New Zealand - South Island - Bjerge - Vej
Gratis nat

Det bedste af New Zealand

Oplev det bedste New Zealand kan tilbyde på denne kør-selv ferie fra nord til syd.

 


KAMPAGNE

Gør stop i Singapore på vejen til New Zealand og få en nat gratis. Læs mere her.


 

Vores passionerede rejseeksperter har designet dette rejseforslag til inspiration.

 

Du bestemmer afrejsedato, antal dage og indhold. Dette er et eksempel på, hvordan en rejse kan se ud.

25 dage fra kr. 28.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Oplev det uforglemmelige New Zealand i bil på denne 3-ugers rejse, der tager dig fra Auckland i nord til Christchurch i syd. Undervejs møder du den lokale maorikultur, og der er rig mulighed for at udforske New Zealands smukke og dramatiske natur samt smage på de vidunderlige vine, der fremtrylles på landets mange lokale vingårde. Du starter din rejse i Auckland på Nordøen, og afleverer bilen i Christchurch på Sydøen, før rejsen atter går hjemad.

AdobeStock_94431259.jpeg
CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Der er mange gode miljø-projekter, som vi gerne vil støtte. Men effekten bliver ganske enkelt større, ved at vi vælger at fokusere på ét projekt. Når du rejser med MyPlanet kompenserer vi derfor for dit CO2-udslip i forbindelse med rejsen ved at støtte projektet ”Jacundá REDD+” i Brasilien. Projektet tilhører organisationen South Pole (www.southpole.com), som varetager en lang række bæredygtighedsprojekter verden over.

Projektet, vi støtter, ligger i den brasilianske stat Rondônia i Amazonas. Stedet er rigt på biodiversitet og hjem for hundredvis af dyre- og plantearter. Store dele af regnskoven i området er dog i fare, da bønder i årtier har ryddet skoven, for at gøre plads til landbrug. Desuden har levevilkårene og økonomien i mange året været trykket, og mange lokale samfund er meget sårbare. Projektet "Jacundá REDD+" giver de lokale mulighed for at få en indkomst ved at opbygge en forsyningskæde for lokale produkter, der ikke er relateret til tømmer. Det kunne for eksempel være gummi, acai og paranødder. Projektets mål er desuden at beskytte 35.000 hektar regnskov fra fældning samt at etablere yderligere 95.000 hektar beskyttet skov. Der afholdes også workshops for lokale kvinder og unge med fokus på sundhed, biodiversitet og lederskab. Dette skal ruste disse ellers meget udsatte befolkningsgrupper bedre til fremtiden.

Det ikke kun socialt, projektet bidrager positivt til en bæredygtig udvikling. Samlet set bidrager projektet nemlig med en reduktion i CO2-udslippet på 140.290 ton per år. Vil du vide mere om projektet, kan du klikke her.

Når du rejser med MyPlanet, kompenserer vi for dit CO2-forbrug på rejsen ved at bidrage til projektet ”Jacundá REDD+”, og samlet set gør kompensationen en stor forskel, idet MyPlanet årligt bidrager til en fjerdedel af projektets CO2-reduktion.

Eksempler på CO2-udslip

En rejsende med MyPlanet udleder i gennemsnit 5 ton CO2 på sin rejse, hvilket udgør cirka en tredjedel af en danskers gennemsnitlige CO2 forbrug på et helt år. 

Her kan du se nogle eksempler på, hvor meget CO2 en typisk MyPlanet rejse udleder:

Australien - 24 dage - 2 indenrigsfly = 7,45 ton CO2
New Zealand - 24 dage = 7,4 ton CO2
USA - 20 dage - 1 indenrigsfly = 4,25 ton CO2
Canada - 17 dage - 1 indenrigsfly = 3,55 ton CO2
Sydafrika - 12 dage - 2 indenrigsfly = 4,15 ton CO2

New Zealand - South Island - Queenstown - Udsigt
Queenstown

Byen tilbyder vilde oplevelser af enhver art, så her kan du få et adrenalinsus af de helt store.

 

Queenstown er en rigtig hyggelig by med et fint gågademiljø fyldt restauranter, caféer og butikker. Det er dog ikke det, byen er mest kendt for. I Queenstown findes nemlig et massivt udbud af action-prægede aktiviteter. Uanset om du vil springe bungeejump, prøve en tur i zipline eller tage en tur med jetbåd på søen, så kan et lade sig gøre i Queenstown. Er du ikke til adrenalinsus, kan du i stedet tage svævebanen til toppen af bjerget bag Queenstown. Herfra har du en fantastisk udsigt over byen, søen og de omkringliggende bjerge.

