^
 • Cook-øerne med stil

  16 dage fra kr. 41.900

 • Cook-øerne med stil

  16 dage fra kr. 41.900

 • Cook-øerne med stil

  16 dage fra kr. 41.900

 • Cook-øerne med stil

  16 dage fra kr. 41.900

Cook-øerne med stil

Tag på en luksuriøs og romantisk get-away til smukke Rarotonga og Aitutaki. Rejsen er for dig, som ønsker dig det bedste af, hvad Cook-øerne har at tilbyde.

16 dage fra kr. 41.900
Pris per person ved 2 voksne
Prisen inkluderer: fly, overnatninger, morgenmad og udflugter

Dette er en rejse for dig, som ønsker dig en rejse udover det sædvanelige i luksuriøse og romantiske omgivelser. Rejsen begynder på Rarotonga, hvor du har syv nætter på det luksuriøse Crown Beach Resort og Spa, der ligger på øens smukkest kyststrækning. Dit hjem for de kommende syv nætter er en 120 m2 stor One Bedroom Beachfront Villa med stranden, det turkisblå vand og svajende palmer lige uden for døren. Og som prikken over i’et kan du opleve de mest fantastiske solnedgange fra din private villa. Resortet er forbeholdt voksne, så du kan nyde spa’en, de to restauranter, barerne, dykkercentret og det smukke poolområde i ro og mag. Inkluderet i opholdet er et aftenshow med middag, hvor du kan lære mere om den lokale kultur. Går du med tanker om et romantisk og unikt bryllup, kan resortet også tilbyde en bryllupsceremoni i de smukke tropiske omgivelser.

Aitutaki er rejsens næste stop med fem herlige nætter på Pacific Resort Aitutaki, som er et prisvindende og luksuriøst boutique-resort på den smukke vestkyst. Resortet er optaget på listen over ”Small Luxury Hotels of the World” og tilbyder et væld af faciliteter. Her kan du nyde nogle timer i spa-afdelingen, træne i fitnesscentret eller tilbringe en stille stund i din Ultimate Beachfront Bungalow med udsigt til den smukke turkisblå lagune og en solnedgang med de smukkeste orange og pink farver. En sejltur indgår også i opholdet. Her bliver der serveret en lækker barbecue-frokost, og der bliver rig mulighed for at udforske livet under havoverfladen med snorkel.

På denne rejse får du det bedste af Cook-øerne. Du bor på de mest fantastiske resorts og kan nyde en perlerække af skønne oplevelser. Dette bliver en rejse, du ikke vil hjem fra igen, og den er perfekt som bryllupsrejse eller romantisk get-away.

Du flyver med Air New Zealand og kan vælge at flyve på Economy, Premium Economy eller Business Class. Du mellemlander i Los Angeles, hvor det er oplagt at tilbringe et par dage eller uger. Mulighederne er mange, så snak med din rejse-konsulent om, hvordan din rejse skal se ud.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

I dag forlader du Danmark og starter din luksusrejse til de smukke Cook-øer Rarotonga og Aitutaki. Her venter sol og varme på fantastiske resorts med hvide paradisstrande uden for døren. Cook-øerne er som skabt til en romantisk og luksuriøs rejse, og på denne tur er der ikke sparet på noget.

Dag 2: Ankomst Rarotonga

Efter et flyskifte i Los Angeles er du i dag fremme ved Rarotonga på Cook-øerne. Har du valgt at flyve Business Class har du formodentlig sovet godt og nydt en à la carte morgenmad inden landing. I lufthavnen bliver du modtaget og kørt til dit hotel Crown Beach Resort og Spa, hvor du skal bo de kommende syv nætter. Efter du er tjekket ind i ro og mag kan du udforske omgivelserne og bare nyde tanken om, at du skal tilbringe de kommende syv nætter på dette smukke sted.

