^
  • Find inspiration i MyPlanets kataloger

Find inspiration i MyPlanets kataloger

Hos MyPlanet har vi samlet vores bedste fif, sjoveste historier og mest interessante viden i tre lækre magasiner om Canada, Australien og USA. I øjelbikke arbejder vi på vores New Zealand magasin, som du kan få fingre i til foreåret. Magasinerne er på 100 sider, og bugner af fantastiske billeder, der vil få enhver til at længes efter at opleve disse fantastiske lande på egen krop.

Læs magasinerne online, eller hent et gratis eksemplar på vores kontorer i Aarhus eller Valby (find adresserne her)


MyPlanets Australien magasin

I  magasinet kan du læse om landets historie, få tips fra en lokal og blive klogere på det enorme udvalg af udflugtsmuligheder der er i Australien. Alt sammen krydret med fantastiske billeder, der vækker rejselysten i enhver.
Læs magasinet her

 

 


MyPlanets Canada magasin

Magasinet tager dig helt fra Nova Scotia i øst til Vancouver Island i vest, og giver dig masser af inspiration til din rejse. Læs om familieeventyret i camper, lær mere om det spændende dyreliv, og dyk ned i beskrivelserne af Canadas spændende storbyer.
Læs magasinet her

 

 


MyPlanets USA magasin

Madkultur, roadtrips, cowboys, museer, nationalparker, musik og sport. Alt det og meget mere kan du læse om i vores store USA magasin, som fortæller om alt det, der gør USA til noget helt specielt.
Læs magasinet her