^
 • Rejser til Toronto

  Vi sammensætter din rejse til det centrale Canada og Toronto helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

 • Rejser til Toronto

  Vi sammensætter din rejse til det centrale Canada og Toronto helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

 • Rejser til Toronto

  Vi sammensætter din rejse til det centrale Canada og Toronto helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

 • Rejser til Toronto

  Vi sammensætter din rejse til det centrale Canada og Toronto helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

 • Rejser til Toronto

  Vi sammensætter din rejse til det centrale Canada og Toronto helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

 • Rejser til Toronto

  Vi sammensætter din rejse til det centrale Canada og Toronto helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Toronto

Mangfoldighed af kulturer, shoppemuligheder og oplevelser i Toronto.

Toronto er en sand storby med alt, hvad det indebærer af kulturer, sightseeing, shopping og gastronomi. Alt dette suppleres af en utrolig gæstfri lokalbefolkning, der gerne viser deres smukke hjemby frem for besøgende.

Storbyferie i Canada. Spar op til 25%

I Toronto får du spændende arkitektur, storbycharme, cafeer, god mad, sport, musik, kultur og god shopping samt mulighed for en dagstur til Niagara Falls og vingårdene. Flyv fra København til Toronto non stop med Air Canada i april og maj, så sparer du op til 25% på rejsen (fly, hotel og oplevelser) ift. en sommertur.Seværdigheder

Byens mest kendte vartegn er det 553 m høje CN Tower. Fra toppen af tårnet har du en fantastisk udsigt over byen i alle retninger. Få det helt store overblik, inden du benytter dig af byens mange tilbud. Du kan også besøge det historiske St. Lawrence Market, kulturhistoriske Royal Ontario Museum, Ripley’s Aquarium of Canada og det charmerende Distillery Historic District. Eller udforsk de etniske bydele som Greektown, little Italy og Chinatown. Kunstmuseet The Art Gallery of Ontario samt Kensington Market, hvor du kan smage på verden, er også et besøg værd.

Teater og koncerter

Toronto er hjem for flere teatre, som løbende præsenterer både klassiske opsætninger og mere moderne stykker. Koncerter er der også mange af, så køb billet til en af de kendte kunstnere eller få en anderledes oplevelse til en koncert med en lokal musiker.

Hvad er der på plakaten netop nu i Toronto? Tjek www.toronto-theatre.com, og find et teaterstykke, en koncert eller en musical, der lige passer dig.

Shopping

I CF Toronto Eaton Centre på 220 Yonge Street midt i Toronto kan du boltre dig i intet mindre end 250 butikker. Her finder du desuden en kæmpe food court med 24 restauranter og fastfoodkæder med mad fra hele verden.

Toronto Premium Outlet, lige vest for byen og Lester B. Pearson Airport, har 80 outlet-butikker, hvor du sparer 25% - 65% på normalprisen på brands som Saks OFF 5TH, AllSaints, Burberry, Coach, Kate Spade, Michael Kors, Polo Ralph Lauren og Under Armour. Her kan du hurtigt få brændt nogle penge af, hvis du kan lide at shoppe.

Spisesteder

Er du en af dem, der gerne vil spise godt, mens du rejser. Så er du kommet til det helt rette sted. Toronto er et sandt slaraffenland for madelskere, og byen byder på mange forskelligartede muligheder. Nogle forslag kunne være Scaramouche Restaurant, Michael's on Simcoe, Alo Restaurant, Chiado Restaurant og Joso's.

Udflugter

Der er rig mulighed for at tage en dagstur uden for byen for en række anderledes oplevelser. For eksempel kan du tage en heldagstur til de imponerende Niagara Falls vandfald og vinområder på Niagara-halvøen med de gode hvidvine og icewine. Her finder du også den charmerende by Niagara-on-the-Lake med små farverige huse og blomsterudsmykkede gader.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til det centrale Canada og Toronto kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Områder i Det centrale Canada

Fakta

Mange drages af Torontos helt specielle stemning, rige kulturliv og mangfoldighed. Toronto er nemlig en mosaik af forskellige kulturer og religioner, og det er en af de reneste og pæneste storbyer i verden. Derudover er der et væld af forskellige seværdigheder lige fra farverige markeder og fredelige små øer til det himmelstræbende CN Tower og diverse interessante museer at give sig i kast med. Og som et ekstra plus tager lokalbefolkningen imod besøgende med åbne arme, hvilket blot er med til at gøre din rejse til Toronto endnu mere speciel.


 


Top 6 oplevelser i og uden for Toronto


Her har vi samlet nogle af de mest ikoniske oplevelser i og omkring Toronto til dig. Måske skal din rejse indeholde dem alle eller måske blot et par stykker af dem. En ting er helt sikkert; disse seks seværdigheder er værd at rejse efter.


