70125011 Få et tilbud
CSR-politik - Miljø og mennesker

MyPlanet, miljø og mennesker

Det er vores overbevisning at, hvis alle yder en lille indsats inden for bæredygtighed, er den samlede effekt stor, og det er til gavn for både miljøet, os og ikke mindst fremtidige generationer. Her kan du læse om vores indsatser på CSR området.

Hos MyPlanet gør vi det, vi brænder for: Vi sender rejsende ud i verden på deres livs eventyr. Flere og flere rejser langt ud i verden for at opleve nye spændende destinationer, og rejseindustrien er i rivende udvikling. Det er vi både glade for og stolte af at være en del af. Samtidig er vi dog også bevidste om, at turisme – og i særdeleshed oversøiske rejser – har en massiv indvirkning på både miljøet og lokalsamfund verden over. Vi har mulighed for at mindske det aftryk, som både vi og vores kunder efterlader sig i verden, og den mulighed har vi valgt at gribe.

Det er vores overbevisning at, hvis alle yder en lille indsats inden for bæredygtighed, er den samlede effekt stor, og det er til gavn for både miljøet, os og ikke mindst fremtidige generationer.

CO2-neutrale rejser med MyPlanet

Oversøiske rejser med fly og lokal transport en stor synder i det store CO2-regnskab. For eksempel udgør CO2-udledningen på en af MyPlanets rejse næsten 35% af en gennemsnitlig danskers CO2-udledning på et helt år! Det er med andre ord en problemstilling, vi som rejsebureau bør forholde os til. Vi kan naturligvis ikke stoppe med at sælge flybilletter eller leje biler og autocampere ud. Men vi CO2-kompensere alle de rejser vores kunder tager på, så de kan rejse med god samvittighed.

Læs mere om CO2-kompensation

Fokus på bæredygtighed hos partnere

Vi samarbejder med en lang række partnere verden over og lægger i dette samarbejde vægt på partnernes sociale og miljømæssige ansvar. Nogle leverandører gør en stor indsats både for miljøet, lokalsamfundet og deres medarbejdere, mens andre har et stykke vej at gå endnu. Dette vægter højt i vores valg af partnere.

Læs mere om vores partnere

Medarbejdere – miljø og mennesker

Vi gør naturligvis også selv en indsats, når det kommer til både miljømæssig og social bæredygtighed.

Et af de områder, vi har særligt fokus på, er CO2-udslip, og derfor kompenserer vi naturligvis – på samme måde som vores kunder – for flyrejsen, når vi rejser i arbejdsøjemed. Når det er sagt, bruger vi, når det er muligt, Skype til afholdelse af møder på tværs af lokationer frem for at rejse mellem kontorerne.

Desuden arbejder vi også på at reducere vores papirforbrug. Rejsedokumenter sendes derfor ud digitalt, ligesom interne præsentationer og dokumenter deles digitalt. De traditionelle trykte kataloger er et langt stykke hen ad vejen også erstattet af digitale magasiner.

Medarbejdernes trivsel er ligeledes et område, som vi har fokus på. Vi foretager løbende medarbejdertilfredshedsundersøgelser, hvor vi tager temperaturen hos MyPlanets medarbejderne, således at vi hele tiden har fingeren på pulsen i forhold til medarbejderne trivsel og arbejdsglæde. Derudover afholdes der årlige og halvårlige MUS-samtaler. Vi anser det desuden for vigtig at være med til at uddanne studerende og ledige ved at tilbyde praktik og elevpladser i virksomheden. Vi har således gennem årene haft glæden af at samarbejde med praktikanter og elever inden for både salg, økonomi og marketing.

MyPlanets destinationer

Rejser til Sydafrika

Sydafrika

Safari, gourmet og naturoplevelser. Bestil din rejse til Sydafrika her!

Rejser til Canada

Canada

Roadtrips, ferie i autocamper, krydstogter og togrejser. Bestil din rejse til Canada her!

Rejser til USA

USA

Californien, Hawaii, roadtrips og oplevelser. Nationalparker og storbysus. Strand og bjerge. USA har det hele. Find din rejse til USA…

Rejser til Australien

Australien

En rejse til Australien er et eventyr af de helt store, og der venter dig store oplevelser af meget forskellig…

Rejser til New Zealand

New Zealand

Gejsere, fjorde og mægtige bjerge. Find din rejse til New Zealand her!