^
 • maui river & beach NZ 1617 Christchurch Region South Island
  Fra nord til syd i camper

  26 dage fra kr. 16.900

 • maui sunset autocamper NZ New Zealand
  Fra nord til syd i camper

  26 dage fra kr. 16.900

 • Maui autocamper south island new zealand
  Fra nord til syd i camper

  26 dage fra kr. 16.900

 • Fra nord til syd i camper

  26 dage fra kr. 16.900

Fra nord til syd i camper

Den perfekte New Zealand tur for familien i camper med god tid til at nyde New Zealands smukke natur.

26 dage fra kr. 16.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 23.400 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 7.500
Prisen inkluderer: Fly, de første to nætter på hotel, udflugt, camperleje og færgetransport

Den ultimative frihed
New Zealand er oplagt til kør-selv-ferie. Vælger du en camper, får du den ultimative frihed, og for især familier er det en ideel måde at holde ferie på. Det kræver ikke erfaringer som campist, blot lysten til at opleve. 

Forslaget her inkluderer både Nordøen og Sydøen og viser, hvad man kan nå i løbet af 26 dage.

Markedets bedste camper
Du kører i en Maui-camper, som er en af markedets bedste campere. Her er kælet for detajlen og tænkt over de små ting, som gør camperen til en fornøjelse af opholde sig i - og det er dejligt, eftersom det er dit hjem de næste mange uger!

Slut evt. rejsen af med et ophold på eksotiske Fiji - en ægte tropeø. Priser fra kun kr. 2.200.

Kom til rejseforedrag om New Zealand
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til New Zealand. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1-2: Til New Zealand via Asien

Dag 1: Afrejse fra Danmark mod Østen

Dag 2: Rejsen går via Asien, hvor du skifter fly og fortsætter det sidste stykke mod New Zealand. Hele flyturen tager som regel lidt over et døgn. Men hvorfor ikke bryde rejsen op med et par dage i storbyerne Bangkok, Singapore eller Hong Kong? Her venter masser af eksotiske oplevelser og - ikke mindst - shopping i verdensklasse.

Dag 3: Ankomst i Auckland

Velkommen til New Zealands største by. En pulserende og kosmopolitisk storby, der samtidig er overskuelig og nem at finde rundt i.

Dag 4: Auckland

Auckland bliver også kaldt for "City of Sails", for det er den storby i verden, hvor flest indbyggere har deres egen båd. Du kan selv få oplevelsen af saltvand, skumsprøjt og sus i håret, når du sejler ud af havnen om bord på "Pride of Auckland". Der er mulighed for selv at stå ved roret og styre under Auckland Harbour Bridge, eller du kan slappe af og lytte til skipperens sejlerhistorier.

Dag 5-6: Bay of Islands

Camperen afhentes, og efter en grundig instruktion kan du sætte dig bag rattet, og der vil ikke gå lang tid, før du er fortrolig med både venstrekørsel og en lidt større bil. Turen går til Bay of Islands - et af New Zealands smukkeste områder med lange hvide sandstrande og grønne øer i et himmelblåt hav, og selvsagt er her mange forskellige campingpladser at vælge imellem. Vælger du en campingplads i nærheden af Paihia, er det nemt, hvis du vil med på en fisketur eller en sejltur til Hole in the Rock, da de fleste ture udgår fra denne by. Vælger du at bo længere nordpå, er du tættere på den imponerende 90 Mile Beach og Cape Reinga, der går for at være New Zealands nordligste punkt.

Dag 7-8: Coromandel Peninsula

Fra Bay of Islands anbefaler vi, at du kører langs vestkysten, for på den måde kommer du igennem Waipoua Forest, som dækker mere end 2.600 ha med de kæmpemæssige kauri-træer. Det største træ i Waipoua er "Tane Mahuta", som er 51 m højt og 14 m i omkreds, og de første grene kommer først 12 m oppe! Kør videre til Coromandel Peninsula, hvor der også er rigtig mange gode campingpladser at vælge imellem. Vælger du en campingplads på halvøens østkyst, er du tæt på f.eks. Hot Water Beach, hvor de varme kilder findes lige under sandet og klippeformationen Cathedral Cove. Det er også på halvøens østkyst, man finder Cooks Bay, hvor Captain Cook i 1769 lod det engelske flag gå til tops for at gøre krav på landet. Ud over det historiske aspekt er det en helt vidunderlig strand.

