^
  • På togrejse med Rocky Mountaineer

  • På togrejse med Rocky Mountaineer

  • På togrejse med Rocky Mountaineer

  • På togrejse med Rocky Mountaineer

  • På togrejse med Rocky Mountaineer

På togrejse med Rocky Mountaineer

En rejse gennem Canadas bjergrige vestlige provinser er ikke komplet uden en uforglemmelig togtur med Rocky Mountaineer. Togturen med Rocky Mountaineer gennem Canadas bjerge har vundet flere titler for at være blandt de bedste togture i verden. National Geographic omtaler togturen som en af ”The World’s Greatest Trips” og hele 8 gange har Rocky Mountaineer vundet prisen som verdens bedste togtur.

Verdens smukkeste togrejse
Rocky Mountaineer fører dig gennem adskillige bjergpas, gennem tunneller, over et dusin broer, forbi søer og langs dybe kløfter, hvor bunden fyldes af brusende floder. At togturen får så positiv omtale er ingen overraskelse. Fra de bløde, komfortable sæder har man fuldt udsyn til de enestående Rocky Mountains og de skønne landskaber der glider forbi uden for togets store panoramavinduer. Dele af togets tag er samtidig lavet af glas, hvilket forstærker oplevelsen af, at man befinder sig midt i naturen. 

Rocky Mountaineer har den enestående funktion, at toget har mulighed for at sænke farten ved de mest naturskønne områder eller hvis der bliver spottet et sjældent dyr. Dermed kan passagererne fange de vidunderlige øjeblikke med deres kamera, hvilket skulle give gode muligheder for nogle flotte billeder. Toget kører kun i dagtimerne, så du har rig mulighed for at nyde den storslåede natur og den fantastiske udsigt i fulde drag.

Komfortable tog
Ombord på Rocky Mountaineer er der to klasser at vælge imellem. På SilverLeaf er vognene i én etage og er udstyret med store panoramavinduer. Du kan se frem til velsmagende måltider ombord, sammensat af de dygtige og prisvindende kokke, samt udvalgte drikkevarer og snacks, der serveres direkte ved dit sæde. 

Hvis du drømmer om endnu mere komfort, kan du opgradere til GoldenLeaf. Her kan du nyde udsigten gennem det store glastag i loungen på første sal eller begive dig ud på togets udendørs platform på nederste etage. Måltiderne på GoldenLeaf bliver serveret i togets restaurantvogn og er altid en oplevelse på højde med selve togturen.

Service og gastronomi af højeste klasse
De lækre måltider der serveres undervejs er nøje sammensat, og med Rocky Mountaineers Gourmet Dream Team er du sikret en kulinarisk oplevelse, som du sent vil glemme. På GoldLeaf nyder du måltiderne i togets restaurantvogn, hvor du er omgivet af komfort og elegance, med hvide nystrøgede duge og friskplukkede blomster på bordene. Du får serveret en fremragende 3-retters a la carte menu, lavet på friske og lokale råvarer, ledsaget af en prisvindende vin der vil imponere selv den mest kræsne gane. 

På SilverLeaf nyder du måltiderne fra dit eget rummelige sæde, hvor du bliver forkælet med en mobil salatbar samt varme lokalinspirerede retter. Efterfølgende kan du se frem til en delikat dessert bestående af enten varme brownies med chokoladesovs og bær, eller en cremet cheesecake med dertilhørende bærpuré. Servicen om bord er i absolut verdensklasse, og tjenerne kommer springende dagen igennem med kølig hvidvin, drinks, snacks og hvad du ellers måtte have lyst til.

Vælg mellem forskellige ruter
Der er mange forskellige ruter at vælge imellem, når du skal på togrejse med Rocky Mountaineer. Ruterne lyder som følger:

Vancouver – Kamloops – Lake Louise – Banff (2 dages tur med overnatning på hotel i Kamloops)

Vancouver – Kamloops – Jasper (2 dages tur med overnatning på hotel i Kamloops)

Vancouver – Whistler – Quesnel – Jasper (3 dages tur med overnatning i Whistler og Quesnel)

Seattle – Vancouver – Canadian Rockies

Alle ruter kører i begge retninger og afgange er fra d. 18. april til d. 15. oktober. Uanset hvilken rute du vælger, vil du med sikkerhed være ved at tabe kæben af ren begejstring, over den fascinerende natur der flyder forbi de enorme panoramavinduer. En togrejse med Rocky Mountaineer, er en oplevelse du sent vil glemme.
 

Klik her og læs artiklen om Yvonne og Lenes tur med Rocky Mountaineer
Klik her og læs mere om vores togrejser i Canada.