^
 • New Zealand med guide

  24 dage fra kr. 36.300 inkl. fly, transport, overnatninger, nævnte måltider og udflugter

 • New Zealand med guide

  24 dage fra kr. 36.300 inkl. fly, transport, overnatninger, nævnte måltider og udflugter

 • New Zealand med guide

  24 dage fra kr. 36.300 inkl. fly, transport, overnatninger, nævnte måltider og udflugter

 • New Zealand med guide

  24 dage fra kr. 36.300 inkl. fly, transport, overnatninger, nævnte måltider og udflugter

New Zealand med guide

Oplev det bedste af New Zealand samt masser af sjove aktiviteter og oplevelser på en guidet rundrejse med engelsktalende guide.

24 dage fra kr. 36.300

Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen
Prisen inkluderer: Fly, transport, overnatninger, nævnte måltider og udflugter

Oplev det bedste af New Zealand med en dygtig engelsktalende guide, der kender landet indgående og kan fortælle om de mange fantastiske ting, du oplever undervejs. Du har meget i vente. Selvfølgelige oplever du alle de store seværdigheder som for eksempel Bay of Islands, overnatning på Doubtful Sound, det termiske område Rotorua samt gletsjeren Franz Josef og majestætiske Mount Cook. Men du kan også se frem til mere ukendte attraktioner såsom et besøg på en ægte fårefarm nær Tongariro. Du har god tid undervejs, og alt det praktiske er der taget hånd om. Så det eneste du skal gøre, er at nyde naturen, kulturen og alle de mange spændende aktiviteter, der er inkluderet undervejs.

Denne rejse henvender sig primært til rejsende i aldersgruppen 25-55 år, men alle i almindelig god form er naturligvis velkomne. Overnatningerne er komfortable uden at være prangende, og enkelte steder overnattes i værelser med fire eller seks senge.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Flyruten går via Asien, hvor du skifter fly og fortsætter det sidste stykke mod New Zealand. Hele flyveturen tager som regel lidt over et døgn. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par dage i storbyerne Bangkok, Singapore eller Hong Kong? Uanset hvilken by du vælger, venter der masser af eksotiske oplevelser og ikke mindst shopping i verdensklasse.

Dag 3: Ankomst Auckland

På grund af tidsforskellen ankommer du til New Zealands største by Auckland sent på dag to eller tidligt dag tre alt efter hvilket flyselskab, du rejser med.

Du har dagen i dag til at udforske Auckland og få en god nats søvn, inden rundrejsen begynder i morgen.

Dag 4: Auckland til Paihia

Tidligt om morgenen hentes du på hotellet i Auckland, og inden længe har du lagt storbyen bag dig og sat kurs mod Paihia ved Bay of Islands sammen med dine rejsefæller og din engelsktalende guide. Det er en flot køretur med flere stop undervejs, hvor du kan opleve de gigantiske kauri-træer og vandre til et smukt vandfald. Frokosten nydes ved Waipu Cove, inden turen fortsætter mod Paihia. Her får du et godt indblik i newzealandsk historie og den oprindelige maori-kultur ved Waitangi Treaty House nord for Paihia (ikke inkluderet). Efter indlogering på hotellet er aftenen fri til at slappe af og nyde området. Hotellet ligger ned til vandet, så der er rig mulighed for en svømmetur efter middagen, hvis du har lyst til det.

Inkluderet: Aftensmad

Dag 5: Paihia til Hokianga

Med sine lange hvide sandstrande og 144 grønne øer i et himmelblåt hav er Bay of Islands blandt New Zealands smukkeste naturområder, og i dag oplever du naturen på den bedst tænkelige vis; med båd. Dyrelivet i havet er særdeles rigt, og der er gode chancer for at se blandt andet delfiner på sejlturen. Tilbage på landjorden fortsætter du til Hokianga, der er kendt for sine store sandklitter. Maori-kulturen er stærk i dette område, og hvis du har lyst, kan du denne aften deltage i en særlig tur ind til et meget gammelt kauri-træ, der spiller en helt central rolle i maoriernes mytologi (ikke inkluderet). Middagen denne aften byder på en ægte newzealandsk specialitet: Fish and chips.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 6: Hokianga Harbour til Auckland

