^
 • Canada på luksusklasse

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Canada på luksusklasse

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Canada på luksusklasse

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Canada på luksusklasse

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

 • Canada på luksusklasse

  Vi tilpasser rejsen helt efter dine ønsker. Dette er blot et forslag til inspiration.

Canada på luksusklasse

Om du er til skønne storbyer, Canadas storslåede natur eller en togrejse på første klasse, så åbner en rejse til Canada op for nye oplevelser. Vi lytter til dine rejselængsler og deler gerne de helt specielle steder i Canada med dig.

Priseksempel: 13 dage fra kr. 35.900

Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen
Tillæg i højsæson fra kr. 5.800
Prisen inkluderer: Fly, billeje, togrejse med måltider og overnatninger

Kun det bedste af det bedste er godt nok på denne tur. Du bor de bedste steder og rejser med både bil og tog for at opleve det bedste af Canada.

Rocky Mountaineer

Togturen: Sporene, der skulle føre togene mellem Vancouver og Calgary, blev lagt i 1880'erne. Siden er der kun sket ganske lidt, hvilket gør, at luksustogturen, Rocky Mountaineer, nu rangerer blandt verdens smukkeste togture. Toget snor sig hen over Rocky Mountains og gennem noget af det absolut smukkeste af Canada. GoldLeaf er Rocky Mountaineers første klasse, og der er tale om mere end almindelig førsteklasse. På GoldLeaf er vognen udstyret med glastag, og måltider plus meget mere er inkluderet i prisen - det giver denne unikke oplevelse en ekstra dimension.

Læs mere om Rocky Mountaineer i artiklen På togrejse med Rocky Mountaineer.

Kør-selv ferie i de smukkeste omgivelser

Bilturen: Inden togturen foreslår vi, at I bruger en uge på egen hånd i bil. Albertas nationalparker er som Rocky Mountaineer i en klasse for sig, og det samme gælder for de lodges, I skal bo på.

Kom til rejseforedrag om Canada

I løbet af året holder vores dygtige foredragsholder Arne Naamansen foredrag om rejser til Canada. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

Afrejse fra Danmark til Canada, hvor første stop er Calgary. I skal overnatte på Fairmont Pallisser Calgary. Hotellet har en lang og fornem historie. Det præger naturligvis hele hotellet, der i dag er moderne og historisk på samme tid. Hotellet har spa-facilliteter, fitness-center og naturligvis en restaurant med et fantastisk ry.

Overnatning på Fairmont Palliser Calgary.

Dag 2: Calgary - Banff

Banff National Park har med rette indtaget en position blandt verdens flotteste nationalparker. I skal bo to nætter på Buffalo Mountain Lodge, der ligger midt i den pragtfulde natur ved Tunnel Mountain eller Sleeping Mountain, som den oprindelige befolkning kalder bjerget. På Buffalo Mountain Lodge emmer det af livet i bjergene. Der er tænkt på mindste detalje, og med en restaurant, hvis renommé rækker langt ud over provinsen, er dette det perfekte sted for et par dage i bjergene. At Buffalo Mountain Lodge bare ligger ca. fem minutters kørsel eller et kvarters gang fra Banff, er prikken over i'et. 

Overnatning på Rimrock Resort Hotel.

Dag 3: Banff National Park

Banff ligger i en bred dal ved Bow River. Herfra er det nemt at komme til Bow Falls, Hoodoo Lookout, det traditionsrige Banff Springs Hotel samt Cave & Basin Centennial Centre. Det var de varme kilder, der var årsagen til, at Banff National Park blev første canadiske nationalpark i 1885. Tag evt. en tur med svævebanen til toppen af Sulphur Mountain og en tur til den verdenskendte og smukke sø Lake Louise. Icefields Parkway forbinder nationalparkerne Banff og Jasper, og det er de mest eventyrlige naturscenerier, der møder jer her. Vi anbefaler, at I tager en tur til Columbia Icefields. Her har I mulighed for at tage en tur med "Snocoach" - minder vel mest om en bus, der kører på Athabasca-gletsjeren. 

Overnatning på Rimrock Resort Hotel.

