^
  • Rejser til Barossa Valley

    Vi sammensætter din rejse til Barossa Valley i Australien helt efter dine ønsker. Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der.

Rejser til Barossa Valley

Barossa Valley er Australiens mest kendte vinområde. Her kan du nyde både vin og mad i verdensklasse!

Som Australiens mest kendte vinområde er det først og fremmest vinen som lokker besøgende til Barossa Valley. Her findes over 150 vingårde, der producerer utallige prisbelønnede vine af forskellige druesorter som cabernet sauvignon, mourvedre, riesling og chardonnay. Det er dog shiraz-druen, der mere end nogen anden har sat området på vinens verdenskort. 

Vinproduktionen har banet vej for en blomstrende madkultur med en af Australiens mest kendte og populære kokke, Maggie Bear, i spidsen. 

Tag på opdagelse i området

Barossa Valley ligger kun cirka en times kørsel fra Adelaide og nåes let på en dagstur, hvor du foruden vinsmagning for eksempel kan lægge vejen forbi smukke Hahndorf, som er Australiens ældste tyske by. Men er du glad for god vin og mad, kan du sagtens bruge adskillige dage i området. 

Du kan nemt komme omkring i Barossa Valley med bil på en kør-selv ferie med hotellerne booket hjemmefra. At bo på en af områdets vingårde og udforske de smukke landskaber på cykel er en anden skøn oplevelse for livsnyderen!

Barossa Valley kan også opleves fra luften i en luftballon tidligt ved morgengry, hvor tågen stadig omslutter vinrankerne, og solen langsomt får magt. Er du ikke morgenmenneske, kan du i stedet vælge at tage en helikoptertur, som giver dig et fantastisk overblik over det smukke landskab. 

Vi tilpasser rejsen til dig

Nedenfor ser du nogle forslag til, hvordan en rejse til Barossa Valley i Australien kan se ud. Her kan du finde masser af inspiration til, hvordan din personlige rejse skal sammensættes.

Ring på 70 12 50 11eller send en forespørgsel, når du har brug for en snak med en rejsekonsulent, som har været der selv. Så tilpasser vi sammen rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.