^
 • Krydstogt i Caribien og Orlando

  16 dage fra kr. 13.900

Krydstogt i Caribien og Orlando

Oplevelser for hele familien venter i Orlandos forlystelsesparker efterfulgt af et eksotisk krydstogt i Caribien på et af verdens største krydstogtskibe.

Rejseforslag: 16 dage fra kr. 13.900*
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 14.600 ved 2 voksne
Prisen inkluderer: Fly, billeje og overnatninger samt krydstogt med fuld pension

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

Med hele syv overnatninger i en stor familievenlig villa i Orlando, har du og familien god tid til at opleve både Disney World, Universal Studios og Animal Kingdom. Villaen skaber de perfekte rammer for en vellykket familieferie, og du har en lejebil til rådighed under hele opholdet i Orlando, så det er let at tage en tur til stranden eller besøge Kennedy Space Center ved kysten.

Efter Orlando venter endnu et eventyr, når du står til søs på et syv dage langt krydstogt i det vestlige Caribien. Turen foregår med et af verdens største krydstogtskibe, Oasis of the Seas, hvilket i sig selv er en stor oplevelse. Det overdådige skib byder på aktiviteter for hele familien. Hvad med en tur i zipline ni dæk over jorden, et dyp i vandlandet eller en tur i surfsimulatoren? Du kan også nyde solbadning ved et af de adskillige poolområder samt masser af god mad og drikke på skibets 20 forskellige restauranter. Gode shoppemuligheder, overdådige Broadwayshows og anden underholdning i verdensklasse tilbydes også det spektakulære krydstogtskib. Undervejs lægges til ved St. Maartens, Puerto Rico og Haiti, der alle byder på spændende oplevelser under tropiske himmelstrøg. 

Find praktisk informatio om Royal Caribbean Cruise Line her

Læs artiklen 7 tips til krydstogt med børn her

Du kan komme til rejseforedrag om krydstogter
I løbet af året holder vores dygtige foredragsholdere foredrag om krydstogstrejser. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Du kan tilmelde dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Ankomst Orlando

Fra Danmark flyver du til Orlando i Florida, hvor du lander allerede samme dag på grund af tidsforskellen. En udlejningsbil holder klar i lufthavnen, og det er kun en kort tur på mellem 15 og 45 minutter til din villa. Villaen ligger i Disney-området af Orlando, hvilket er et perfekt udgangspunkt for udforskning af områdets mange muligheder. Villaen har flere soveværelser, og der vil være en fællespool på området.

Dag 2-7: Orlando

I Orlando er der forlystelsesparker for hele familien! Du kan komme tæt på alverdens dyr i SeaWorld og Animal Kingdom, hjælpe Harry Potter på troldmandsskolen Hogwarts, og kaste dig ud i Universal Studios mange filminspirerede forlystelser. Børn i alle aldre vil elske Disney World, og de vilde vandrutsjebaner i Adventure and Fun Spot America garanterer sug i maven! Oplev også stemningen ved ridderturneringen i Medieval Times Dinner, flyv i ziplines over levende alligatorer i Gatorland, og lær alt om chokolade i Kissimmee's Chocolate Kingdom. Aquatica tilbyder smukke laguner at bade i, og hvis du ønsker mere fart, kan du kaste dig ud i vandrutsjebanerne. Det er dog ikke forlystelsesparker det hele. Orlando byder også på fremragende shopping med alt fra små butikker til store outlet malls med mærkevarer til spotpris, og du har både Floridas strande og Kennedy Space Center inden for kørselsafstand.

Dag 8: Krydstogt i Det Vestlige Caribien

Der er blot omkring en times kørsel fra Orlando til Port Canaveral, hvorfra dit krydstogt afgår. Bilen afleverer du ved krydstogtsterminalen, og så er du klar til at gå om bord på Oasis of the Seas. Dette er et af Royal Caribbean Cruise Lines absolutte flagskibe og et af de største krydstogtskibe i verden. Så der er rigtig meget at udforske. Tjek ind starter kl. 13.00, og skibet står til søs kl. 16.30. Ombord finder du et væld af aktiviteter for hele familien, god mad, underholdning i verdensklasse og alle muligheder for at slappe af i de overdådige omgivelser. Alt sammen krydret med de spændende besøg på tropeøer undervejs.

