^
  • Autocamperferie i Canada

  • Autocamperferie i Canada

  • canadream maxi motorhome canada MHA-kananaskis-lake rocky mountains
    Autocamperferie i Canada

Autocamperferie i Canada

Autocamperferier er – og har i årtier været - en af vores store passioner her hos MyPlanet. Og vælger du en ferie i autocamper gennem Canada, er vi sikre på, at det vil blive en rejseform, du vil synes godt om. 

Derfor skal du vælge MyPlanet

Hos MyPlanet er du i trygge hænder, når du skal på ferie i autocamper. Vi tilbyder dig nemlig:

  • Det største udvalg - vi finder den autocamper, der passer perfekt til dig
  • De bedste priser - vi har altid opdaterede priser og gode rabatter 
  • 50 års erfaring - vi har selv kørt i camper og giver dig vores bedste råd
  • VIP møde inden rejsen - vi hjælper med planlægningen af din rejse

 

Bestil nu og spar

Jo tidligere du bestiller, jo flere muligheder og bedre pris.
Priser på flyrejser, leje af autocampere, krydstogter, hoteller m.m. i Canada er ofte baseret på udbud og efterspørgsel.
Baseret på priser fra tidligere år er det vores erfaring, at du kan få din drømmerejse billigere, hvis du bestiller nu, end hvis du venter med at bestille til senere på året.

Frihed, natur og samvær

Vi elsker friheden til selv at bestemme. En ferie i autocamper handler nemlig om at lade nysgerrigheden styre dagen og ruten, og samtidig er du ikke afhængig af køreplaner, reservationer, indtjekning og udpakning. Rejseformen egner sig desuden godt til både par, familier og venner, der gerne vil opleve Canadas natur på tæt hold, nyder at campere og gerne vil dele oplevelserne med hinanden.

Canada – paradis for dig der rejser i autocamper

Canada er som skabt til en rejse i autocamper. Landet bugner af spektakulær natur, og i en autocamper kan du opleve de smukke scenerier undervejs og samtidig bo midt i herlighederne på nogle af Canadas skønne campingpladser. Mange af dem er naturcampingpladser, hvor du har din helt egen uforstyrrede plads midt i skoven med bord bænkesæt og bålsted. Desuden kan du relativt nemt komme fra en seværdighed til den næste, da landet ganske enkelt er spækket med spændende, sjove og interessante oplevelser.

Vælg den helt rette rute

Det vestlige Canada er et populært rejsemål for folk, der gerne vil køre i autocamper. Her trækker den storslåede natur ved nationalparkerne Banff og Jasper blandt andet. Samtidig kan det kombineres med besøg i Vancouver og på Vancouver Island, som byder på skøn natur og et rigt dyreliv både på land og til havs.

Går turen til det østlige Canada, venter der også store naturopleveler. For eksempel i Newfoundland og Nova Scotia, som byder på vild natur og hyggelige småbyer. Storbyerne Montreal, Toronto og Quebec er bestemt også et besøg værd, hvis rejsen går til det østlige Canada.

Find mere information

Mulighederne er mange, når rejsen går til Canada i autocamper. Men vi hjælper dig på vej. Orientér dig i menuen til højre, hvor du finder masser af relevant information om rejsen i autocamper.

Ring til os på 70 12 50 11, når du er klar til en snak om din autocamperferie i Canada.

 

Mere information...