^

Rejser til det østlige Canada

Rejs til det østlige Canada med MyPlanet og oplev vilde kyster og hyggelige fiskerbyer i provinserne Newfoundland, Nova Scotia, New Brunswick og på Prince Edwards Island. Find din næste Canada rejse her!

Rejser til det maritime østlige Canada viser en helt anden side af landet end den, de fleste kender. Det var her, vikingerne bosatte sig, og franskmændene og englænderne kæmpede om magten. Men freden har for længst sænket sig siden, og i dag hviler der en vidunderlig ro over området.

Idyl i skærgården

Maleriske fyrtårne står vagt på afsidesliggende klippeskær, og i skærgårdens hyggelige fiskerbyer fylder duften af saltvand luften mellem de farvede træhuse og små fiskekuttere. Besøg eksempelvis den smukke lille by Lunenburg, der er på UNESCO’s kulturarvsliste, eller find din egen favorit blandt de mange småbyer langs kysten.

Bay of Fundy og Cape Breton

Trækker naturen, er du aldrig langt fra dybe skove, lave bjerge og masser af smukke søer i det østlige Canadas nationalparker. Du kan også tage på hvalsafari og opleve det forunderlige syn, når tidevandet får vandstanden i Fundy-bugten til at falde med op til 15 meter. Men vil du virkelig væk fra det hele, er Cape Breton Highlands National Park et godt bud. Her skal du blot dele naturen med bjørne, elge, bævere og en enkelt los eller to.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til det østlige Canada kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Områder i Det østlige Canada