 

Ikke langt nord for Queenstown ligger byen Wanaka ned til Wanaka søen. Området indbyder til udendørsaktiviteter, og der er masser af muligheder at vælge imellem. Her kan du for eksempel tage på en vandretur, sejle på søen, tage på en flyvetur over Mount Aspiring National Park, fiske eller køre på firehjulstrukne motorcykler. Lige meget hvad du vælger, foregår det i skønne omgivelser.
 

New Zealand - North Island - Coromandel (4).jpg
Coromandel

Udforsk et sandt vildnis med et fantastisk dejligt klima.

 

Halvøen er dækket af ufremkommeligt vegetation, der breder sig over det kuperede landskab. Og langs med kysten finder du den ene flotte badestrand efter den anden.

 

'Coromandel er, udover sine smukke hvide sandstrande, mest kendt for den unikke kalkstensklippe Cathedral Cove og stranden Hot Water Beach. Under sandet sender undergrundens termiske aktivitet varmt vand op gennem sandet. Så graver du lidt ned, kan du lave dit helt eget naturlige badekar med dejligt varmt vand. Efter en dag på stranden kan du passende nyde en god frokost i en af de mange små byer langs kysten.

New Zealand - Sydøen - Franz Josef gletsjer
Franz Josef og Fox gletsjerne

Kører du sydpå fra Greymouth ændrer landskabet sig stille og roligt. Dette område får årligt op mod seks meter regn, hvilket sætter sit tydelige præg på omgivelserne. Flere steder er du omgivet af den tætte tempererede regnskov. Men enkelte steder finder gletsjertunger vej ned gennem kløfterne, så du kan opleve frodig regnskov og kolde gletsjere side om side. Gode eksempler er Franz Josef og Fox gletsjerne. Franz Josef er blandt verdens lettest tilgængelige gletsjere, hvilket betyder at et er muligt at gå rundt på de enorme ismasser. En anden fantastisk oplevelse er en tur i helikopter over området. På den måde får du det fulde overblik over gletsjerens imponerende størrelse, og nogle helikopterture lander endda direkte på isen.

New Zealand - North Island - Rotorua (3).jpg
Rotorua

Oplev Rotoruas sydende undergrund og maori-kultur.

 

Maorierne kom til New Zealand fra Polynesien i 1300-tallet, og Rotorua er i dag deres primære tilholdssted og kulturelle centrum. Derfor er Rotorua et godt sted at lære om New Zealands oprindelige befolknings historie og mytologi. Start eksempelvis på kulturcenteret, hvor maorierne selv fortæller om deres kultur, og afslut dagen med en traditionel hangi-middag i selskab med maorierne.

 

Rotorua er, udover at være af kulturel betydning for maorierne, også et område med stor termisk aktivitet. Overalt står varme dampe op ad sprækker i jorden, og mudderhuller bobler stilfærdigt. Andre steder kan du med jævne mellemrum opleve gejsere sende 20 meter høje vandsøjler mod himlen.

Kort

Rejsen dag for dag

Oplev det bedste New Zealand kan tilbyde på denne kør-selv ferie fra nord til syd.

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag er der afrejse fra Danmark.

Dag 2: Mellemlanding i Asien

Du får mulighed for at strække benene, når flyet mellemlander i Asien. Ønsker du at have nogle dage i Asien, er der rig mulighed for det. Både Hong Kong, Singapore eller Bangkok byder på et væld af oplevelser og fantastisk shopping.

Dag 3: Ankomst New Zealand

Havnebyen Auckland er New Zealands største by med 1,4 millioner indbyggere. Auckland-området omfatter byerne Auckland City, Waitakere, Manukau samt North Shore. Byen er New Zealands centrum for handel og industri, men blot få minutter derfra kan du opleve smukke strande og den skønneste natur. Bilen afhentes i lufthavnen ved ankomst.

Dag 4-7: Bay of Islands

Du kører langs State Highway 1 nord for Auckland og passerer blandt andet byerne Warkworth og Wellsworth, inden du ender i byen Whangarei. Undervejs er der mange skove, du kan udforske. Men du kan også vælge at køre ad en mere østlig rute langs strandene, som er meget populære blandt surfere. Whangarei er det kommercielle og kulturelle højsæde i North Country. Byen er omringet af skovklædte bakker, og havnen er spækket med yachter, som er kommet hertil fra hele verden. Er du interesseret i ure, kan du besøge Clapham Clock Museum, som huser over 1000 sjældne ure. Museet ligger i byen Basin få minutter fra downtown. Herefter fortsætter du mod Paihia hvor du overnatter de følgende to nætter.

