^
  • Kanotur i Algonquin Provincial Park

Kanotur i Algonquin Provincial Park

Nord for Toronto i provinsen Ontario ligger Algonquin Provincial Park. En park der er ideel at udforske i kano, da den er rig på søer, som kobles sammen af floder, der slanger sig gennem landskabet.

På egen hånd

Udstyret med en kano, padle og et kort over området er du klar til at tage af sted. De næste fire timer kan du nyde den smukke natur, og husk at holde øje med omgivelserne, for du kan opleve både elge, hejrer og bævere i parken. Slå et smut forbi Agonquin Visitor Center, og lær mere om parkens flora og fauna, eller gå en tur ad Spruce Boardwalk. For de lidt mere ambitiøse vil en vandretur til Centennial Ridge lookout være det helt rette.

Med guide og gruppe

Tag med på et seks timer langt kano-eventyr, der bringer dig ind i de mere afsondrede dele af Algonquin Park. Sammen med en gruppe på maks. 12 personer padler du af sted over Canoe Lake, og får på turen lejlighed til at hoppe i vandet fra klipperne, plukke årstidens vilde bær, og nyde en sandwich på søbredden (inkluderet). Undervejs fortæller guiden om parkens historie, den omgivende natur, og om maleren Tom Thomson, der på mystisk vis endte sine dage i Canoe Lake. Fra 6 år.

 

 

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

4 timer fra kr. 420

Prisen inkluderer

  • Introduktion til kano-sejlads
  • Kano, padle og kort

6 timer fra kr. 690

Prisen inkluderer

  • Guide
  • Introduktion til kano-sejlads
  • Frokostsandwich