^
  • Rejser til Victoria

    Vi sammensætter din rejse til Victoria i Australien helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Victoria

Oplev dejlige Victoria med hyggelige Melbourne og Great Ocean Road!

Rejser til Victoria med Melbourne og Great Ocean Road byder på et væld af forskellige oplevelser. Kør ad dramatiske Great Ocean Road, hvor havets brusen har skabt fantastiske klippeformationer.

Pingvinparade og nationalparker

Oplev også pingvinerne på Phillip Island nær Melbourne, når de kommer i land efter en dag på havet, og udforsk den tempererede regnskov i Great Otway National Park. Derudover har Victoria en række mindre kendte nationalparker såsom Grampians National Park, der er blandt Australiens mest oversete naturområder. 

Melbourne: sporvogne og shopping

Det er dog ikke natur det hele. Melbourne er en sofistikeret storby med et rigt folkeliv, fantastisk shopping og mange gode museer. Sporvogne triller stadig gennem bymidten, og nogle af dem er endda lavet om til rullende restauranter.

Vin i særklasse

Uden for Melbourne strækker vinmarkerne sig så langt øjet rækker, og her er der mulighed for vinsmagning på en række af Australiens bedste vingårde. Historieinteresserede kan overveje at tage med veterantoget Puffing Billy, eller besøge guldgraverbyen Sovereign Hill, der giver et godt og underholdende indblik i Australiens nybyggerdage.

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Victoria i Australien kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Områder i Victoria