Start dagen med en sjov og anderledes oplevelse. På den anden side af Hokianga Harbour hæver de enorme sandklitter sig mod himlen, og her har du mulighed for at prøve sandboarding. Princippet er det samme som surfing på bølger, udover at du surfer ned ad sandklitter i stedet for vand. Fra Hokianga fortsætter turen gennem Waipoua-skoven, hvor nogle træer er over 1000 år gamle, mod den idylliske sø Kai Iwi. Søen er et smukt syn, og det klare vand indbyder til en svømmetur, mens de hvide sandstrande er perfekte til lidt afslapning. Fra søen fortsættes det sidste stykke tilbage mod Auckland, hvor aftenen er fri til at nyde storbylivet på egen hånd.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 7: Auckland til Hahei på Coromandel-halvøen

Halvøen Coromandel øst for Auckland er med rette kendt for sin vilde og uberørte natur. Kun få veje fører gennem de dramatiske landskaber, der veksler mellem skovklædte klippekyster, bløde bakker og skjulte strande. Du oplever områdets mest berømte bugt, Cathedral Cove, til fods, inden turen fortsætter til Hot Water Beach, der er kendt for et helt specielt fænomen. Der er nemlig varme kilder lige under sandet, og under de rigtige tidevandsforhold skal du ikke grave ret meget for at lave dit eget badekar med dejligt varmt vand direkte på stranden. Der er mulighed for at udforske kysterne i kajak (ikke inkluderet), inden aftenen afrundes med en lækker grillmiddag. Også denne aften bor du ved stranden.

Inkluderet: Aftensmad

Dag 8: Hahei til Rotorua

Du ankommer til Rotorua omkring frokosttid, så du har god tid til at udforske dette forunderlige sted. Rotorua er bedst kendt for sin livlige geotermiske aktivitet, og efterhånden som du nærmer dig området, mødes du af en karakteristisk lugt af svovl fra den vulkanske undergrund. Mudderet i mudderpølene bobler lystigt, det ryger op af sprækker i jorden, og de mange gejsere syder og sprutter. I løbet af eftermiddagen har du mulighed for at udforske området på egen hånd eller kaste dig ud i mere adrenalinfyldte aktiviteter (ikke inkluderet) såsom white water rafting.

Men Rotorua udgør også hjertet i New Zealands maori-kultur, og aftenen igennem vil du få et fascinerende indblik i denne traditionelle kultur. Ved ankomsten til maori-landsbyen Tamaki Maori Village bliver du budt velkommen af de lokale maorier, der vil introducere dig til deres kultur og fortælle om deres urgamle ritualer. Aftenen byder også på en traditionel hangi-middag tilberedt i jordovn sammen med maori-værterne.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad.

Dag 9: Rotorua

Du har hele dagen til at opleve Rotorua og området omkring byen. Stedet er særlig kendt for sin maori-kultur og den geotermiske aktivitet i undergrunden. Der er et hav af muligheder for aktiviteter og udflugter. Du kan besøge det verdenskendte Hobbition, hvor dele af filmene Ringenes Herre og Hobbitten blev til, tage på en spændende rafting tur, suse med zipline gennem skoven, eller tage en tur på mountainbike gennem det smukke, kuperede terræn. Efter en dag med masser af oplevelser, kan du passende slappe af i de varme bade i det luksuriøse Polynesian Spa (ikke inkluderet).

Inkluderet: Morgenmad.

Dag 10: Rotorua til Tongariro National Park

Du står tidligt op og fortsætter mod Tongariro National Park. Med hele tre aktive vulkaner byder parken på nogle af de vildeste og mest dramatiske scenerier på hele Nordøen. En del scener til filmtrilogien Ringenes Herre fandt sted her, hvor de rå landskaberne blandt andet gjorde det ud for Mount Doom i Mordor. I dag er der heldigvis færre orker i området, der byder på vandreture af alle længder og sværhedsgrader. Mest berømt er Tongariro Crossing, der anses for at være New Zealands flotteste endagsvandretur. Det er en længere tur, der tager hele dagen. Men de vulkanske landskaber undervejs er intet mindre end forrygende. Alternativt fører en række kortere vandrestier rundt i parken, der også byder på et fascinerende informationscenter om områdets vulkanske natur.

