^
  • Rejser til Toronto

    Mangfoldighed af kulturer, shoppemuligheder og oplevelser i Toronto.

Rejser til Toronto

Mangfoldighed af kulturer, shoppemuligheder og oplevelser i Toronto.

Toronto er en sand storby med alt, hvad det indebærer af kulturer, sightseeing, shopping og gastronomi. Alt dette suppleres af en utrolig gæstfri lokalbefolkning, der gerne viser deres smukke hjemby frem for besøgende.

Underholdning i verdensklasse

Toronto bliver ofte sammenlignet med New York – blot i et mindre format. Byen rummer på samme måde som New York mange etniske bydele som Greektown, little Italy og Chinatown. Mere end 100 forskellige nationaliteter er repræsenteret i Toronto, og de bidrager til byens særlige stemning og charme. Oplev også den hyggelige Kensington bydel, hvor du kan besøge det store marked. Gå på opdagelse mellem gallerier, genbrugsbutikker, barer, restauranter og boder med frugt og grønt.Her er med garanti noget for enhver smag.

Sightseeing

Byens mest kendte vartegn er det 553 m høje CN Tower. Fra toppen af tårnet har du en fantastisk udsigt over byen i alle retninger. Få det helt store overblik, inden du benytter dig af byens mange tilbud. Besøg for eksempel nogle af de mange gode restauranter, tag på shoppingtur, oplev en sportsbegivenhed eller nyd en teaterforestilling.

Områder i Det centrale Canada