^
  • Krydstogtrederier

  • Krydstogtrederier

KrydstogtrederierRoyal Caribbean Cruise Line – aktiviteter for alle aldre

Royal Caribbean Cruise Line er et af verdens største rederier og tilbyder krydstogter i hele verden. Skibene Allure of the Seas og Oasis of the Seas, som er med i vores rejseforslag med krydstogt i Caribien, er to af verdens største krydstogtskibe, og de tilbyder alt og lidt til ombord. Her findes aktiviteter for alle aldre, og de egner sig til rejser for både par og børnefamilier. Du har blandt andet en zipline ni etager over dækket, et teater, en vandpark, et legeland, et shoppingcenter, over 20 restauranter, pool-områder og meget mere.  

Læs praktisk information om krydstogtet her
Læs mere om hvad der indgår i prisen på krydstogtet herCelebrity Cruise Line – moderne luksus

Celebrity Cruises indgår ligesom Royal Caribbean Cruise Line i Royal Caribbean Cruises Ltd. Men rederiet tilbyder en anderledes krydstogtsoplevelse, som egner sig særligt godt til par og familier med ældre børn. Her får du moderne luksus, og du kan forventet en krydstogtsoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan vælge mellem flere forskellige restauranter, som repræsenterer mange forskellige køkkener. Alle har de fokus på god mad og drikke og ikke mindst god service. Desuden kan du se frem til at opleve en forestilling i teateret, gå i biografen eller høre levende musik. 

Læs praktisk information om krydstogtet her
Læs mere om hvad der indgår i prisen på krydstogtet herNorwegian Cruise Line – afslappet og meget tid på land

Norwegian Cruise Line tilbyder afslappende krydstogter dog med mulighed for diverse aktiviteter. Ombord på skibet er der ingen dresscode, og både gamle og unge, familier, par og singler vil føle sig godt tilpas. I vores rejseforslag Highway 1 og krydstogt Hawaii er det Norwegian Cruise Lines skib Pride of America som sejler ruten. Skibet beskrives som ”paradise in style”, og du finder intet mindre end 15 forskellige restauranter at vælge mellem. Du bestemmer selv hvornår, hvor og med hvem, du vil spise. Der tilbydes også en række forskellige aktiviteter ombord, og du har god tid i land, når du rejser med Norwegian Cruise Lines. 

Læs praktisk information om krydstogtet her
Læs mere om hvad der indgår i prisen på krydstogtet her