Norwegian cruise line.jpg

Hvad er inkluderet i Premium All Inclusive med Norwegian Cruise Line?

Måltider

På Norwegian Cruise Lines krydstogter er der altid helpension inkluderet i prisen. Det betyder, at der som minimum er buffet-restaurant og en a la carte restaurant til fri afbenyttelse, samt diverse snackbarer. Der er som udgangspunkt altid adgang til mad fra kl. 6.00 om morgenen til kl. 2.00 om natten. Vand, te og kaffe fra automater i buffetrestauranter er også inkluderet i prisen.

Norwegian Cruise Line tilbyder også fantastiske gastronomiske oplevelser i nogle af skibets specialrestauranter, der kan benyttes mod betaling.

Drikkevarer

Der indgår et bredt udvalg af alkoholiske drikke som, vin, cocktails, alkoholfri øl, sodavand og juice i alle barer på hele krydstogtet. Børn har ubegrænset forbrug af juice, vand og sodavand. En flaske vand pr. kahyt pr. dag indgår også, for dem som bor i Stateroom. Lavazza specialkaffe er inkluderet ved alle måltider i samtlige restauranter.

Drikkepenge

 

Er altid inkluderet i prisen.

Underholdning og aktiviteter

Norwegian Cruise Line henvender sig blandt andet til børnefamilier, og tilbyder et hav af aktiviteter ombord. Der er noget for enhver smag uanset, om man vil bade i poolen, udfordre sig selv med en af de mange sportslige aktiviteter eller bare slappe af på dækket med en god bog.

Om aftenen kan du gå i skibets teater og se en forestilling, prøve lykken i kasinoet eller danse natten lang på diskoteket.

Børneklubber

På alle Norwegian Cruise Lines skibe er der forskellige børneklubber. Så det er altid nemt at finde underholdning, legekammerater og pasningsmulighed. Alle børneklubberne er bemandet af uddannet personale.

Book trygt og sikkert med MyPlanet Rejser

Hos MyPlanet tager vi os af alt det praktiske i forbindelse med din rejse. Fortæl os om dine ønsker til drømmerejsen, så skræddersyer vi din rejse.
1.png

Ekspertise

Vi har skræddersyet rejser i mere end 50 år. Med erfaring kommer viden, som vi deler med dig, når du planlægger.

2.png

Kendskab til destinationen

Vi tilbyder kun rejser til steder, som vi ved, er sikre, og som Udenrigsministeriet ikke fraråder at rejse til.

3.png

Sikkert samarbejde

Vi sikrer at vores partnere har din sikkerhed og sundhed som deres højeste prioritet.

4.png

Private alternativer

Vi hjælper dig med at finde indkvartering og oplevelser med mulighed for at holde afstand.

5.png

Sikkerhed & sundhed

Alle vores partnere har accepteret vores politik for sundhed og sikkerhed.