^
  • Kissimmee - We make vacations!

  • Kissimmee - We make vacations!

  • Kissimmee - We make vacations!

  • Kissimmee - We make vacations!

  • Kissimmee - We make vacations!

Kissimmee - We make vacations!

Kissimmee ligger centralt i solskinsstaten Florida og er det perfekte sted til en familieferie fyldt med oplevelser for både store og små.

 

Forlystelsesparker for hele familien

Bor du i Kissimmee er du tæt på Orlando og de mange verdenskendte forlystelsesparker. Her er der underholdning nok til flere uger, så du bliver nød til at vælge med omhu. Skal du opleve Wizarding World of Harry Potter™ at the Universal Orlando® Resort, SeaWorld® Orlando, Walt Disney World ® Resort, eller er det noget helt andet, der trækker?

Shopping i verdensklasse

Kissimmee byder på shopping i absolut verdensklasse. Fra sjove specialbutikker til store shoppingcentre som The Loop, The Florida Mall og The Mall at Millenia. Prøv også de to Orlando Premium Outlets, hvor kendte mærkevarer sælges til stærkt nedsatte priser.

Golf og udflugter fra Kissimmee

Kissimmee byder på mange gode golfbaner, og flere af dem er designet af spillets store legender. Læg for eksempel vejen forbi Harmony Golf Preserve, som er designet af  Johnny Miller, eller Greg Normans ChampionsGate Golf Resort. Med sine 397 huller tilbyder Kissimmee en god udfordring for enhver golfspiller. Så kast dig ud et godt spil golf på din rejse til Kissimmee.

Hotel eller poolvilla i Kissimmee

I Kissimmee kan du vælge at bo i en dejlig poolvilla, hvor der er god plads til hele familien eller vennegruppen og du selv kan bestemme om du vil spise ude eller selv lave mad. Eller du kan vælge at nyde nogle dage eller uger på et af de mange gode hoteller i Kissimmee området.

Udendørs aktiviteter i Kissimmee

Kissimmee byder på et væld af udendørs aktiviteter for hele familien.  Hvad med en tur i zip-line hos Forever Florida Ziplines & Adventures in the Wild eller et besøg hos dyrene i Green Meadows Petting Farm? Det kan også være at en tur i luftballon med Orlando Balloon Rides, er det helt rette.  En anden mulighed er at tage på en tur i propelbåd gennem vådområderne med Boggy Creek Airboat Rides.

Læs mere om Kissimmee i artiklen her