^

Rejser til det nordlige Canada

Oplev eventyret i det nordlige Canada med MyPlanet. Se vores rejseforslag til Yukon, Northwest Territories og Nunavut her.

Vil du for alvor væk fra det hele, skal du rejse til det nordlige Canada. Hele området bugner af vildmarksoplevelser, og en rejse hertil byder på ægte eventyr. Her, højt mod nord, slipper de dybe skove gradvist deres tag og overgiver landskaberne til endeløs tundra med lave bjerge i baggrunden.

Dyreliv i det nordlige Canada

Dyrelivet er lige så fantastisk som scenerierne, og både rensdyr, bjørne, elge og bjerggeder lever her. Kommer du langt nok nordpå, kan du endda være heldig at se polarræve, sneugler og moskusokser. 

Lange sommerdage og vintermørke med nordlys

Foråret og sommeren er kort på disse kanter. Men dagene er til gengæld lange, og nætterne lyse, så du kan få rigtig meget ud af tiden. Også efteråret er en smuk periode i det nordlige Canada, når tundraen stråler i gule, brune og røde nuancer.

Selv om vinteren, er der folk, der rejser til Yukon og de øvrige stater i det nordlige Canada. De kommer primært for at udforske naturen på ski eller i hundeslæde samt for at se nordlyset danse over den frostklare nattehimmel.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til det nordlige Canada kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Områder i Det nordlige Canada