Dag 4: Banff - Emerald Lake

Det eneste overnatningssted ved den smukke Emerald Lake i Yoho National Park, ca. 25 min. kørsel vest for Lake Louise, er Emerald Lake Lodge. Her er næsten lige så uforstyrret, som da lodgen blev bygget i 1902, og ingen billeder kan gengive den naturskønne beliggenhed. Emerald Lake Lodge består ud over hovedbygningen, af 24 mindre luksushytter spredt på en lille halvø - her skal I bo.

Emerald Lake Lodge er ideel som udgangspunkt for vandring af enhver art. Gåture ved søen Lake O'Hara og til Takkakaw Falls, der er det højeste vandfald i Canada, er ture enhver kan klare.

Overnatning på Emerald Lake Lodge.

Dag 5: Emerald Lake - Lake Louise

Søerne i Rocky Mountains er noget helt specielt. De er omgivet af storslåede bjerge, og vandet i alle de blå og grønne nuancer er en oplevelse, der vanskeligt kan fanges af et kamera. Lake Louise er perlen over dem alle, og tager I på vandring omkring søen, vil I opleve hvorfor. Dagen i dag er en kort smuk køretur, hvilket giver mulighed for ridning, rafting eller en rolig tur i kano, når I er fremme ved Fairmont Lake Louise. Hotellet er en oplevelse i sig selv. Det ligger helt ned til Lake Louise og har en enestående panoramaudsigt over søen og Victoria Glacier. Hotellet tilbyder blandt andet en opvarmet indendørs pool, et moderne fitnesscenter og intet mindre end seks restaturanter.

Overnatning på Fairmont Lake Louise.

Dag 6: Lake Louise - Jasper

Icefields Parkway forbinder nationalparkerne Banff og Jasper. Det er 230 km med de mest eventyrlige naturscenerier, og alle, der har kørt denne strækning, taler forståeligt, om det mange år efter. Bjergenes sneklædte tinder rejser sig mod himlen, og skoven nedenfor står grøn og frodig. Det er absolut ingen overdrivelse at påstå, at der på Moder Jord, ikke findes noget sted som dette.

Maligne Lake ligger en lille times kørsel fra Jasper. Den 22 km lange sø, er Rocky Mountains største. Den er omgivet af snedækkede bjergtoppe. Det er en smuk oplevelse, og vi anbefaler, at I tager bilen herop. De vidunderlige omgivelser indbyder til en vandretur, men en sejltur til den lille ø, Spirit Island, er også en god måde at opleve det fantastiske landskab på.

Overnatning på Fairmont Jasper Park Lodge

Dag 7: Jasper

Få kilometer nord for Jasper ligger Patricia Lake og Pyramid Mountain, der spejler sig i søen spejlblanke vand. Sydvest for Jasper ligger Whistler-bjerget, hvor der er udfordringer i massevis for dem der holder af at vandre. Eller du kan vælge at spare på kræfterne og tage gondolen til toppen, som byder på en flot udsigt over dalen, Athabasca-floden og Jasper by.

Lidt syd for Jasper finder du vejen til Mount Edith Cavell. For enden af vejen begynder stierne til Path of the Glacier og Cavell Meadows. Path of the Glacier er en af de smukkeste, korte vandrestier i Rocky Mountains, så her får man sjældent lov at gå alene. Med mindre du kommer tidligt om morgenen, hvor du ofte har stien for dig selv.

Overnatning på Fairmont Jasper Park Lodge

Dag 8: Jasper - Kamloops (Rocky Mountaineer)

Så begynder anden del af denne fantastiske rejse over de storslåede canadiske Rocky Mountains. Fra Jasper går det lidt nordpå, før toget svinger mod sydvest og Kamloops. Mount Robson, der er Rocky Mountains højeste bjerg (3.954 m.) kommer inden længe i sigte. Gennem glastaget er udsigten til Mount Robson og resten af The Rockies særlig storslået. Gletsjeren Alberta Icefield og vandfaldet Pyramid Falls tager pusten fra de fleste. Vel inde i British Columbia kører toget gennem Monashee Mountains, der med sneklædte toppe strækker sig mod himlen. 

