^
  • Rejser til Melbourne

    Vin, mad og mangfoldighed. Det er er fascinerende Melbournes kendetegn.

Rejser til Melbourne

Vin, mad og mangfoldighed. Det er er fascinerende Melbournes kendetegn.

Melbourne er med rette blandt Australiens mest populære storbyer. Den store etniske mangfoldighed sætter et spændende præg på byen, og kulturlivet byder på et væld af muligheder inden for både kunst, musik og sport. Læg dertil de mange glimrende restauranter, samt nærheden til både vild natur og fantastiske vinområder. 

Spændende bydele

Et godt sted at starte udforskningen kunne være en gåtur langs Yarra-floden, der flyder gennem Melbourne. Eller tag sporvognen til den trendy forstad St. Kilda, hvor folk kommer for at nyde stranden og de mange caféer og restauranter. St. Kilda byder desuden på et populært Farmer’s Market samt adskillige små, lokale spillesteder. Brunswick St. i bydelen Fitzroy er også spændende, og glem ikke de flotte arkader såsom Block Arcade i hjertet af storbyen. 

Museer i verdensklasse

Melbourne er med rette berømt for sine museer, der byder på alt fra moderne kunst til dinosaurus-skelletter. Historieinteresserede kan også besøge det gamle fængsel Old Melbourne Gaol, der blandt andet fortæller historien om den lovløse folkehelt Ned Kelly.

Områder i Victoria

Oplevelser

Oplevelser

Kort