^
 • 2 dages ridetur i Banff

  Oplev De Canadiske Rockies fra hesteryg, på denne 2-dages ridetur.

 • 2 dages ridetur i Banff

  Oplev De Canadiske Rockies fra hesteryg, på denne 2-dages ridetur.

 • 2 dages ridetur i Banff

  Oplev De Canadiske Rockies fra hesteryg, på denne 2-dages ridetur.

2 dages ridetur i Banff

2 dage fra kr. 3.700

Sving dig i sadlen og rid ud mellem de skovklædte bjerge ved Banff National Park. Målet for rideturen er Sundance Lodge, der er placeret i en smuk dal omgivet af Canadas enestående natur. Lodgen er placeret så langt ude i naturen, at det kun er muligt at komme frem på hest om sommeren og på ski om vinteren. Fra Lodgen venter mange spændende rideture, hvor du oplever det rige dyreliv og de vidunderlige omgivelser, præcis som cowboyer og opdagelsesrejsende har gjort det i århundrede.

Du bestemmer selv hvilke oplevelser, du vil have på din rejse. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Få et tilbud

Program

Dag 1: Warner Stables – Sundance Lodge

Ved ankomst til Warner Stables bliver du mødt af din guide, der sørger for at du får udleveret en hest, der passer netop til dig og din ride-erfaring. Herefter giver guiden tegn til at sætte i gang, hvorefter turen går videre mod Sundance Lodge. Rideturen til lodgen er en oplevelse for sig. Takkede bjerge, blanke skovsøer og slanke nåletræer er kun få af de fantastiske syn der venter dig. Turen til lodgen er 16 kilometer lang, hvilket gør at du har god tid til at vænne dig til livet på hesteryg og nyde de smukke omgivelser i ro og mag. Undervejs passerer du blandt andet Bow River, samt de to mindre vandløb Healy- og Brewster Creek. Efter nogle timers ridning dukker lodgen op i det fjerne. Den store bjælkehytte ligger flot op ad en skråning for foden af et højt bjerg.

Du har resten af dagen til at slappe af ovenpå rideturen og til at nyde lodgen, samt de dejlige omgivelser. Middagen serveres hen på aftenen, ved det lange bord i fællesrummet, og består af god og solid husmandskost, mens snakken går lystigt om dagens oplevelser.

Dag 2: Sundance Lodge – Warner Stables

Næste morgen vågner du til duften af frisklavet kaffe og inden længe serveres et godt måltid morgenmad i fællesstuen. Herefter er du igen klar til at sætte dig til rette i sadlen og udforske naturen omkring lodgen. Området byder på mange forskellige rideture, som alle tager dig gennem Canadas uberørte natur. Mange af bjergene omkring lodgen er næsten 3.000 meter høje, hvilket betyder at landskaberne skifter, alt efter hvor højt op du kommer. Valg af rute afhænger af vind og vejr, men samtidig også af guiden, der kender området ud og ind. Sikkert er det i hvert fald, at du kommer til at opleve områder, der sjældent besøges af andre end lodgens gæster. Tilbage på lodgen nydes en frokost, inden det er blevet tid til at tage afsked med Sundance lodge og rideturen tilbage mod Warner Stables begynder.

Vi tilbyder også en 2-timers ridetur gennem Banff. Læs mere her.

Turen findes også i 3- og 5-dages rideture. Kontakt en af vores rejsekonsulenter for yderligere information.

Pris pr. person

2 dage fra kr. 3.700

Prisen inkluderer

 • 1 nat på Sundance Lodge
 • Alle måltider fra frokost dag 1 til frokost dag 2
 • Guidede rideture