Inkluderet: Morgenmad, frokost og aftensmad.

Dag 11: Tongariro National Park til Blue Duck Station

Du får mulighed for at sove lidt længere i dag, og hen på formiddagen går turen mod et af de mest afsidesliggende områder af Nordøen. I Whakahoro venter en ganske særlig oplevelse, når du indlogeres på en aktiv fåre- og kvægfarm ved navn Blue Duck Station. Her bydes du velkommen af familien, der brænder for dette smukke, lille hjørne af landet. Sideløbende med landbruget er familien aktiv inden for naturbeskyttelse, og de har i mange år arbejdet for at rede den sjældne blå and fra udryddelse. I firehjulstrækker begiver du dig ud over farmens store område, mens du hører om den lokale natur, historiske anekdoter og familiens arbejde med naturbeskyttelse. Tilbage ved gården er resten af dagen fri til at nyde de smukke omgivelser og den fabelagtige udsigt mod Mount Tongariro. Hvis du har lyst, er der også mulighed for at ride en tur eller opleve livet på gården på tætteste hold. Aftenen slutter med en lækker middag tilberedt af lokale råvarer.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad.

Dag 12: Blue Duck Station til Wellington

Det er tid at lægge den vilde natur bag dig for en stund og køre til New Zealands hovedstad, Wellington, der ligger smukt ned mod havet omgivet af grønklædte bakker. Her får du et sjældent smugkig ind bag kulisserne i filmens verden, når du besøger Weta Workshop, der stod bag filmhits som Hobbitten, Ringenes Herre og Avatar. Herfra går turen ind til byen, hvor der er tid til eventyr på egen hånd. Gå for eksempel en tur i den smukke botaniske have, shop i de mange butikker, og nyd stemningen på byens hyggelige caféer. Eller besøg den bikubeformede regeringsbygning og New Zealands nationalmuseum Te Papa Tongarewa, der bestemt ikke er noget traditionelt museum. Avanceret computerteknologi og alle tænkelige audiovisuelle midler sørger for, at det bliver et museumsbesøg, du ikke lige glemmer.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 13: Mod Sydøen og Abel Tasman National Park

Du tager afsked med Nordøen og hopper på færgen til Picton på Sydøen. Sejlturen er i sig selv en stor naturoplevelse, og det er værd at finde et godt sted på dækket, hvor du kan nyde synet af de frodige skærgårdslandskaber. Fra Picton er det kun en kort køretur til det berømte vinområde Marlborough. Både rødvine og hvidvine produceres her, men det er i høj grad områdets hvidvine på Sauvignon Blanc-druen, der har sat New Zealand på vinens verdenskort. Der er mulighed for at smage på herlighederne på en lokal vingård, inden du fortsætter mod Abel Tasman National Park, hvor rejsestøvet vaskes af på en smuk, gylden sandstrand. Middagen står denne aften på grillmad og alt godt fra havet.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 14: Abel Tasman National Park

Hele dagen er fri til at udforske Abel Tasman National Park, der byder på nogle af de mest spektakulære kyststrækninger i hele New Zealand. Vandrestier gennem parken giver mulighed for både korte og lange gåture. Eller lej en havkajak, og udforsk kysten, hvor små bugter og skjulte strande gemmer sig mellem den frodige, subtropiske vegetation. Lyder alt dette for aktivt, byder de vidunderlige strande på al det gyldne sand og lune vand, du kunne drømme om. Overnatningsstedet ligger lige ved indgangen til parken, så det er let at komme ud i naturen. Vandtaxa er tilmed inkluderet, så det er muligt at vandre ind i parken og blive hentet af en båd på en strand senere på dagen. Når natten sænker sig over Sydøen, bliver der tændt op i grillen, så du har mulighed for at slutte dagen med endnu en hyggelig grillaften. Du køber selv ind og laver mad denne aften.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 15: Abel Tasman til Franz Josef

