Resa Maldiverna Kuredu Resort

Rejse til Maldiverne Kuredu Resort

 

Det smukke Kuredu Island Resort & Spa er et perfekt valg for dem, der ønsker at rejse til en af Maldivernes større øer. Afslappende dage, snorkling og koralrev på den resortets strand.

 

Her viser vi dig, et eksempel på, hvordan et rejseforslag til dette område kan se ud. Du bestemmer altid selv antallet af dage, indhold og afrejsedatoer for netop din rejse.

9 dage fra kr. 19.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Når du sender en forespørgsel, kontakter vi dig på SMS, e-mail eller telefon til en indledende snak om din rejse.

*Feltet skal udfyldes

Kuredu Resort & Spa, Maldiverne, ligger i byen Lhaviyani Atoll, ca. 35 minutter med vandfly fra Ibrahim Nasir International Lufthavn. Her er stråtækte villaer med farverige møbler og alle moderne bekvemmeligheder, herunder wi-fi. Læn dig tilbage på liggestolene på din veranda, og nyd udsigten over den frodige have. Nyd havets varme brise, mens du slapper af i gyngen eller liggestolen på den afsondrede, hvide sandstrand, der kun ligger en kort gåtur fra din villa. Det er ikke svært at forstå hvorfor, at Kuredu-øen er så populær blandt skandinaver. Her er alt for par og familier.

Forkæl dig selv med en beroligende kropsbehandling i spaen. Svøm et par baner, eller nyd udsigten fra den smukke infinity-pool, der vender mod stranden, og nyd en iskold Margarita fra pool baren, mens du slapper af på liggestolene. Om aftenen kan du nippe til kølige cocktails på en af de syv barer og glem ikke at smage på udsøgt vin i resortets vinkælder. Når sulten melder sig, kan du nyde alle slags kulinariske retter, på en af hotellets syv restauranter. Restauranterne byder på alt fra det asiatiske og europæiske køkken eller middelhavsretter.

Kuredu huser også et vidunderligt husrev, der indbyder til fantastiske oplevelser direkte fra den kridhvide sandstrand. Kuredu Resort er et perfekt valg for familier med ældre børn eller par, der ønsker at nyde roen på Maldiverne.

Rejsen dag for dag

Det dejlige Kuredu Resort & Spa er et perfekt valg for dem, der aldrig har været på Maldiverne før. Afslappende dage på den fantastiske strand og snorkling i husrevet.

Dag 1: Afrejse fra Skandinavien

Afrejse fra Skandinavien til Malé.

Dag 2-9: Maldiverne

Ved ankomsten til Malé bliver du mødt af hotellets repræsentant, som følger dig til vandflyvemaskinen der flyver til øen.

Kuredu Resort & Spa, Maldiverne, ligger i byen Lhaviyani Atoll, ca. 35 minutter med vandfly fra Ibrahim Nasir International Lufthavn. Her er stråtækte villaer med farverige møbler og alle moderne bekvemmeligheder, herunder wi-fi. Læn dig tilbage på liggestolene på din veranda, og nyd udsigten over den frodige have. Nyd havets varme brise, mens du slapper af i gyngen eller liggestolen på den afsondrede, hvide sandstrand, der kun ligger en kort gåtur fra din villa.

Dag 9: Afrejse Maldiverne

Det er blevet tid til at forlade Maldiverne for denne gang.

Vis alle dage

Priseksempel

9 dage fra kr. 19.000

Pris pr. person ved 2 voksne

Kundernes oplevelser

Se hvad vores kunder synes om os i deres anmeldelser på Truspilot.

Vi gør dine rejsedrømme til virkelighed

Send os dine ønsker til rejsen, så skræddersyer vi et rejseforslag til dig - helt uforpligtende.

staff-dk.png