Disse dage er frit til at udforske den storslåede Bay of Islands. Du kan også vælge at tage på krydstogt og delfinsafari eller at besøge The Treaty House i Waitangi. Her underskrev den britiske regering og de lokale maorier Waitangi-traktaten den 6. februar 1840, som fejres som New Zealands nationaldag. Andre muligheder er at sejle mod New Zealands første hovedstad Russell, eller at følge 90 Mile Beach til Cape Reinga.

Distance: ca. 250 km fra Auckland til Bay of Islands.

Dag 7-9: Coromandel

I dag rejser du sydpå. Du kan vælge mellem at køre ad State Highway 1 tilbage gennem Auckland, eller du kan tage den naturskønne rute langs vestkysten som fører dig gennem byen Opononi. Ad denne rute kommer du gennem Waipoua Forest som består af 2639 hektar af Kauri træer. Det største træ i Waipoua er Tane Mahuta (Lord of the Forest) som er 14 meter i omkreds og 51 meter højt.

Du fortsætter mod Coromandel halvøen via Auckland. Langs kysten ved Firth of Thames ligger den gamle by Thames, som tydeligt viser spor fra guldfeberen i 1867. Herfra går turen over de smukke Coromandel Ranges bjerge til strandbyen Pauanui. Coromandel halvøen er et storslået område fyldt med spændende skove og maleriske strande. Her kan du tage på vandretur, på stranden eller blot vælge at lave ingenting.

Distance: ca. 375 km fra Bay of Islands til Coromandel Peninsula.

Dag 9-11: Rotorua

Turen fortsætter sydpå langs flere smukke strande samt byen Tauranga som huser en af Nordøens største havne. Ruten fører dig igennem kiwifrugtens hjemland og videre mod hjertet af New Zealands termiske aktivitet, Rotorua.

Rotorua er beliggende centralt på Nordøens vulkanske plateau, som giver liv til de sydende gejsere og de boblende søer af mudder og vand i området. Det mest populære termiske område er Whakarewarewa Thermal Reserve.

Her har du to nætter og en hel dag til at opleve hvad byen og det omkringliggende landskab kan tilbyde.

Distance: ca. 225 km fra Coromandel til Rotorua.

Dag 11: Taupo/Tongariro

Rejsen fortsætter til byen Taupo hvor landets største sø ligger. Dette er et paradis for ørredfiskeri. Her finder man alle former for vandaktiviteter. Du kan prøve alt fra parasailing, sejlads, vandski, windsurfing, kano eller rafting. Derudover kan du nyde dagen med ridning, faldskærmsudspring og bungy jumping.

Fortsæt langs den østlige bred af Lake Taupo mod Tongariro National Park.

Distance: ca 175 km fra Rotorua til Taupo/Tongariro National Park.

Dag 12: Wellington

Du forlader Tongariro National Park og fortsætter rejsen mod Wanganui, som ligger i Taranaki bugten på Nordøens vestkyst. Derefter går turen videre mod New Zealands hovedstad Wellington. I Wellington er der en smuk havn med Mount Victoria i udkanten også kaldt The Windy City. Her er et besøg på Te Papa museum anbefalet.

Distance: ca. 325 km fra Tongariro til Wellington.

Dag 13-15: Nelson

I dag tager du færgen over strædet fra Wellington til Picton. Du afleverer din bil på Nordøen og afhenter en ny på Sydøen. Færgen sejler gennem Queen Charlotte sundet og ind i det smukke Marlborough sund på vejen mod Picton. Tag en køretur rundt i området inden turen går videre gennem Havelock til Nelson. En smuk by omgivet af havet, gyldne strande og grønne bakker. Her har du to nætter og en hel dag til at udforske området.

Dag 15: Greymouth

Fra Nelson kører du længere sydpå forbi Abel Tasman National Park mod Sydøens Wild West Coast.

Distance: ca. 300 km fra Nelson til Greymouth.