Det er en flot køretur sydpå gennem masser af vild natur, der venter i dag. Der gøres stop ved Cape Foulwind, hvor du får mulighed for at opleve en koloni af sæler på en gåtur langs kysten, og ved de unikke sandstensklipper Punakaiki Pancake Rocks. Ud på eftermiddagen når du frem til den lille by Franz Josef, hvor du skal overnatte.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 16: Franz Josef-gletsjeren

Du har hele dagen til at udforske dette storslåede naturområde, der er optaget på UNESCO’s verdensarvsliste. Så der er rig mulighed for at snøre vandreskoene og udforske den tætte vegetation langs de mange vandrestier, der snor sig rundt i landskabet. Eller tag på en af de mange guidede ture, hvoraf nogle fører dig helt op på gletsjerisen (Ikke inkluderet). Gletsjeren stammer fra ismassiver i de nærliggende bjerge og går hele vejen ned i regnskoven, hvilket er meget usædvanligt for en gletsjer. Bagefter kan du hvile benene over en god middag på en af områdets hyggelige lokale caféer eller restauranter. Du også velkommen selv at lave mad i køkkenet på det sted, hvor du bor, hvis du foretrækker det.

Inkluderet: Morgenmad.

Dag 17: Franz Josef til Mount Aspiring National Park

Flere fantastiske naturoplevelser venter i dag, hvor du kører mod Makarora i Mount Aspiring National Park. På vejen går du en tur ved den yderst fotogene sø Lake Matheson, hvor tætte skove og sneklædte bjerge spejler sig i det blikstille vand. Andre steder passeres brusende vandfald og alpine bjergpas, hvor den vilde natur strække sig så langt, øjet rækker. Vel fremme ved Mount Aspiring National Park stiger du om bord på en jetbåd, og snart suser du ad vandvejene gennem den uberørte natur. Tilbage på landjorden indlogeres du i en charmerende hytte midt i naturen, hvorefter resten af dagen er fri til at nyde de storslåede omgivelser.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 18: Mount Aspiring National Park til Doubtful Sound

I dag venter endnu et af turens helt store højdepunkter, når du forlader Makarora og kører mod Fiordland National Park. Dette vilde og svært tilgængelige naturområde er uden tvivl blandt New Zealands flotteste. Op mod 8.000 mm regn om året er ikke unormalt her, og det skaber et ualmindeligt frodigt landskab, hvor mos, bregner og træer pibler frem overalt, mens vandfald sender kaskader af vand ud over de lodrette bjergsider. Naturscenerierne opleves bedst på en sejltur på en af fjordene, og det er præcis, hvad der venter dig ved ankomsten til Doubtful Sound, der er en af New Zealands mest dramatiske fjorde. På sejlturen kan du være heldig at se pelssæler, pingviner og delfiner boltre sig i vandet, mens du sejler dybere og dybere ind i de storslåede fjordlandskaber. Hvis du har lyst til at opleve fjorden i kajak, er der mulighed for det, inden skibet kaster anker i en fjern bugt for natten.

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 19: Doubtful Sound til Queenstown

Denne morgen vågner du til lyden af sagte bølger mod skroget. Efter morgenmaden er det tid at vende tilbage mod civilisationen og bussen, der står klar til at køre dig mod Queenstown. Dette er New Zealands ubestridte adrenalinhovedstad, og byen bugner af aktiviteter, restauranter, caféer og spillesteder med live musik. Det hele fuldendes af den fantastiske beliggenhed med udsigt over Wakatipu-søen og bjergkæden The Remarkables. Søen er helt speciel, idet dens overflade hæver og sænker sig 12 cm hvert femte minut. Ifølge maoriernes mytologi ligger en ulykkelig mands hjerte og banker på bunden af søen, fordi han ikke måtte få sin udkårne prinsesse.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 20-21: Queenstown

