^
 • Cook-øernes perler

  16 dage fra kr. 28.200

 • Cook-øernes perler

  16 dage fra kr. 28.200

 • Cook-øernes perler

  16 dage fra kr. 28.200

Cook-øernes perler

Nyd solen, paradisstrandene og den gæstfrie befolkning på Cook-øernes perler Rarotonga og Aitutaki.

16 dage fra kr. 28.200
Pris per person ved 2 voksne 

Prisen inkluderer: fly, overnatninger, morgenmad og udflugter 

Denne rejse tager dig til nogle af Cook-øernes fineste øer Rarotonga og Aitutaki. Her venter hvide sandstrande, sol, varme og en imødekommende befolkning. Rejsen starter med syv nætter på resortet Muri Beachcomber, som ligger lige ved Muri Lagoon på øen Rarotonga. Her skal du bo i et Sea View-værelse med det turkisblå hav lige uden for døren. Start dagen med en morgendukkert eller en slentretur langs den smukke, hvide sandstrand, inden en lækker morgenmad venter på dig tilbage på hotellet. Der indgår også en udflugt, hvor du lærer meget mere om den lokale kultur.

Efter nogle skønne dage på Rarotonga, flyver du videre til den noget mindre ø Aitutaki, hvor Aitutaki Village bliver dit hjem for de kommende fem nætter. Her bliver du mødt af det imødekommende personale og en moderne og komfortabel indretning. Dagene er frie til ren afslapning i de skønne omgivelser, men inkluderet i rejsen er også en sejltur med en lækker barbecue-frokost samt rig mulighed for at snorkle og udforske livet under havoverfladen. Mødet med Cook-øerne gør indtryk, og du vil uden tvivl få lyst til mere.

Du flyver med Air New Zealand og mellemlander i Los Angeles på både ud- og hjemrejsen. Så hvorfor ikke udnytte chancen for at blive et par dage i Los Angeles, hvor der er et væld af spændende seværdigheder og fantastisk shopping. Spørg din rejsekonsulent om, hvilke muligheder der er.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag forlader du Danmark og begiver dig mod sol, varme og hvide sandstrande på Cook-øerne Rarotonga og Aitutaki. Eventyret kan begynde!

Dag 2: Ankomst Rarotonga

Efter en mellemlanding i Los Angeles når du på dag to Rarotonga på Cook-øerne. Du bydes velkommen i lufthavnen og bliver kørt de cirka 20 minutter til resortet Muri Beachcomber, hvor du skal bo de kommende syv nætter. Efter du har tjekket ind, kan du i ro og mag udforske omgivelserne og nyde de smukke udsigter på dette skønne sted.

Dag 3-8: Rarotonga/Muri Beachcomber

Du har nu en hel uge med sol, badning og skøn afslapning foran dig. Muri Beachcomber ligger ved Muri Lagoon og er omgivet af en smuk frodig have. Resortet er familieejet og har kun 22 værelser, der bidrager til den intime og private stemning på stedet. Fra dit Sea View værelse har du det turkisblå hav, stranden og de svajende palmer som nærmeste nabo. På hotellet finder du også et dejligt pool-område, og du kan deltage i aktiviteter som kajaksejlads, snorkling og paddleboarding. Der er med andre ord alle muligheder for at kombinere både skøn afslapning med sjove aktiviteter i de eksotiske omgivelser. Morgenmad indgår i prisen under hele besøget, og en aften kan du også opleve resortets show, hvor du lærer om Rarotongas kultur og historie på en interessant og underholdende måde. Samtidig kan du nyde en god middag, som består af lokale delikatesser. Familier med børn er naturligvis også velkomne på Muri Beachcomber.

Dag 9: Rarotonga - Aitutaki

I dag er det blevet tid til at forlade ét paradis og opleve et nyt, når du flyver fra Rarotonga til den noget mindre ø Aitutaki. Flyrejsen tager cirka 50 minutter, så snart er du fremme ved smukke Aitutaki Village, hvor du kan se frem til at tilbringe de kommende fem nætter.

Dag 10-13: Aitutaki/Aitutaki Village

Med kun 12 bungalows lige ved den smukke, hvide sandstrand flankeret af høje slanke palmer, tilbyder Aitutaki Village ægte idyl. Her kombineres dybtfølt gæstfrihed med moderne komfort, og resortet er det ideelle sted at koble af og bare nyde dette skønne sted. Morgenmad er inkluderet hver dag, og du vil hurtigt opleve, hvordan maden bare smager bedre i så smukke omgivelser. Der venter dig også et Lagoon Cruise, hvor du kan snorkle i det turkisblå hav og nyde en barbecue-frokost ombord på båden.

Dag 14: Afrejse Aitutaki og Rarotonga

I dag er det blevet tid at forlade Cook-øerne for denne gang. Nyd en sidste morgenmad på resortet, inden det er tid til at køre mod lufthavnen. Herfra flyver du tilbage til Rarotonga, videre til Los Angeles og hjem til Danmark.

Dag 15: Mellemlanding i Los Angeles

Ligesom på udrejsen mellemlander du i Los Angeles. Det er muligt at forlænge rejsen med et par dage i Los Angeles, en kør-selv ferie i Californien eller noget helt andet, inden turen går tilbage til Danmark. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.

Dag 16: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark ingen efter en skøn ferie med sol, strand og afslapning i paradiset Cook-øerne.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne
 Lavsæson   fra kr. 28.200 
 Højsæson  fra kr. 29.500
 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Rarotonga t/r
 • Flyrejse Rarotonga - Aitutaki t/r
 • 7 nætter i Sea View-værelse på Muri Beachcomber på Rarotonga inkl.:
  • Morgenmad alle dage
  • Transport fra og til lufthavnen
  • Modtagelse i lufthavnen
  • Aftenshow og middag en aften
 • 5 nætter i Tipani Bungalow på Aitutaki Village på Aitutaki inkl.:
  • Morgenmad alle dage
  • Transport fra og til lufthavnen
  • Dagstur Lagoon Cruise inkl. barbecue-frokost
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højæson

Juni til september samt højtider regnes generelt som højsæson for rejser til Stillehavet. December til marts er lavsæson.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.