^
  • Usædvanlige oplevelser i New Zealand

Usædvanlige oplevelser i New Zealand

New Zealand byder på seværdigheder og natur i overflod, og søger du lidt væk fra de mest befærdede turistruter kan du opleve landet fra en lidt anden vinkel end de fleste andre. Her venter dig uspoleret natur, unikke oplevelser og fred og ro i massevis. Nedenfor kan du læse mere om nogle af de udflugter og oplevelser, der kan være med til at gøre din tur til New Zealand til noget ganske særligt.

Mount Aspiring National Park

Tag med på en halvdagstur til Mount Aspiring National Park. Parken byder på storslåede og meget varierede naturoplevelser i et afsidesliggende områ- de af Sydøen.I Makarora holder et lille fly klar til at tage dig på en fantastisk flyvetur henover Sydøens storslåede bjerglandskaber. Udsigterne er fantastiske, og efter cirka 25 minutters flyvning lander du i den afsidesliggende dal Siberia Valley i Mount Aspiring National Park. Her starter en 3-timers vandretur gennem den uberørte natur med takkede bjergtinder og frodige dale, inden en jet-båd fører dig i fuld fart ned ad floden. Vi tilbyder en rigtig spændende tur til Mount Aspiring National Park, hvor du både flyver, vandrer og sejler i jetbåd.

Nordøens Blue Duck Station

Blandt New Zealands frodige grønne bakker ligger den charmerende Blue Duck Station. Stedet er ikke en helt almindelig farm. Familien der ejer farmen har nemlig et særligt fokus på bevarelse af både naturen og dyrelivet i området.Besøgende bydes velkomne med åbne arme, og der er lagt op til nogle oplevelsesrige dage på Blue Duck Station. Du har blandt andet mulighed for at udforske naturen på hesteryg, i kajak eller med firehjulstrækker, og samtidig får du et godt indblik i arbejdet på farmen, når du får lov at hjælpe til med de daglige opgaver. Her kan du se meget mere om vores 3 dages tur til Blue Duck Station.

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Den helt rette tur for livsnyderen, der sætter pris på god vin og mad. Turen tager dig gennem Hawkes Bays vinland. Guiden kender området rigtig godt og vil undervejs fortælle en masse om regionen og de mange gode vine, der produceres her.Første stop er Vidal, hvor der venter en vinsmagning samt en let anretning. Du køres derefter den korte tur til Te Mata Peak, hvor du med et glas champagne i hånden kan nyde udsigten, mens solen går ned i horisonten. Efter mørkets frembrud går turen til Craggy Range eller Elephant Hill, hvor en lækker hovedret venter sammen med endnu et glas udsøgt lokal vin. Aftenen tager sin afslutning på landets ældste og fornemmeste vingård The Mission Estate, hvor desserten serveres sammen med et glas dessertvin – naturligvis. Vi tilbyder naturligvis en fantastiske tur med vin og gourmet i Hawkes Bay.

Guidet tur til White Island

Alene synet af den øde vulkanø, hvor røgen stiger op fra krateret mod den blå himmel, indgyder til spænding og eventyr – og det er netop, hvad der venter dig.Du iføres sikkerhedshjelm og får udleveret en gasmaske, inden du begiver dig mod krateret sammen med din guide, der undervejs fortæller om øens interessante historie og de mange liv, som er gået tabt på øen gennem årene. Forude venter uforglemmelige udsigter over det enorme krater, hvor mudder bobler i små huller, og svovldampe stiger op af sprækker i jorden. Du returnerer til båden hvor din frokost venter, og i sommermånederne bliver der også tid til at tage en dukkert, inden du sejles tilbage til fastlandet. Du kan også opleve øen på vores udflugt til White Island

Canterbury Plains og TranzAlpine

Kom helt tæt på Sydøens vilde og dybt varierede natur på denne fantastiske heldagstur fra Christchurch. Fra morgenstunden går turen over frodige Canterbury Plains og en enorm fåre- og kvægfarm til Waimak-floden. Her venter en fantastisk sejltur i jet-båd ned ad floden, hvor du får rig mulighed for at nyde de storslå- ede landskaber.Tilbage på land venter en lækker to-retters frokost på en lokal café, inden du fortsætter gennem højlandet mod det dramatiske Arthur’s Pass. Her stiger du om bord på det berømte tog TranzAlpine og begiver dig ud på New Zealands smukkeste togrejse, der fø- rer dig ind mellem bjergene, over viadukter og gennem tunneller tilbage mod Christchurch.

Vandretur til Rob Roy-gletsjeren

Oplev New Zealands vilde natur fra sin mest storslåede side på denne guidede vandretur i Mount Aspiring National Park. Ved den gamle fårehytte Raspberry Hut i Matukituki-dalen snører du vandreskoene og følger stien over en hængebro, der fører dig ind i Mount Aspiring National Park.Fra floden vandrer du op gennem frodig tempereret regnskov med store bregner, mosbeklædte sten og tæt vegetation. Men efter cirka to timers vandring tynder det ud i træerne, og vegetationen bliver lavere. Herfra har du en flot udsigt til Rob Roy-gletsjeren, der flyder gennem en smal dal flankeret af mægtige klippevægge. Frokosten nydes med udsigt til gletsjeren, inden turen går tilbage til startstedet. Læs mere om vores vandretur til Rob Roy gletsjeren

Dagstur ad Routeburn track

Denne dagstur fra Queenstown fører dig på en 6,5 km lang vandretur ad den verdenskendte Routeburn Track med en professionel guide ved din side. Routeburn Track regnes for at være blandt New Zealands bedste vandreruter, og snart forstår du hvorfor.Du bevæger dig ind i en magisk verden, hvor gamle bøgetræer strækker sig mod himlen og skovbunden er dækket af bregner og mos. Efter et stykke tid, åbner skoven sig og afslører en fantastisk udsigt mod store åbne græsenge omgivet af snedækkede bjerge med små gletsjere. Her kan du nyde din frokost, inden turen fortsætter i maoriernes fodspor ad de historiske Greenstone Trails. Tag med på en fantastiske vandretur ad Routeburn Track.