^
  • Gåtur ad Capilanos hængebroer

    Mærk suset, når du går ad hængebroer spændt ud mellem trætoppene i Capilano Suspension Bridge Park.

Gåtur ad Capilanos hængebroer

En af de mest populære seværdigheder i Vancouver er med rette Capilano Suspension Bridge Park. Her har du mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over regnskoven fra en serie af hængebroer spændt ud mellem trætoppene. 

Start eventyret med at krydse den første hængebro, der svæver over Capilano-floden. Hængebroen fører dig ind i skoven til den prisvindende seværdighed, Treetops Adventure, hvor du kan gå på opdagelse blandt 1300 år gamle nåletræer. Sug omgivelserne til dig fra en af Treetops Adventures fascinerende udkigsposter, eller bevæg dig længere ind i skoven ad en af de syv hængebroer.

Hvis du virkelig vil have adrenalinen til at pumpe, kan du vove dig ud på ’The Cliffwalk’. En labyrint af broer, platforme og trapper der fører dig langs Capilano Canyons stejle klippeside. Således byder Capilano Suspension Bridge Park på masser af unikke og spændende oplevelser for naturelskere i alle aldre.

Der kører gratis shuttlebus fra Vancouver downtown til Capilano Suspension Bridge Park.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

1 time fra kr. 260

Prisen inkluderer

  • Entré til Capilanos hængebroer