Dag 16: Glacier Region

Rejsen fortsætter 40 km sydpå til byen Hokitika. Hokitika var centrum for det rigeste guldproduktionsområde i 1960’erne. Besøg det historiske museum i byen for at få et indblik i områdets rige historie. En kort køretur væk ligger den berømte Westland National Park hvori Franz Josef gletsjeren og Fox gletsjeren ligger. Du kommer til at have tid til en vandretur op mod gletsjeren og måske endda ud på selve isen.

Distance: ca. 175 km fra Greymouth til Glacier Region.

Dag 17-19: Queenstown

Du forlader gletsjerne og fortsætter mod sydvest af State Highway 6. Ved byen Haast følger du Haast river ind i landet mod Central Otago regionen. Du kører forbi de smukke byer Wanaka, Luggate og Cromwell, og senere på eftermiddagen ankommer du til Queenstown. Et mekka for skiløbere, vandrere og eventyrere på alle niveauer. Har du lyst til lidt spænding, byder Queenstown på en tur med jetbåd på Kawarau floden, jetbåd på Shotover floden, white-water rafting, helikoptertur eller bungy jumping. Ønsker du derimod en mere afslappende dag kan du tage på krydstogt med TSS Earnslaw på Lake Wakatipu eller nyde en skøn picnic frokost i de smukke omgivelser.

Distance: ca. 400 km fra Glacier Region til Queenstown.

Dag 19: Te Anau

Fra Queenstown går turen endnu engang sydpå langs Lake Wakatipu til byen Te Anau i udkanten af Fiordland National Park som er en World Heritage Park. Med sine 1,52 millioner hektar er det den største nationalpark i New Zealand og en af de største i verden. Milford Sound er en af de største og bedst kendte fjorde langs denne kyst, og i den ligger en af New Zealands mest berømte vartegn, Mitre Peak, som rejser sig 1.692 meter op af vandet.

Distance: ca. 175 km fra Queenstown til Te Anau.

Dag 20-22: Dunedin

På din videre rejse mod Dunedin passerer du byerne Lumsden og Gore, som er kendt for deres ørredfiskeri. Universitetsbyen Dunedin blev grundlagt af skotske indvandrere i 1848 og ligger placeret på Otago halvøen. Her er mange små bugter, og der er gode muligheder for svømning eller en lille picnic. Her har du to dage til fri afbenyttelse og vi kan anbefale en køretur langs Otago halvøen for at få et indblik i New Zealands fascinerende dyreliv. På spidsen af halvøen ligger Taiaroa Head som er en redeplads for den storslåede fugl, Royal Albatros. Halvvejs ude på halvøen kan man se pingviner i Yellow-Eyed Penguin Reserve.

Distance: ca. 300 km fra Te Anau til Dunedin.

Dag 22: Twizel

Du kører i dag gennem byerne Palmerston og Oamaru i regionen North Otago. Begiv dig længere ind i landet forbi funklende azurblå gletsjersøer, og stop eventuelt ved kirken Church of the Good Shepard ved Lake Tekapo som er en af New Zealands smukkeste picnic steder. Kør dernæst ind i Canterbury Plains, som er det største område af fladt land på hele New Zealand.

Distance: ca. 325 km fra Dunedin til Twizel.

Dag 23: Christchurch

I dag rejser du fra Twizel mod Christchurch, som er en af New Zealands største og mest historiske byer med en meget tydelig engelsk stil. Byen er stadig midt i en genopbygningsproces efter de store jordskælv i 2010/11, som ødelagde det meste af byen. Blandt Christchurchs mest populære steder er RE:Start, en friluftsbutik og café bygget af skibscontainere. Oplev også The Transitional Cardboard Cathedral, som er en fascinerende bygning lavet af pap. Her har du en enkelt overnatning før turen atter går hjemad.

Distance: ca. 325 km fra Twizel til Christchurch.

Dag 24: Afrejse New Zealand

Du afleverer bilen i lufthavnen og påbegynder din rejse hjem fra Christchurch.

Dag 25: Ankomst Danmark

Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Vis alle dage

Priseksempel

25 dage fra kr. 28.900

Pris pr. person ved 2 voksne

Relevante udflugter på rejsen

Disse udflugter kunne også være interessante for dig at søge inspiration i.
New Zealand - South Island - Queenstown - Vej (2).jpg

Leje af bil i New Zealand

 • Biler i alle størrelser
 • Forsikring inkluderet
 • Stærke priser

1 dag fra kr. 510

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_3

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 540

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 1.070

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.230

New Zealand - South Island - Queenstown - Vej (2).jpg

Leje af bil i New Zealand

 • Biler i alle størrelser
 • Forsikring inkluderet
 • Stærke priser

1 dag fra kr. 510

New Zealand - North Island - Tongariro National Park - Tongariro Crossing-Hiking (4).jpg

Halvdagstur i Tongariro

Oplev Tongariro National Parks dramatiske vulkanske landskaber på denne spændende vandretur.

