^
  • Dagstur til Victoria, Vancouver Island

    Tag på dagstur til Victoria på Vancouver Island, og oplev en af Canadas mest stemningsfulde byer.

Dagstur til Victoria, Vancouver Island

Storslået natur, overdådige haver og hyggeligt byliv er i højsædet på denne dagstur til Victoria på Vancouver Island. Fra Vancouver fører en smuk halvanden times sejltur dig forbi klippeskær og småøer til Victoria på sydspidsen af Vancouver Island.

Victoria ligger smukt ned til havet med udsigt til bjergene på fastlandet. Men det er i høj grad byens særlige britiske stemning, der trækker folk til. Ikke mindst i området omkring havnen og den kompakte bymidte, der bugner af sjove butikker, fantastiske restauranter og store seværdigheder såsom The Royal BC Museum.

Du får tid til at udforske byen på egen hånd, inden turen fortsætter til et af byens helt store højdepunkter: Butchart Gardens. Den berømte have er et sandt festfyrværkeri af farver og dufte, og en gåtur mellem de mange smukt anlagte bede med planter fra hele verden er en stor oplevelse. Du kan vælge at blive i Victoria og slutte turen her, eller - mod tillæg - tage med bussen og færgen tilbage til hotellet i Vancouver.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Pris pr. person

Dagstur fra kr. 805

Prisen inkluderer

  • Færge fra Vancouver
  • Bus til Victoria
  • Entré til Butchart Gardens