Queenstown er berømt for sine mange adrenalinfyldte aktiviteter, der foregår både til vands, til lands og i luften. Men også et væld af mere rolige udflugter tilbydes fra byen. Eller lej en cykel, og tril de ca. 20 kilometer gennem smukke scenerier til den gamle guldmineby, Arrowtown (ikke inkluderet). Guld blev fundet her i 1862, og snart var Arrowtown en driftig nybyggerby. I dag er guldet sluppet op, men Arrowtown står tilbage som et velbevaret og charmerende minde om New Zealands tidlige pionerdage. Et andet godt mål er den berømte bungy jump-bro, hvor du kan se de frygtløse udspringere kaste sig i dybet med en elastik om benene. Hvis du skulle få lyst til at gøre dem kunsten efter, kan det let arrangeres (ikke inkluderet). Eller bliv i Queenstown. Byen er i sig selv et charmerende bekendtskab, og du kan let bruge en dag på bare at shoppe lidt og nyde den smukke udsigt over Lake Wakatipu og bjergene fra en solbeskinnet café.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 22: Queenstown til Mount Cook

Du forlader Queenstown fra morgenstunden og sætter kurs mod Wanaka, hvor du får mulighed for at cykle en tur ved søen. Efter frokost fortsætter turen over Lindis Pass og gennem den smukke Mackenzie region til foden af landets højeste bjerg Mount Cook. Der bliver tid til en vandretur gennem Hooker Valley, hvor du kan nyde en række fantastiske udsigter over det dramatiske bjergrige landskab. Eller benyt muligheden for at tage på en flyvetur over de smukke scenerier (ikke inkluderet).

Inkluderet: Morgenmad og aftensmad

Dag 23: Mount Cook til Christchurch

Fra Mount Cook går turen mod østkysten og Christchurch. På vejen gøres der stop ved Lake Tekapo, hvor du får mulighed for at gå en kort tur langs søens turkisblå vand og opleve den historiske kirke. Inden du når Christchurch, er der mulighed for at prøve kræfter med en rafting tur på Rangitata River, der byder på klasse 5 strømfald (ikke inkluderet). Hen på eftermiddagen dukker Christchurch op forude, og det er blevet tid at tage afsked med gruppen og påbegynde hjemrejsen. Eller du kan vælge at deltage i en lille byrundtur først, hvor du ser Christchurch største seværdigheder (ikke inklusiv). Du fortsætter til lufthavnen, hvor hjemrejsen mod Danmark begynder.

Inkluderet: Morgenmad

Dag 24: Ankomst Danmark

Efter flyskifte ankommer du i dag tilbage i Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne
 Oktober - marts  Fra kr. 36.300 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Auckland
 • 1 nat på hotel i Auckland
 • Guidet rundrejse i bus med engelsktalende guide
  • 1 nat på hostel i Paihia inkl. morgenmad
  • 1 nat på lodge i Hokianga inkl. morgenmad og aftensmad
  • Wildlife sejltur ved Bay of Islands
  • 1 nat på hostel i Auckland inkl. morgenmad
  • Sandboarding
  • 1 nat i Hahei inkl. aftenmad
  • Kaimoana madlavningskursus
  • 2 nætter på lodge i Rotorua inkl. morgenmad og aftensmad
  • Hangi-middag og show
  • 1 nat på lodge i Tongariro National Park inkl. morgenmad, frokost og aftensmad
  • Vandretur ad Alpine Crossing eller vandretur til Taranaki Falls og Tawhai Falls
  • 1 nat på Blue Duck Station inkl. morgenmad og aftensmad
  • Tur i firehjulstrækker
  • 1 nat på hostel i Wellington inkl. morgenmad
  • Færge fra Wellington til Picton
  • 2 nætter ved Abel Tasman National Park inkl. morgenmad og aftensmad
  • Vinsmagning
  • Abel Tasman Track og vandtaxi eller stand up paddle board
  • 2 nætter på hostel i Franz Josef inkl. morgenmad og 1 x aftensmad
  • 1 nat i Makarora inkl. morgenmad og aftensmad
  • Tur i jetbåd i Mount Aspiring National Park
  • 1 nat på båd på Doubtful Sound inkl. morgenmad og aftensmad
  • Tur i havkajak
  • 3 nætter på lodge i Queenstown inkl. morgenmad
  • 1 nat på lodge ved Mount Cook inkl. morgenmad og aftensmad
  • Tur på mountainbike i Wanaka
  • 1 nat i Christchurch inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Christchurch til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.