^

Rejser til det vestlige Canada

Dramatiske tinder og turkise skovsøer. Det er billeder fra det vestlige Canada, der dukker op på nethinden hos de fleste, når de tænker på rejser til Canada.

I Canada hæver dramatiske bjerge sig mod himlen, og slanke nåletræer spejler sig i smukke skovsøer. Bjørne søger føde langs brusende floder, og fra de højeste pas glider mægtige gletsjere mod dalene som frosne floder. Det er i det vestlige Canada, at den canadiske natur viser sig fra sin mest storslåede side, og med nationalparker som Banff, Jasper, Yoho og Kooteney er området et paradis for naturelskere. Kør også langs Icefield Parkway i bil, og giv dig tid til at besøge de mange mindre kendte nationalparker. 

Smukke Vancouver

Også væk fra bjergene har en rejse til det vestlige Canada meget at byde på. Rejs i pelsjægernes fodspor gennem historiske småbyer, og nyd bylivet i Calgary, Edmonton samt ikke mindst Vancouver, der med rette anses for at være blandt verdens smukkeste storbyer.

Hvaler, totempæle og bjørne i Canada

En kort sejltur fra Vancouver ligger Vancouver Island. Her kan du opleve den hyggelige by Victoria, tage på hvalsafari og se imponerende totempæle. Eller rejs til verdens ende i Pacific Rim National Park ved Tofino. Tilbage på fastlandet byder skærgården på rå klippekyster, tempererede regnskove, bjørne, havørne og et væld af andre dyr. For ikke at snakke om de små, hyggelige havnebyer langs Sunshine Coast nord for Vancouver.

Udlev cowboy-drømmen på Canadas prærie

Øst for Rocky Mountains landet flader landskaberne ud og giver plads til Canadas endeløse prærie. Dette er det perfekte sted at udleve cowboy-drømmen med et par dage på en ægte ranch. Så sving dig i sadlen, ret på hatten og rid ud over de åbne landskaber under en høj, dybblå himmel. En god måde at opleve området på er med toget The Canadian, der tager dig vestpå gennem Ontarios store fyrskove, forbi Manitobas tusindvis af småsøer og over Saskatchewans uendelige prærie.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til det vestlige Canada kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige Canada rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.