^
  • 4 enestående vandreture i det vestlige USA

  • 4 enestående vandreture i det vestlige USA

  • 4 enestående vandreture i det vestlige USA

4 enestående vandreture i det vestlige USA

Her får du vores forslag til 4 uforglemmelige dagsvandreture i det vestlige USA’s billedskønne natur. De giver dig en enestående mulighed for at komme tæt på naturen, som byder på alt fra spektakulære vandfald, sneklædte bjerge og frodige skove til dybe røde kløfter, kaktusfyldte ørkener og bizarre sandstensformationer. 

1. Angels Landing (Zion National Park, Utah) ca. 8 km, hård 
Angels Landing er ikke en hvilken som helst vandretur. Du skal nemlig have modet med dig på dette nervepirrende og ikke helt ufarlige eventyr over Zion-kløftens rå klippelandskab. Belønningen på toppen venter dog forude i form af udsigten fra toppen.

2. The Congress Trail (Sequoia National Park, Californien) ca. 4 km, nem 
Langs The Congress Trail i Sequoia finder du en storslået samling af verdens største træer. Størst af disse er General Sherman med sine imponerende 83 meter i højden og 31 meter i omkreds. Denne skov er fascinerende og det perfekte sted for en oplevelsesrig vandretur.

3. Sentinel Dome Trail (Yosemite National Park, Californien) ca. 3,5 km, nem 
Stien til toppen af Sentinel Dome er blot 3,5 kilometer lang og uden alt for mange kraftige stigninger. Så det er forbavsende let at nå toppen, hvor du belønnes med en af de bedste udsigter i hele Yosemite National Park. Det kan varmt anbefales at nyde solnedgangen fra toppen.

4. Cedar Ridge Hike (Grand Canyon National Park, Arizona) ca. 5 km, Moderat 
Turen til Cedar Ridge ligger på den legendariske South Kaibab-rute. Scenerierne langs hele ruten er fantastiske, og fra Ooh-Aah Point belønnes du med en betagende udsigt over det dramatiske, golde klippelandskab. Medbring rigeligt med vand. Turen op af kløften er hård.

Nedenfor kan du se tre forslag til rejser, hvor du nemt kan lægger mange gode vandreture ind i programmet.

Derfor skal du vælge MyPlanet

  • Du får personlig service fra en rejsekonsulent.
  • Du kan ringe døgnet rundt, hvis uheldet er ude.
  • Du nyder godt af vores store viden om USA.
  • Du er sikret en rejse tilpasset dine ønsker.
  • Du får vores bedste råd og fif med dig.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse med fokus på vandreture i det vestlige USA kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11, eller send en forespørgsel,  når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Gratis rejseforedrag