 1. 1. CN Tower

Et godt sted at starte et besøg i Toronto er i det ikoniske CN Tower. Tårnet er 553 meter højt og byder på en fabelagtig udsigt over hele byen, havnen, Lake Ontario og de nærliggende øer. Tag turen til toppen, og oplev udsigten over Canadas største by, alt imens du nyder et lækkert måltid i restauranten. Skal det være lidt vildere, så er der en rigtig god mulighed her på toppen af CN Tower. Du kan nemlig få lov at hænge i en sele på ydersiden af tårnet. Der bliver uden tvivl en hårrejsende oplevelse.


 1. 2. Toronto Islands

Ud for Torontos midtby ligger Toronto Islands. En række små øer, der er forbundet af broer. Du kan sejle til øerne fra fastlandet, og blot 20 minutter senere er du omgivet af fred og ro, grønne parker og små lystbådehavne. Her kører der ingen biler, og øerne er det ultimative fristed for byens lokale, der kommer for at koble af og undslippe det hektiske liv i storbyen. Øerne byder på lækre sandstrande, forlystelser, små caféer og den absolut bedste udsigt over Torontos skyline. Har du familien med til Toronto, er dette også stedet, hvor børnene kan få brændt noget krudt af. Her kan I lege på de mange legepladser, møde de lokale bondegårdsdyr og cykle hele vejen rundt om øen.


 1. 3. Kensington Market

Kensington Market er et sted som ingen andre. Farverige huse, små skæve caféer, wall-art i alle regnbuens farver og butikker, der sælger vintage-tøj, smykker, grøntsager, fodtøj, lamper og meget andet fylder gadebilledet. Folk kommer her for at slappe af, drikke kaffe, shoppe og nyde livet i gaderne. Du vil hurtigt mærke, at der her er indflydelser fra både Asien, Caribien, Europa, Latinamerika og flere andre verdensdele. Det kommer også til udtryk i kvarterets mange små restauranter og boder, hvor du kan smage mad fra hele verden. Nyd alt fra mexicanske burritos og spanske tapas til italiensk is og kaffe.


 1. 4. Niagara Falls

Cirka halvanden times kørsel fra Toronto kan du opleve et af verdens smukkeste vandfald, Niagara Falls. Så du kan nemt tage en dagstur til vandfaldet fra Toronto. Der er flere måder at opleve vandmasserne på. En af dem er på en helikoptertur, hvor du får mulighed for at opleve Niagara Falls og det omgivende landskab fra luften. En fantastisk oplevelse og et sikkert hit hos både børn og voksne. En anden mulighed er en sejltur med Maid of the Mist, som tager dig helt tæt på de buldrende vandmasser. Her mærker du de enorme kræfter, og kommer ind midt i tågedisen fra vandfaldet. Sidst men ikke mindst kan du komme ind bag vandfaldet. Gennem underjordiske gange går du hele vejen om bag faldet, og har udsigt til væggen af vand, der drøner ned mod bunden af kløften. Nyd også en god frokost med udsigt til vandfaldene, inden turen går tilbage mod Toronto.


 1. 5. Vingårde

Du skal ikke langt uden for Toronto, før vinranker præger landskabet. Syd for byen langs med Lake Ontarios sydlige bred finder du en lang række vingårde, som næsten alle byder gæster velkommen. Få en rundtur på en af de smukke ejendommene, og bliv klogere på, hvordan vinene bliver til. Der er naturligvis mulighed for at smage på årets høst, og området byder på flere gode restauranter, hvor du kan nyde et godt måltid mad til de gode vine.


 1. 6. Niagara-on-the-Lake

Niagara-on-the-Lake er en lille by ved Lake Ontarios bred. Byen er blevet kåret som Canadas kønneste by, og det er ikke uden grund. Byens gader flankeres af smukke, gamle murstensbygninger og fortove, parker og verandaer er udsmykket med blomster i alle regnbuens farver. Byen byder på et hav af små butikker, der sælger alt fra hatte, sko og kunst til delikatesser og julepynt. Og så finder du naturligvis mange gode caféer og restauranter, hvor du kan spise en god frokost, inden turen går tilbage til storbyen.


Vejret i Toronto


Torontos vejr minder på mange måder om det, vi kender herhjemmefra. Men udsvingene i temperaturer er dog lidt mere markante. Sommeren i Toronto byder på temperaturer på omkring 27 °C og en del solskinstimer i juli måned. Dog kan nætterne være kølige med temperaturer omkring 15 °C. Efteråret byder på køligere temperaturer og mere ustadigt vejr, imens december bringer koldt vejr med temperaturer helt ned til -10 °C med sig. Først i april måned viser termometret plusgrader igen. Det bedste tidspunkt at rejse til Niagara Falls er i sommermånederne, hvor der er gode chancer for at kunne nyde vandfaldene i godt vejr.


Fakta om Toronto


 • Provins: Ontario

 • Areal: 630 m2

 • Befolkning: 2,9 mio.

 • Sprog: Engelsk

 • Valuta: Canadiske dollars

 • Flyvetid fra København: ca. 8 timer.