^
  • VIA Rail – Togrejse på tværs af Canada

  • VIA Rail – Togrejse på tværs af Canada

  • VIA Rail – Togrejse på tværs af Canada

VIA Rail – Togrejse på tværs af Canada

På en togrejse med VIA Rail, har du mulighed for at opleve det bedste af Canada fra kyst til kyst. VIA Rail tilbyder en lang række ruter, alt efter hvilke områder du ønsker at opleve. Der tilbydes en høj service undervejs, med god komfort, lækre måltider, timevis af underholdning og ikke mindst betagende landskaber.  

Historie
Canada blev i 1867 grundlagt af fire provinser mod øst og det var en kamp mod tiden om, at få specielt den vestlige del af Canada med, så den ikke blev en del af USA. I 1871 var aftalen på plads og British Columbia blev en del af Canada, og prisen for aftalen var en jernbane fra de folkerige provinser i øst til de mennesketomme områder i vest. 

I 1977 stod VIA Rail Canada klar som det første nationale togselskab og har gennem tiden vist sig at være et enestående selskab, som er kendt for sin bemærkelsesværdige effektivitet og ledelse. Med sine 73 lokomotiver, 444 passagervogne og 19 ruter gennem Canada, er VIA Rail et af de mest populære togselskaber i Canada.

Service undervejs
På turen undervejs oplever du en glimrende service med komfortable sæder, lækre måltider, samt en storslået udsigt til de bemærkelsesværdige landskaber, der flyder forbi togets panoramavinduer. Der er desuden sikret timevis af underholdning med gratis Wi-Fi og en underholdningsplatform, der tilbyder en lang række af forskellige film, tv-serier og programmer. 

Ruterne
VIA Rail har over 475 togafgange om ugen i 8 provinser, hvilket gør det nemt og bekvemt at rejse rundt i Canada. Samtidig tilbyder VIA Rail mange forskellige ruter og ender ud med et samlet jernbanenet på 12.500 km. De vigtigste ruter lyder som følger:

The Canadian
The Canadian kører mellem Toronto og Vancouver, og tager dig gennem Rocky Mountains uforglemmelige landskaber. Gyldne prærielandskaber, spejlblanke søer, brusende vandfald og snedækkede bjergtoppe, er kun få af de fantastiske syn du har i vente. På turen serveres gode a la carte retter og du kan undervejs vælge mellem tre forskellige klasser; Economy, Sleeper plus og Prestige. 

The Corridor
Turen med The Corridor går mellem Toronto og Quebec City, hvor du undervejs passerer byer som Montreal, Ottawa, Windsor og Sarnia. Du skal ikke koncentrere dig om at finde vej, men bare læne dig tilbage i sædet, alt imens du rejser gennem nogle af Canadas mest kendte byer. 

The Ocean
Denne togstrækning går mellem Montreal og Halifax, hvor du krydser alle de Østlige provinser på en enkelt dag. Læn dig tilbage i de komfortable sæder og nyd de lækre måltider, fantastiske udsigter og flere timers underholdning undervejs på denne strækning.

Læs mere om vores togrejser i Canada.