5 timer fra kr. 970

New Zealand - Nordøen - Auckland - Mount Eden (2)_3

Auckland byrundtur og sejltur

Oplev det bedste af Auckland på en guidet byrundtur, som afsluttes med en smuk sejltur i Auckland havn.

1 dag fra kr. 540

New Zealand - South Island - Fiordlands - Milford Sound (12)_0

Sejltur på Milford Sound

Der venter dig en uforglemmelig sejltur på den smukke fjord Milford Sound, som ligger på New Zealands sydø.

1 dag fra kr. 1.070

New Zealand - North Island- Hawkes Bay - Vin

Vin og gourmet i Hawkes Bay

Fantastiske vine, gourmet-anretninger på stribe, smuk natur og en uforglemmelig solnedgang venter dig på denne halvdagstur gennem Nordøens...

5 timer fra kr. 1.755

New Zealand - North Island - Auckland - Skyline

Dagstur med Auckland, regnskov og kyst

Denne udflugt kombinerer en byrundtur i Auckland med en vandretur i regnskoven og den rå vestkyst.

1 dag fra kr. 1.230

Flere rejseforslag

Disse rejseforslag kunne også være interessante for dig at søge inspiration i. Alle vores forslag kan tilpasses dine ønsker, så du får præcis den rute, den varighed og de oplevelser, som du drømmer om.
New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

maui River NZ New Zealand Image Exterior Coastal Beach Friends Picnic Lunch

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Cook Island - strand og vand

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

fiji 1

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

New Zealand - Fårfarm - Natur - Bjerge (2).jpg

Den store kør-selv tur i New Zealand

 • Rejse med alle højdepunkterne
 • Nyd frihed i egen bil
 • God tid til store naturoplevelser

30 dage fra kr. 35.000

maui River NZ New Zealand Image Exterior Coastal Beach Friends Picnic Lunch

Fra nord til syd i camper

 • Perfekt for familier
 • Nyd New Zealand fra nord til syd
 • God tid til naturoplevelser

26 dage fra kr. 23.400

New Zealand - South Iskand - Southern Alps - Mount Cook (2)

Aktiv ferie i New Zealand

 • Guidet rundrejse på engelsk
 • Oplev det bedste af New Zealand
 • Sjove aktiviteter og oplevelser

24 dage fra kr. 35.600

FiordlandLodge_Exterior.jpg

New Zealand for livsnydere

 • Luksuriøse lodges og hoteller
 • Spændende udflugter undervejs
 • Friheden i egen bil

30 dage fra kr. 63.300

Cook Island - strand og vand

New Zealand og Cookøerne

 • Autocamper i New Zealand
 • Sol og strand på Cook Islands
 • Perfekt for familien

26 dage fra kr. 27.400

fiji 1

New Zealand med Hongkong og Fiji

 • Storbyferie i Hongkong
 • Rundrejse på Nordøen
 • Badeferie på Fiji

20 dage fra kr. 34.900

Sådan bliver din unikke drømmerejse til

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Du kontakter os

Ring til os på 70125011 , send en forespørgsel, eller aftal et personligt møde.

2.png

Sammen skræddersyer vi din rejse

Tal med en rejsekonsulent om dine ønsker, og få sammensat din personlige rejse.

3.png

Du får et rejseforslag

Du modtager et uforpligtende tilbud på din skræddersyede rejse, som rettes til efter dine ønsker.

4.png

Du bestiller rejsen

Når rejsen er helt, som du drømmer om, bestilles rejsen, og du kan begynde at glæde dig.

Kom til gratis rejseforedrag

new zealand - sydøen - milford sound 2500x1200px

AARHUS,

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

ODENSE,

KØBENHAVN,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige
new zealand - sydøen - milford sound 2500x1200px

AARHUS,

AARHUS,

VIBORG,

MIDDELFART,

ODENSE,

KØBENHAVN,
Flere datoer tilgængelige
Flere datoer tilgængelige

Vi vil elske at hjælpe dig med din drømmerejse

Ring til os på 70125011

Telefonen er åben på hverdage kl. 9-17 og i weekenden kl. 10-15.

staff-dk.png