^
  • Snorkel og kajak fra Vancouver

    Sejl i kajak gennem smukke fjordlandskaber og snorkel blandt sæler og andre dyr nær Vancouver.

Snorkel og kajak fra Vancouver

Naturen omkring Vancouver er ualmindeligt rig, og på denne halvdagstur fra storbyen oplever du både det rige dyreliv og de storslåede landskaber på sjove og anderledes måder. Fra Vancouver går turen med båd mod Howe Sound, der er en af de mange flotte fjorde langs Canadas Stillehavskyst. Her sættes kajakkerne i vandet, så du kan glide gennem de uberørte landskaber, der er hjem for både sæler, fuglekolonier og en lang række andre dyr.

Hvis du har lyst, er der også mulighed for at opleve livet under havoverfladen med maske og snorkel. Det er en helt speciel oplevelse at se de adrætte sæler boltre sig i det næringsrige vand på jagt efter mad, samt møde nogle af de fiskearter, der lever i disse farvande. Ingen tidligere snorkelerfaring er påkrævet, så alle kan være med. Bare du er komfortabel i vandet. Ønsker du ikke at snorkle, er du naturligvis velkommen til at nyde de smukke landskaber og dyrelivet fra båden. Efter nogle spændende timer går turen tilbage mod Vancouver.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

70 12 50 11

Pris pr. person

Halvdagstur fra kr. 685

Prisen inkluderer

  • Halvdagstur med båd til Howe Sound fra Vancouver.
  • Lån af kajakker og redningsvest
  • Lån af våddragt, maske, svømmefødder, snorkel