Dag 9: Rotorua

Stærke naturkræfter gemmer sig under New Zealands fredelige overflade, og det vil du opleve i dag, hvor der køres til Rotorua, der ligger i et område med stor termisk aktivitet. Besøg f.eks. Whakarewarewa Thermal Valley, der ligger i udkanten af byen. Her springer gejseren Pohutu, og der er et helt nyt besøgscenter, der giver indsigt i maorikulturen.

 

Dag 10-11: Napier

Dag 10: Der ligger flere termiske områder på dagens rute bl.a. Waimangu Volcanic Valley og Wai-o-Tapu. I Taupo må du ikke gå glip af Huka Falls, der ligger i nærheden af New Zealands største sø, Lake Taupo. En stor del af strækningen til Napier går igennem en natur, hvor civilisationen ikke har sat ret mange andre spor end den vej, du kører på.

Dag 11: Napier er først og fremmest kendt for sin bykerne med de mange bygninger i art déco-stil. Det er en god ide at tage med på en guidet bytur og høre om jordskælvet i 1931, der lagde byen i ruiner, og som er baggrunden for den store koncentration af art déco-bygninger. På en guidet tur kommer man også ind i forskellige bygninger og ser, hvordan de karakteristiske art déco-dekorationer og detaljer kommer til udfoldelse inden for murene. Området omkring Napier og Hastings hører til et af de varmeste og mest solrige i New Zealand. Der har været dyrket vin her siden 1850'erne, og på grund af den meget varierede jordbund er forholdene ideelle for mange forskellige druetyper. Ved Cape Kidnappers sydøst for Napier ligger der en sulekoloni. Det er en af verdens største sulekolonier på land, og man regner med, at den tæller omkring 20.000 suler. Er du her mellem september og april, kan vi anbefale en guidet tur (4WD), hvor du oplever fuglene styrtdykke fra de stejle skrænter.

Du skal vide...
det er muligt at komme med på en guidet vintur, som inkluderer besøg på både små familieejede vingårde og store vingårde med en international tilgang.

Dag 12: Wellington

Vi anbefaler, at du denne dag kører direkte til Wellington, så der er tid til at besøge New Zealands nationalmuseum Te Papa Tongarewa, som bestemt ikke er noget traditionelt museum. Avanceret computerteknologi og alle tænkelige audiovisuelle midler sørger for, at det bliver et museumsbesøg, du ikke lige glemmer.

Dag 13: Nelson

Du tager afsked med Nordøen og tager med færgen til Picton på Sydøen - færgeturen er i øvrigt en stor naturoplevelse. Fra Picton snor vejen sig gennem regnskoven og bjergene, og der er mange steder undervejs, hvor du kan stoppe og følge en afmærket vandrerute, f.eks. ved Pelorus Bridge. Også i Nelson-området er der adskillige campingpladser med naturskøn beliggenhed.

Dag 14: Hokitika

Fra Nelson køres der sydpå til Murchison, videre gennem det dramatiske landskab ved Buller Gorge og til Sydøens vestkyst. Tag evt. en afstikker til sælkolonien ved Cape Foulwind, inden der fortsættes langs kysten til klippeformationerne Pancake Rocks og videre til Hokitika.

Dag 15: Fox/Franz Josef Glacier

Fortsæt langs kysten til Westland National Park. Her er gletsjerne Franz Josef og Fox attraktionen, da de to gletsjere kommer helt ned til den tempererede regnskov få kilometer fra kysten. Vil du opleve en af gletsjerne på allernærmeste hold, kan vi anbefale en gletsjervandring i selskab med en lokalkendt guide eller en flyvetur, hvor du lander på gletsjeren. 

