^
  • Eventyrlige rejser med Exodus Travels

  • Eventyrlige rejser med Exodus Travels

  • Eventyrlige rejser med Exodus Travels

Eventyrlige rejser med Exodus Travels

MyPlanet tilbyder aktivrejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus Travels, der årligt laver flere end 500 rejser over hele verden. Exodus Travels har mange vandre- og cykelture, nogle rejser er skræddersyet til børnefamilier med et nøje afmålt program. Andre rejser er møntet på singler, der ønsker at opleve verden med andre solo-rejsende. Således byder Exodus Travels på ture for enhver smag.

KLIK HER og se alle rejserne på Exodus Travels hjemmeside.

Se her hvad kunderne siger

 

Rejser på egen hånd efter en planlagt rute

Udover aktive rejser i grupper har Exodus Travels også de såkaldte selv-guidede ture, hvor du vandrer eller cykler på e gen hånd udstyret med en udførlig beskrivelse af ruten og forslag til stop undervejs. Bagagen skal du ikke tænke på, for Exodus srger for at transportere din kuffert fra hotel til hotel. Så du bare skal nyde vandreturen eller cykelturen med en let rygsæk på ryggen.

Grupperejser med engelsksprogede guide

De fleste rejseledere er lokale eksperter, og alle taler de glimrende engelsk. Mange har arbejdet med Exodus i årevis, og de vil gøre alt for at sikre dig den bedst mulige oplevelse af deres hjemland. Rejserne foregår i mindre, internationale grupper med mellem otte og tyve deltagere. Gennemsnitsalderen blandt Exodus’ rejsende er omkring de 40 år. Men hvert år deltager eventyrlystne rejsende i alle aldre i Exodus’ rejser, og mange rejser med Exodus igen og igen.

Meget inkluderet i prisen

Rigtig meget er inkluderet i rejsens pris. De meget detaljerede Trip Notes giver det fulde overblik over, hvad der er inkluderet i en pågældende tur. Det er også her, du kan læse alt om rejsens komfortniveau og sværhedsgrad.

Ansvarlig turisme

Exodus arbejder aktivt for at gøre deres rejser så ’grønne’ og bæredygtige som muligt. De gør også en stor indsats for at hjælpe de lokalsamfund, man besøger under rejserne. Dette inkluderer f.eks. en altid fair behandling af samarbejdspartnere samt en udførelse af rejserne, så disse belaster det lokale økosystem mindst muligt.

Rådgivning på dansk

Sproget på Exodus-rejserne vil være engelsk. En del af de papirer, du modtager inden afrejse, vil også være på engelsk. Men MyPlanets rejsekonsulenter sidder parat til at rådgive om de forskellige ture på dansk. Det er også MyPlanet, du køber rejserne hos.

KLIK HER og se alle rejserne på Exodus Travels hjemmeside.

Derfor skal du vælge MyPlanet

  • Du får personlig service fra en dansk rejsekonsulent.
  • Du kan ringe døgnet rundt, hvis uheldet er ude.
  • Du får fuld CO2-kompensation for hele rejsen.

Ring på 70 12 50 11 og få et tilbud på din rejse eller skriv her og få et tilbud.