^
  • Tag med til Las Vegas og løb ad The Strip

Tag med til Las Vegas og løb ad The Strip

Britta & Arne (fra MyPlanet): "Vores bedste løbeoplevelse i 2018 var et halvmaraton i Las Vegas i november. Skal du med i 2019?"

Søger du en anderledes USA tur og oplevelse? Så tag med til Las Vegas i november 2019. Vi er ved at samle nogle friske personer, der har lyst til at løbe i neonlys ad hovedgaden The Strip i Las Vegas søndag den 17. nov. 2019.

Oplev mere, før og efter

Det er ikke en gruppetur, men en skræddersyet individuel tur, hvor vi mødes i Las Vegas lørdag aften til en god gang pasta og søndag aften den 17. november løber vi ad the Strip. Vi har samlet en pakke omkring dagene i Las Vegas. En pakke du kan tage udgangspunkt i og sammensætte din egen tur rundt om.

Løbet i Las Vegas

Løbet i Las Vegas begynder ved solnedgang kl. 16.30 med temperaturer omkring 15 grader. Der er tale om det eneste arrangement i byen, hvor The Strip er lukket. Du løber 21,1 km forbi alle tema-kasinoerne til Freemont Street og tilbage.

Du har mange muligheder

Du kan vælge at tage til Las Vegas for at løbe eller vælge at tage familien med og gøre det til en større tur, hvor løbet kun er en del af rejsen. Antallet af dage du vil bruge og hvad du ellers vil, skræddersyer MyPlanet efter dine behov.

Oplev også New York eller Washington: På rejsen til eller fra Las Vegas kan du vælge at gøre stop et par dage på østkysten af USA.

Oplev California Highway 1: Du kan begynde eller slutte i San Francisco og tage en tur ad Highway 1 i bil eller autocamper.

Indtag Los Angeles og Santa Barbara: Masser af sol, blå himmel og varme temperaturer ved Los Angeles og Santa Barbara i efteråret indbyder til strand og badeferie.

Kør en tur ad Route 66: Spis burger på en amerikansk diner og kør ad legendarisk asfalt på Route 66 ved Kingman.

Udforsk Grand Canyon på en vandretur: Efter løbet i Las Vegas er der en flok andre deltagere fra MyPlanet, der tager til Grand Canyon og vandrer om tirsdagen. Der er mulighed for sammen at gå en 25 km lang hyggetur ad Bright Angel Trail til Colorado-floden i bunden af Grand Canyon National Park. Du kan også vælge at nyde udsigten fra toppen af kløften på en hop-on hop-off bus eller fra de fine vandrestier langs med kanten.

Las Vegas pakken