^
  • Det kendte og ukendte Vestcanada

Det kendte og ukendte Vestcanada

Canada er verdens næststørste land og få lande kan måle sig med Canada, når det gælder omfanget af de storby- og naturoplevelser, landet byder på.

Specielt det vestlige Canada med provinserne Alberta og British Columbia byder på en utrolig og usammenlignelig natur. Fra prærien og cowboybyen Calgary til British Columbias stolthed, Vancouver, i vest.

5 kendte steder og oplevelser i det vestlige Canada

Bjørnesafari og hvalsafari ved Tofino på vestkysten af Vancouver Island. Et godt sted at opleve dyr som ekempelvis bjørne, ørne, søpapegøjer, ravne, havoddere, hjorte og hvaler.
- Havnefronten i Victoria, Vancouver Island, British Columbia. Hyggelig og altid med massser af liv.
- Stanley Park i Vancouver by, British Columbia. En grøn oase i hjertet af Canadas smukkeste by.
- Lake Louise i Banff National Park, Alberta. En perle klemt inde mellem mæjestætiske bjerge.
- Icefields Parkway. 232 km smuk landevej mellem Jasper by og Lake Louise, hvor du kører gennem Banff og Jasper nationalparkerne i Alberta.

5 mindre kendte steder og oplevelser i det vestlige Canada

- Byen Chemainus på Vancouver Island, British Columbia. Hyggelig by fyldt med gavl-malerier.
- Lake O'Hara i Yoho National Park, British Columbia. En af de canadiske Rocky Mountains mange søer, men på grund af afstanden til asfalten ikke så besøgt.
- West Edmonton Mall i Edmonton, Alberta. Verdens 5. største indkøbscenter.
- Waterton Lakes National Park, Alberta. En mindre besøgt nationalpark der "gemmer" sig i Albertas sydvestligste hjørne - lige på grænsen til USA.
- Drumheller, Dinosaur Provincial Park og Royal Tyrell Museum, Alberta. Et dinosaur paradis og spændende sted for hele familien.

Det er din tur. Vi har skræddersyet rejser til Canada siden 1963 - og alle vores Canada rejseforslag kan tilpasses netop dine ønsker og behov. Se vores kør-selv ferie i det vestlige Canada.