Dag 3-8: Rarotonga/Crown Beach Resort

Den kommende uge er Crown Beach Resort & Spa dit hjem, og du bor i en 120 m2 stor One Bedroom Beachfront Villa lige på stranden omgivet af tropiske grønne planter. Du vågner hver morgen til en fantastisk udsigt over den glitrende, turkisblå lagune, som ligger smukt indrammet af hvide sandstrande og svajende palmer. Her på Rarotongas vestkyst kan du også nyde de smukkeste solnedgange, som indbyder til romantik og tid på tomandshånd. Resortet er forbehold voksne og giver dig mulighed for at komme helt ned i gear og nyde resortets mange faciliteter i ro og mag. Her finder du både en spa-afdeling, fitnesscenter, to restauranter, to barer, et dykkercenter og en fantastisk pool. Hver morgen kan du sætte dig til bords i restauranten til en lækker, tropisk morgenmad, og en aften venter et show, hvor du kan lære mere om den lokale kultur og nyde en god middag. Der er også mulighed for at holde en intim og romantisk bryllupsceremoni i de tropiske omgivelser, hvis dig og din udkårne ønsker jer et unikt og personligt bryllup under tropiske himmelstrøg.

Dag 9: Rarotonga - Aitutaki

I dag er det blevet tid at forlade fantastiske Crown Beach Resort & Spa på Rarotonga og flyve mod den mindre ø Aitutaki. Flyveturen tager cirka 50 minutter. Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til Aitutakis vestkyst, hvor det prisbelønnede luksusresort Pacific Resort Aitutaki ligger. Her venter dig fem nætter i paradis.

Dag 10-13: Aitutaki/Pacific Resort Aitutaki

Pacific Resort Aitutaki er en del af sammenslutningen ”Small Luxury Hotels of the World”, og du vil hurtigt forstå hvorfor. Her findes alle de faciliteter, du kan forvente dig af et luksusresort. Nyd nogle skønne timer i spa-afdelingen, få sved på panden i fitnesscentret, slap af på den smukke hvide sandstrand, hop i poolen, eller lån en cykel eller en kajak og udforsk området omkring resortet. Du bor i en Ultimate Beachfront Bungalow med stranden og den smukke turkisblå lagune lige uden for døren. Også her venter den smukkeste solnedgang fra terrassen. Hver morgen serveres en lækker à la carte morgenmad. Resortet har to forskellige restauranter. En af dem er The Rapae Bay Restaurant & Bar, som forener både de lokale og internationale køkkener og benytter friske råvarer som skaldyr og frugt i sine retter. Du nyder naturligvis de gode måltider under åben himmel med udsigt til vandet. Du kan se frem til masser af romantik, luksus og forkælelse samt et Lagoon Cruise med en lækker barbecue-frokost og mulighed for at snorkle og bade i lagunen.

Dag 14: Afrejse Aitutaki og Rarotonga

Det er blevet tid til at forlade Cook-øerne for denne gang. Nyd en sidste morgenmad på Pacific Resort Aitutaki, og sug de sidste tropiske indtryk til dig. Du bliver kørt til lufthavnen, og rejsen mod Rarotonga og derefter Los Angeles begynder.

Dag 15: Mellemlanding i Los Angeles

Ligesom på udrejsen mellemlander du i Los Angeles. Det er muligt at forlænge rejsen med et par dage i Los Angeles, en kør-selv ferie ad Highway 1 eller noget helt andet, inden turen går tilbage til Danmark. Snak med din rejsekonsulent om mulighederne.

Dag 16: Ankomst Danmark

Du lander i Danmark igen efter en rejse pakket med luksus, romantik og fantastiske oplevelser på Cook-øerne.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne
 Lavsæson   fra kr. 41.900 
 Højsæson  fra kr. 43.200
 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Rarotonga t/r
 • Flyrejse Rarotonga - Aitutaki t/r
 • 7 nætter i One Bedroom Beachfront Villa på Crown Beach Resort & Spa på Rarotonga inkl.:
  • Morgenmad alle dage
  • Transport fra og til lufthavnen
  • Modtagelse i lufthavnen
  • Aftenshow og middag en aften
 • 5 nætter i Ultimate Beachfront Bungalow på Pacific Resort Aitutaki inkl.:
  • Morgenmad alle dage
  • Transport fra og til lufthavnen
  • Dagstur Lagoon Cruise inkl. barbecue-frokost
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Opgradering til Premium Economy eller Business Class på flyet
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højæson

Juni til september samt højtider regnes generelt som højsæson for rejser til Stillehavet. December til marts er lavsæson. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.