Du er nu kommet til et område i New Zealand, hvor der er færre campingpladser at vælge imellem, og i højsæsonen er det derfor en god ide at bestille plads i forvejen.

Dag 16-18: Queenstown

Turen går via Haast Pass til Wanaka og videre til Queenstown. Byen er New Zealands actionby nummer ét med et hav af aktivitetsmuligheder. Queenstown er basen i et par dage, så der er rig lejlighed til at nyde naturen på en cykel- vandre- eller ridetur eller måske på mountainbike. Drømmer du om at prøve bungy jump, er det også her, du kan få den drøm opfyldt. 

Dag 19-20: Fiordland National Park

Fra Queenstown køres der sydpå til Te Anau, der ligger ved Fiordland National Park. Nationalparken er både stor og storslået og uden tvivl et af de flotteste naturområder i New Zealand. De 8.000 mm regn, der falder her om året, gør sin virkning. Ud af bjergsiderne vælter en sand frodighed af mos, bregner og gigantiske træer. Bjergtinderne rækker mod himlen, og vandfald sender kaskader af vand ud over de lodrette bjergsider. Dette natursceneri kan faktisk kun opleves på en sejltur på enten Milford Sound eller Doubtful Sound - husk at bestille, inden du rejser hjemmefra.

Dag 21-22: Dunedin

Dag 21: Dagens rute går tværs over det sydlige af Sydøen til Dunedin, der i 1848 blev grundlagt af skotske immigranter. I 1860'erne blev der fundet guld i området, og en overgang var byen den rigeste i New Zealand. I dag kan det ses på de monumentale palæer og bygninger. 

Dag 22: Otago-halvøen øst for Dunedin er et paradis for ornitologer og naturelskere. Yderst på halvøen ved Taiaroa Head ligger der en albatroskoloni, hvor man kan opleve den kæmpemæssige fugl, der har et vingefang på tre meter. Du kan også møde den sjældne guløjede pingvin, som har været i fare for at uddø. Yellow Eyed Penguin Conservation Reserve opstod på lokalt initiativ, og stedet har udviklet sig til en turistattraktion og en forskningsinstitution. Et net af overdækkede og kamuflerede gange gennemskærer området, og på den måde kommer man helt tæt på pingvinerne, der er meget sky.

Du skal vide...
Du kan opleve både albatroskolonien og pingvinreservatet på en heldagstur fra Dunedin. 

 

Dag 23-24: Christchurch

Du kan vælge at køre direkte til Christchurch eller tage nogle afstikkere undervejs. Christchurch er en meget engelsk by, og det afspejler sig i høj grad i mange af bygningerne i centrum og i gadenavnene. De tidlige engelske immigranter medbragte en stor interesse for havekunst og grundlagde allerede i 1863 den botaniske have, der i dag udgør 30 ha. Den botaniske have er omgivet af den endnu større Hagley Park, så Christchurch lever op til sit tilnavn - The Garden City.

Dag 25-26: Afrejse mod Danmark

Dag 25: Camperen afleveres i lufthavnen og hjemrejsen påbegyndes.

Dag 26: Der er ankomst til Danmark først på dagen.

Du kan evt. også vælge at flyve via Sydney i Australien og tage nogle dage i en af verdens skønneste storbyer.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson (maj-okt)  Fra kr. 23.400  Fra kr. 16.900
 Mellemsæson (mar-apr)  Fra kr. 27.500  Fra kr. 20.800
 Højsæson (nov, dec-feb)  Fra kr. 34.200  Fra kr. 24.400

Prisen inkluderer

 • Flyrejse København - New Zealand t/r
 • Flyskatter
 • 2 overnatninger på hotel i Auckland
 • Sejltur i Auckland (inkl. frokost)
 • 3 ugers camperleje (2 eller 4 personers camper) inkl. fri km, ekstra fører af bilen, skatter og fuld forsikring
 • Færgetransport mellem Nordøen og Sydøen
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til New Zealand er generelt i perioden september til marts samt omkring højtider.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.