^
  • Du er i trygge hænder hos MyPlanet.
    Bestil med tryghed

Bestil med tryghed

Vi er din garanti for sikkerhed og tryghed på rejsen. Når du bestiller en rejse hos os, er dine penge og din ferie i trygge hænder. Det kan vi love, fordi vi ud over mange års erfaring har et solidt økonomisk fundament.

MyPlanet er medlem af Rejsegarantifonden

MyPlanet er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 795) og Danmarks Rejse­bureau Forening. Rejsegarantifonden er din sikkerhed for, at du bliver kompenseret, hvis din rejsearrangør skulle gå konkurs før eller under din rejse.

MyPlanet er medlem af Rejsebureauforeningen

Vores medlemskab af Dansk Rejsebureau Forening betyder, at vi har forpligtet os til at efterleve organisationens etiske regelsæt. Endeligt gælder det, at du kan klage. Skulle din rejse mod forventning ikke forløbe som beskrevet i dit program, kan du indbringe sagen for Pakkerejse-Ankenævnet, som er en uvildig instans. MyPlanet har som medlem af Danmarks Rejsebureau Forening pligt til at efterkomme ankenævnets afgørelser.

Du er dækket af Pakkerejseloven

Når du køber en rejse gennem MyPlanet er du dækket af pakkerejseloven - og den beskyttelse det giver dig som forbruger (efter dansk lovgivning).

Du har eksempelvis gennem MyPlanet købt flyrejsen og overnatninger på hoteller plus lejet en bil - så er det en pakkerejse.

Skulle eksempelvis flyselskabet gå konkurs, så hjælper vi dig videre. Havde du selv købt flybilletter, så vil du miste pengene og skulle selv sørge for de udfordringer der kunne være i forhold til bil og hoteller.

MyPlanet er en del af TUI AG 

MyPlanets kreditvurdering er blandt de bedste i branchen. Dertil kommer, at MyPlanet er en del af verdens største og stærkeste rejsekoncern, TUI AG, hvis 50.000 medarbejdere årligt arrangerer ikke færre end 30 mio. ferie­rejser til alle dele af verden. Som forbruger er du godt sikret, når du køber en rejse.

Ingen grund til bekymring

Vores virksomhed har kreditrating "AA", hvilket er den næsthøjeste kreditrating, man som virksomhed kan opnå. Så sagt med andre ord har vi en særdeles stærk økonomi og høj kreditværdighed. At vi tilmed har verdens største og stærkeste rejseselskab, TUI AG, i ryggen, bidrager kun yderligere til firmaets finansielle stabilitet. Der er altså ingen grund til bekymring, når du bestiller en rejse hos os.