^
  • Hvalsafari og Victoria

    Kombiner hvalsafari ud for Vancouver med stemningsfulde Victoria på Vancouver Island.

Hvalsafari og Victoria

På denne dagstur fra Vancouver oplever du to af områdets absolutte højdepunkter. Fra Vancouver står du til søs på en fantastisk hvalsafari på strædet mellem fastlandet og Vancouver Island. Både pukkelhvaler, gråhvaler og spækhuggere holder til i disse farvande. Det samme gør havørne og et væld af andre dyr. Så hold øjnene på stilke, når du sejler ind og ud mellem klippeskær og småøer på vej mod Vancouver Island.

Efter cirka halvanden times sejlads ankommer du til Victoria, hvis hyggelige bymidte oser af traditionel britisk stemning. Ikke mindst i området omkring havnen og den kompakte bymidte, der bugner af sjove butikker, fantastiske restauranter og store seværdigheder såsom The Royal BC Museum. Du har cirka 4,5 timer til at udforske byen på egen hånd. Hvis du har lyst, er det let at besøge den berømte Butchart Gardens med shuttlebus fra midtbyen. Den overdådige have er et sandt festfyrværkeri af farver og dufte, og en gåtur mellem de mange smukt anlagte bede med planter fra hele verden er en stor oplevelse. Sidst på eftermiddagen står du atter til søs, og kursen sættes tilbage mod Vancouver, hvor du ankommer cirka kl. 19:00.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 1.805

Prisen inkluderer

  • Hvalsafari
  • Sejltur til Vancouver Island t/r
  • Transfer til Victoria t/r