70125011 Få et tilbud
Norwegian cruise line.jpg

Hvad er inkluderet i Premium All Inclusive med Norwegian Cruise Line?

Måltider

På Norwegian Cruise Lines krydstogter er der altid helpension inkluderet i prisen. Det betyder, at der som minimum er buffet-restaurant og en a la carte restaurant til fri afbenyttelse, samt diverse snackbarer. Der er som udgangspunkt altid adgang til mad fra kl. 6.00 om morgenen til kl. 2.00 om natten. Vand, te og kaffe fra automater i buffetrestauranter er også inkluderet i prisen.

Norwegian Cruise Line tilbyder også fantastiske gastronomiske oplevelser i nogle af skibets specialrestauranter, der kan benyttes mod betaling.

Drikkevarer

Der indgår et bredt udvalg af alkoholiske drikke som, vin, cocktails, alkoholfri øl, sodavand og juice i alle barer på hele krydstogtet. Børn har ubegrænset forbrug af juice, vand og sodavand. En flaske vand pr. kahyt pr. dag indgår også, for dem som bor i Stateroom. Lavazza specialkaffe er inkluderet ved alle måltider i samtlige restauranter.

Drikkepenge

 

Er altid inkluderet i prisen.

Underholdning og aktiviteter

Norwegian Cruise Line henvender sig blandt andet til børnefamilier, og tilbyder et hav af aktiviteter ombord. Der er noget for enhver smag uanset, om man vil bade i poolen, udfordre sig selv med en af de mange sportslige aktiviteter eller bare slappe af på dækket med en god bog.

Om aftenen kan du gå i skibets teater og se en forestilling, prøve lykken i kasinoet eller danse natten lang på diskoteket.

Børneklubber

På alle Norwegian Cruise Lines skibe er der forskellige børneklubber. Så det er altid nemt at finde underholdning, legekammerater og pasningsmulighed. Alle børneklubberne er bemandet af uddannet personale.