 til at udforske Napier.

Dag 10: Wellington

Kl. 8.00 om morgenen ankommer du til Wellington, New Zealands hovedstad. Nyd dagen i byen, som er nem at udforske til fods. Du kan for eksempel opleve regeringsbygningen og nationalmuseet Te Papa, som er i en klasse for sig. Byen er desuden kendt for sit rige kulturliv med både festivaler, teater og dans. Skibet sejler videre kl. 17.00.

Dag 11: Akaroa

Du er nu kommet til New Zealands Sydø. Nærmere bestemt den lille charmerende fiskerby Akaroa, som ligger gemt på Banks halvøen godt en times kørsel fra Christchurch. Brug dagen på at besøge byens gallerier, butikker med lokalt håndværk og hyggelige caféer. Eller udforsk den omkringliggende natur, som byder på et bølgende, grønt landskab. Du har hele dagen fra kl. 8.00 til kl. 17.00 til rådighed.

Dag 12: Dunedin

Dunedin er næste stop på din rejse. Du ankommer kl. 8.00 om morgenen til Sydøens næststørste by, der er rig på viktoriansk arkitektur. Her er der blandt andet mulighed for at opleve både albatrosser og guløjede pingviner. Du kan også vælge at besøge Cadbury’s chokoladefabrik eller Speight’s bryggeri, hvis det falder mere i din smag. Kl. 17.00 er det tid til at sejle videre.

Dag 13: Dusky Sound - Doubtful Sound - Milford Sound

I dag venter en utrolig naturoplevelse. Du besøger hele tre fjorde, som alle byder på fantastiske, dramatiske landskaber med stjejle grønklædte klippevægge, der tårner sig op af de blikstille vand i fjordene. Dyrelivet i Fiordland er rigt og med lidt held, kan du opleve både delfiner, sæler, pingviner og fugle i massevis.

8.00-9.00: Du sejler gennem Dusky Sound, der er en af de sværest tilgængelige fjorde på New Zealands sydkyst. Allerede her mærker du den ro, der præger dette område i New Zealand.  

11.00-12.00: Doubtful Sound, som ofte kaldes ”Sound of Silence” er et fredfyldt og lidt mystisk sted, som er kendt for sine fine vandfald, høje bjerge og unikke dyreliv. Tidligere var det kun modige sømænd, som lykkedes med at finde hertil, men i dag er det et af de mest kendte og besøgte steder i Fiordland National Park.

16.30-18.00 Milford Sound er et af de steder i verden, som tager pusten fra dig. Den 22 km lange fjord domineres af bjerget Mitre Peak, som ligger omgivet af det rolige, smukke vand.

Dag 14-15: Til havs

Efter flere dage spækket med seværdigheder og uforglemmelige oplevelser er det blevet tid til at nyde et par dage om bord på skibet. Du har to hele dage, før du når Sydney, så der bliver rig mulighed for at slappe af ved poolen og tage et madlavningskursus eller danselektioner. Du kan også snuppe et spil minigolf og lade dig forkæle i spaen eller deltage i vinsmagning. Der findes et hav af oplevelser om bord på Radiance of the Seas for både børn og voksne.

Dag 16: Ankomst Sydney

I dag ankommer du til Sydney i Australien kl. 6.30 om morgenen. Efter du er gået fra borde tjekker du ind på dit centralt beliggende hotel, hvor du skal bo de kommende tre nætter. Du har herefter hele dagen til at suge de første indtryk af byen til dig.

Dag 17-18: Sydney

Den bedste måde at få et godt overblik over byen er på en guidet byrundtur. På denne måde kommer du til alle de mest kendte steder i byen som Darling Harbour, Sydney Opera House, Harbour Bridge og Circular Quay. Det kan også være, at du har lyst til en guidet rundtur i Operahuset, eller måske vil du gerne opleve en af de imponerende forestillinger. Du kan også tage til Manly Beach, nyde et godt måltid mad på en af de mange gode restauranter ved Circular Quay eller besøge Sydney Aquarium. Der finders desuden flere smukke naturområder uden for Sydney, som kan besøges på en dagstur. Blue Mountains med klippeformationen Three Sisters er nok det mest kendte og bestemt et besøg værd.  Men der er også mange andre muligheder.

Dag 19: Afrejse fra Sydney

I dag flyver du hjem mod Danmark igen. Måske har du lyst til at forlænge dit besøg i Australien eller gøre stop i Asien på vej hjem. Mulighederne er mange.

Dag 20: Ankomst Danmark

Du lander på dansk jord igen fyldt op med minder fra en rejse med storslået natur og storbyoplevelser udover det sædvanlige.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne
 Hele året*  fra kr. 24.900

*Priserne på krydstogtet kan variere meget over året, da de afhænger af udbud og efterspørgsel.
 

Krydstogtet kan bestilles op til to år i forvejen, men flybilletterne frigives typisk 11-12 måneder inden afrejse. Derfor booker vi krydstogtet så tidligt som muligt, og så bestiller vi flybilletterne, når det er muligt.  

 

Prisen inkluderer

 • Fly Danmark – Auckland // Sydney – Danmark
 • Flyskatter
 • 3 nætter i Auckland
 • Guidet dagstur i Auckland inkl. transport, guide, forfriskninger og transfer
 • 10-nætters krydstogt inkl:
  • 10 overnatninger i delt indvendig dobbeltkahyt
  • Alle måltider, kaffe/te/juice
  • Underholdning
  • Drikkepenge
  • Læs mere om, hvad der er inkluderet her
 • 3 nætter i Sydney
 • Guidet byrundtur i Sydney inkl. guide, transport, transfer og wi-fi i bussen
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne. Dette gælder kun hotellerne og ikke krydstogtet, hvor børnene får hver sin seng.