Stadig på første dagen går sporene nu langs med Thomson River, og fornemmelse af, hvordan man i tidernes morgen opdagede Canadas vildmark, er intakt - læn jer tilbage og mærk hvordan naturen overgår fantasien. Rocky Mountaineer stopper i Kamloops, hvor der er sørget for overnatning.

Rocky Mountaineer
At rejse med Rocky Mountaineer er uovertruffen luksus. Mange hæfter sig endvidere ved, at man ikke skal sidde bag rattet i en bil - det er en fantastisk måde at opleve Canada.

GoldLeaf...
er mere end almindelig første klasse - følgende er inkluderet:

- Plads i glas-dækket togvogn
- Fuld forplejning inkl. snacks
- Hotelovernatning i Kamloops
- Transfer mellem tog og hotel
- Forplejning og underholdning på hotellet
 

Dag 9: Kamloops - Vancouver (Rocky Mountaineer)

Efter en god nats søvn ruller Rocky Mountaineer ind i Fraser Canyon, hvor Hell's Gate vil møde jer. I dette område kom de første guldgravere til i slutningen af 1850'erne, og der er megen historie forbundet med denne del af Canada. Om bord på Rocky Mountaineer vil I opleve historiens vingesus - I bevæger jer nemlig i guldgravernes fodspor.

Stadig på dag to med Rocky Mountaineer. Coast Mountains kommer også til skue, og det er fantastisk at have kurs mod den moderne metropol Vancouver, samtidig med at naturen er så intens og storslået. Rocky Mountaineer slutter turen af med at rulle gennem Fraser Valley, hvor Thomsons River bliver til Fraser River - nyd de sidste timer i selskab med Canadas imponerende og unikke natur før I når Vancouver.

Overnatning på Fairmont Hotel Vancouver.

Dag 10-11: Vancouver

Capilano Suspension Bridge er en af verdens længste hængebroer, og en gåtur hen kan skabe et lille adrenalin-kick - vi opfordrer jer til at besøge Capilano, hvis tiden er til det.

En guidet whale watching-tur er også inkluderet i prisen. I kommer helt tæt på hvalerne, der trækker op i farvandet mellem Vancouver og Vancouver Island, Strait of Georgia. Spækhuggere er her mange af, så chancerne for at se de imponerende dyr er ganske gode. 

Overnatning på Fairmont Hotel Vancouver.

Dag 12: Afrejse Vancouver

Så er det tid til atter at vende kursen hjemad. Nyd de sidste timer i Vancouver inden turen går mod lufthavnen.

Dag 13: Ankomst Danmark

Hjemme igen, efter nogle begivenhedsrige dage i det naturskønne vestlige Canada.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 35.900 Kontakt os for pris
 Højsæson  Fra kr. 41.700 Kontakt os for pris

Priseksemplet inkluderer

 • Flyrejse til Calgary
 • 7 døgns leje fra Calgary til Jasper af mellemklasse sedanbil i stil med Chevrolet Impala inkl. forsikringer, fri km og første tankfuld benzin
 • 1 overnatning i Calgary på Fairmont Hotel Palliser 
 • 2 overnatninger i Banff på Rimrock Resort Hotel
 • 1 overnatninger ved Emerald-søen på Emerald Lake Lodge
 • 1 overnatning i Lake Louise på Fairmont Lake Louise
 • 2 overnatning i Jasper på Fairmont Jasper Park Lodge
 • 2 dages togrejse på "Gold Leaf" med det luksuriøse Rocky Mountaineer-tog fra Jasper til Kamloops, med overnatning på hotel i Kamloops, og videre til Vancouver inkl. 2 x morgenmad og 2 x frokost om bord på toget
 • 3 overnatninger i Vancouver på Fairmont Hotel Vancouver
 • Halvdags hvalsafari i the Strait of Georgia inkl. transport fra/til hotellet
 • Alle 10 hotelovernatninger på 4- og 5-stjernede hoteller
 • Flyrejse fra Vancouver til Danmark
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Envejsgebyr på billeje ca. 375 kr. (betales i Canada)
Prisen er vejledende

Der tages forbehold for eventuelle tillæg i forbindelse med højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Højsæson

Højsæson for rejser til det østlige Canada er generelt omkring folkeskolernes sommerferie samt omkring højtider. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

De vejledende priser er baseret på børn i alderen 2-11 år som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.