^
  • Rejs med MyPlanet og KLM til USA og Canada

  • Rejs med MyPlanet og KLM til USA og Canada

Rejs med MyPlanet og KLM til USA og CanadaHos MyPlanet elsker vi at sende vores gæster ud i verden på eventyr, og vi ved hvor vigtigt det er med en god start på rejsen. Allerede i lufthavnen melder spændingen og forventningsglæden sig, og når du flyver med KLM, er du sikret den bedste start.

KLM flyver dig ud i verdenKLM tilbyder masser af muligheder fra Danmark og videre ud i verden via Amsterdam Schiphol. Du kan vælge blandt seks daglige afgange fra København, fire daglige afgange ud af Aalborg og fem daglige afgange fra Billund. Alle KLM's flyvninger kan du naturligvis kombinere med Air France via Paris-Charles de Gaulle lufthavn.

Desuden kan KLM, takket være et samarbejde mellem KLM og Delta Air Lines, tilbyde ruter til intet mindre end 25 destinationer til Nordamerika via Amsterdam. Herunder Canada og Mexico.

Gode grunde til at rejse med KLMUdover KLM's gode rutenet er der flere gode grunde til at vælge KLM til din rejse. På de oversøiske ruter serverer KLM gratis mad og drikke under hele flyrejsen, så du kommer ikke til at mangle noget.

Derud over er det tilladt at medbringe 12 kg håndbagage samt et stykke indtjekket bagage af 23 kg.
 

Vi skræddersyer din rejse

Lad dig inspirere af vore rejseforslag nedenfor, som kan kombineres med KLM. Vi skræddersyer naturligvis rejsen helt efter dine ønsker. Så ring til os på 70 12 50 11 eller send en forespørgsel. Så ordner vi alt det praktiske!