Dag 9-10: Til havs

To hele dage til søs giver god tid til at nyde skibets mange muligheder. Foruden sol, badning og afslapning ved poolen tilbyder skibet et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Dette er blot nogle få af højdepunkterne:

 • Zipline ni dæk over jorden
 • Overdådige Broadwayshows – inkluderet
 • Fantastisk underholdning – inkluderet
 • Dreamworks for hele familien
 • Vitality SPA og stort fitnesscenter
 • Spektakulær vandudstilling med stearinlys og musik i AquaTheater
 • Isshow og skøjtebane
 • Minigolf
 • Flowrider - Surf simulator
 • VOOM - verdens hurtigste WiFi til søs

Så er er masser at give sig til.

Dag 11: Philipsburg, St.Maarten

Godmorgen St. Maarten! Kl. 8.00 om morgenen lægger skibet til ved den caribiske ø St. Maarten, som er delt mellem Holland og Frankrig. Men selvom øen er delt i to, lever indbyggerne harmonisk sammen. Den hollandske hovedstad Philipsburg har hyggelige brostensgader og smalle gyder med et fantastisk udvalg af eksklusive butikker. Byen er et ægte shoppeparadis, men øen byder naturligvis også på smukke strande og hyggelige fortovscaféer. Hvordan du vælger at bruge dagen er helt op til dig, og du har helt til kl. 17.00 at nyde dette lille caribiske øsamfund.

Dag 12: San Juan, Puerto Rico

Dagens stop er San Juan i Puerto Rico, hvor skibet ligger til kl. 7.00 om morgenen. San Juan er den næstældste by i Nordamerika, og den gamle bydel er fantastisk velbevaret. De pastelfarvede huse, brolagte gyder og mægtige fæstningsværker står i skarp kontrast til den livlige og moderne by uden for de gamle bymure. Du har god tid til at nyde stemningen i den gamle bydel, for først kl. 14.00 stævner skibet atter til søs med kurs mod Haiti.

Dag 13: Labadee, Haiti

Labadee er Royal Caribbeans private øparadis i Caribien. Her venter uberørte strande, fantastisk natur og masser af vandsportsmuligheder. Så om du foretrækker paragliding 122 meter over jorden eller afslapning i palmernes skygge, er der mulighed for det. Labadee er også et godt sted at købe lokalt håndværk. Du ankommer 9.30 og forlader øen kl. 17:00 om eftermiddagen. Så der er god tid til at komme helt ned i gear.

Dag 14: Til havs

Dagen tilbringes på havet, så du har endnu en hel dag til at nyde skibet. Slap af ved poolen, spil et spil minigolf, eller shop lidt i butikkerne. Når sulten melder sig, er fristelserne aldrig langt væk.

Dag 15: Afrejse fra Orlando

Tidligt om morgenen ligger skibet atter til kaj i Port Canaveral, og dit krydstogtseventyr er ovre for denne gang. Din kahyts placering på skibet afgør, hvornår du skal tjekke ud. Måske er der tid til lidt sidste shopping, inden det er tid at tage til lufthavnen i Orlando, hvor hjemrejsen starter.

Dag 16: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark efter to uger fyldt med oplevelser for hele familien i både Orlando og på et af verdens største krydstogtskibe. Velkommen hjem!

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Hele året* Fra kr. 14.600  fra kr. 13.900

 

*Denne rejse er blot ét eksempel på, hvordan et krydstogt i Caribien kan se ud. Der er mange at vælge mellem, og både skib og rute kan variere meget afhængig af afrejsedato. Find inspiration i vores rejseforslag, og tag en snak med en rejsekonsulent om dine muligheder.

 

Prisen inkluderer

 • Fly fra Danmark til Orlando t/r
 • Flyskatter
 • 7 nætter i Orlando i villa med flere værelser og pool i området
 • 7 døgns leje af bil i Orlando med fri kilometer, forsikring, ekstra føre og første tank benzin.
 • 7-nætters krydstogt ombord på Oasis of the Seas, Royal Caribbean Cruise Line inkl:
  • 7 overnatninger i delt indvendig dobbeltkahyt
  • Alle måltider, kaffe/te/juice
  • Underholdning
  • Drikkepenge
  • Læs mere om, hvad der er inkluderet her
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Øvrige drikkevarer
Højsæson

Den danske sommer samt januar til marts er generelt højsæson for rejser til Caribien. Desuden gælder dette også omkring højtider. Når det gælder krydstogter, varier priserne hele året.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne. Dette gælder kun hotellerne og ikke krydstogtet, hvor børnene får hver sin seng.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.