^
  • Rejser til Tasmanien

    Vi sammensætter din rejse til Tasmanien helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Tasmanien

Oplev skønne Tasmanien med Hobart og Cradle Mountain med MyPlanet!

Mange overser Tasmanien, når rejsen til Australien planlægges. Men det er synd, for denne naturskønne ø viser en helt anden side af Australiens natur.

Et paradis for vandrere

Snør vandreskoene, og gå langs dramatiske kyster til smukke, øde strande. Eller udforsk vildmarken på øens indre, hvor tempererede skove og lave bjerge spejler sig i smukke søer. Cradle Mountain og Wineglass Bay er blandt de absolutte højdepunkter på Tasmanien.

Hyggelige Hobart

Men hovedbyen Hobart er også et hyggeligt bekendtskab, og historieinteresserede bør bestemt kigge forbi ruinerne af den tidligere straffefangekoloni Port Arthur samt de elegante victorianske bygninger i byen Launceston. Vinelskere kan derimod glæde sig til Tasmaniens glimrende hvidvine, der passer perfekt til de friskfangede fisk og skaldyr, der serveres på caféer og restauranter overalt på øen.

Læs mere om Tasmanien i artiklen Tasmanien - Australiens oversete hjørne

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Tasmanien kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.