^
 • Storbyferie i Toronto

  6 dage fra kr. 4.800 inkl. fly t/r, overnatninger og udflugt til Niagara Falls.

 • Storbyferie i Toronto

  6 dage fra kr. 4.800 inkl. fly t/r, overnatninger og udflugt til Niagara Falls.

 • Storbyferie i Toronto

  6 dage fra kr. 4.800 inkl. fly t/r, overnatninger og udflugt til Niagara Falls.

 • Storbyferie i Toronto

  6 dage fra kr. 4.800 inkl. fly t/r, overnatninger og udflugt til Niagara Falls.

Storbyferie i Toronto

Tag på storbyferie til Toronto, Canadas største by og kulturhovedstad. Her kan du nyde shopping i verdensklasse, fantastiske restauranter samt massevis af spændende oplevelser.

6 dage fra kr. 4.800

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 5.900 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.300
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger og udflugt til Niagara Falls

Toronto beskrives bedst som værende ”New York City styret af schweizere”. Den store by minder nemlig meget om USA’s modpart New York i begge byers kolossale kontrast. Toronto er én stor smeltedigel af befolkningsgrupper, og indeholder derfor også kvarterer som Little Italy og China Town. Derudover skiller den sig ud ved at være en utrolig ren storby samt ved at have nogle fantastisk venligtsindede lokale.

Men sammenligningerne med New York stopper ikke her. Toronto er en pulserende storby og ligesom i New York, kommer du bestemt ikke til at kede dig. Med alle muligheder for at nyde teater, shopping, udflugter, sportskampe og restauranter i verdensklasse skal du altså ikke bekymre dig om at få dagene fyldt ud.

Oplev CN Tower. Et af verdens syv moderne vidundere, og den højeste fritstående konstruktion på den vestlige halvkugle. Besøg også et af de mange spændende museer og sug kulturen til dig i ”The City That Works”. Nyd havnefrontens charmerende gamle destillerier og snup en lokalt fremstillet øl på et af de mange hyggelige mikrobryggerier.

Alt dette har været med til at sikre Toronto en titel som ”Travellers Choice” på TripAdvisor, og det siger ikke så lidt.

Læs artikel om Toronto

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark går turen vestpå mod Toronto. Du ankommer samme dag grundet tidsforskellen, og du kan herefter tage lufthavnstoget mod dit centralt beliggende hotel. Herfra kan byens mange oplevelser udforskes.

Dag 2-3: Toronto

Med 4 døgn til rådighed i Toronto, er der god tid til at nyde de mange muligheder. Tag op til toppen af det berømte CN Tower, som rejser sig 553 meter, og nyd udsigten ud over Canadas bankende kulturhjerte.

Dagene i den spændende storby er på egen hånd, og du kan derfor selv sammensætte rejsen som du vil.  Shopping-mulighederne er mange, og de matcher selv langt mere berømte storbyer. Besøg også et par af de fascinerende museer såsom The Royal Ontario Museum, der årligt byder på skiftende store udstillinger. Er det særligt naturen, som interesserer dig, er der også rig mulighed for at opleve den. Med Ripley’s Aquarium of Canada og Toronto Zoo, burde naturlysten blive styret, selv på en eftermiddag. Ellers ligger Canadas vildmark og venter lige uden for byen.

Toronto er også kendt for sine mange professionelle sportshold, og passer rejsen med holdendes spilleplan er der gode muligheder for at få stillet sin sportstrang. Sport i Canada er mange ting. Her kan du nyde basketball i verdensklasse og råbe ”We The North” med dine medfans af Toronto Raptors, se baseballholdet Blue Jays slå bolden ud af stadion, eller se ishockeyholdet Maple Leafs i kamp mod rivalerne.

MyPlanets cykeltur ud på Toronto Islands kan også anbefales. Herfra kan du nyde synet af en lysende skyline i skumringen. Tag også på et middagscruise og nyd den lækre mad, alt imens den smukke havnefront passerer forbi i solnedgangen.

Hvordan du vil se byen, er altså op til dig. Men mulighederne er mange. Gå rundt langs de hyggelige kvarterer, lån en cykel, eller tag med en sightseeing bus rundt i den storslåede storby.

Dag 4: Niagara Falls

På din sidste dag i Toronto venter områdets største attraktion; En udflugt til Niagara Falls. Tag med bussen mod de buldrende vandmasser, og lyt til guidens historier om det fascinerende landskab, der har formet så stort et vandfald. Her strømmer der 3160 tons vand gennem i sekundet, og vandmasserne kan høres langt væk.

Dag 5: Afrejse fra Toronto

Fra Toronto går turen atter hjemad mod Danmark.

Dag 6: Ankomst til Danmark

Du er nu igen på dansk grund efter en oplevelsesrig og hyggelig storbyferie med både afslapning, livsnyderi og oplevelser i verdensklasse.

Kort

Pris pr. person

3-stjernet hotel

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og to børn
 Lavsæson  Fra kr. 5.900  Fra kr. 4.800
 Højsæson  Fra kr. 7.500  Fra kr. 6.100

4-stjernet hotel

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og to børn
 Lavsæson  Fra kr. 7.900  Fra kr. 6.200
 Højsæson  Fra kr. 11.000  Fra kr. 8.600

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Canada tur/retur
 • 4 nætter på et centralt beliggende turistklassehotel
 • Dagstur til Niagara Falls
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson for rejser til det østlige Canada er generelt omkring folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

De vejledende priser er baseret på børn i alderen 2-11 år som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.