^
  • Deluxe vintur fra Niagara Falls

    Landskaberne omkring Niagara byder på fantastiske vinområder, hyggelige vingårde og fantastiske vine.

Deluxe vintur fra Niagara Falls

Få den fulde oplevelse af vinområderne omkring Niagara-on-the-Lake, hvor den frodige jord giver grobund for nogle af Canadas mest eftertragtede vine. Turen fører dig blandt andet ad Niagara Parkway, hvor det ene vidunderlige landskab afløser det andet. Her står vinstokkene i snorlige rækker mellem vingårdene, hvor de lokale bønder byder indenfor til rundvisning og prøvesmagning.

Mange glimrende vine produceres i dette område. Men en særlig specialitet er isvin, som er en sød dessertvin lavet på druer, der bliver plukket og knust i frosset tilstand. På denne måde bliver den naturlige frugtsødme og syre bevaret, hvilket er karakteristisk for isvin. En række forskellige druer kan bruges, eksempelvis Riesling, Cabernet Franc og Cabernet Sauvignon er meget populære, men også Shiraz, Merlot og andre druer finder vej til isvinen. Det vigtigste af alt er den rette temperatur på mindst minus 8 grader, når druerne plukkes. Turen inkluderer rundvisning og smagning på to vingårde og fuldendes med en lækker frokost.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 645

Prisen inkluderer

  • Fuldt program som beskrevet
  • Vinsmagning
  • Frokost