^

Bestil din rejse inden 31. januar og deltag i lodtrækningen af et rejsegavekort

SÅDAN DELTAGER DU: Køb en MyPlanet-rejse til Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada eller USA mellem 15. december 2017 og 31. januar 2018, hvori der indgår flyrejse, hotelophold og enten transport eller oplevelse, så har du mulighed for at vinde et gavekort til en storbyferie i London eller Paris til en samlet værdi af 10.000. *)

 

Føles januar alt for lang, kedelig og kold? Explore verden med MyPlanet.

Tag os med på råd
Verden er fyldt med fantastiske steder - steder som forbavser, forundrer og fortryller. Gemte oplevelser og glemte områder der bare venter på at blive udforsket. Når hverdagens trommerum rammer, og de travle tider bliver for mange, så er det at tankerne begynder at flakke til frihed og fremmede steder. 

Uanset om du elsker mudder på vandrestøvlerne, lyden af bølgeskvulp eller storslåede naturfænomener, så kan en rejse til Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada og USA åbne op for helt nye oplevelser. Hos MyPlanet ved vi, at en rejse er en stor beslutning – og at store beslutninger træffes bedst i samråd. Vi lytter til dine rejselængsler og deler vores viden om de helt specielle steder med dig. 

Tag os med på råd, så kan vi åbne verden for dig.

KLIK HER og bestil et tilbud på din rejse. 

*)
HVORDAN FINDES VINDEREN? Vinderen udtrækkes inden den 28. februar 2018. Vinderen findes blandt alle købte rejser hos MyPlanet, som opfylder kriterierne. Vinderen kontaktes direkte og offentliggøres yderligere på myplanet.dk samt på MyPlanets Facebook-side og i MyPlanet nyhedsbrev.

VILKÅR OG BETINGELSER:
Alle personer over 18 år kan deltage i konkurrencen.
Gavekortet kan bruges hos MyPlanet til flyrejse og hotelophold i den valgte storby (London eller Paris). Dog med et maksbeløb på kr. 10.000.
Gavekortet skal være benyttet senest 15. september 2018, og rejsen skal være gennemført 15. august 2019.
Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter eller overdrages til andre.
Vinderen, der vælger at modtage præmien, skal samtidig være indforstået med at sende et par billeder og lidt tekst fra sin MyPlanet-rejse til Australien, New Zealand, Sydafrika, Canada eller USA. Teksten og billederne vil blive brugt på MyPlanets Facebook-side.
Ansatte, deres familier og samarbejdspartnere må ikke deltage i konkurrencen.