^
 • Sydafrika og Australien

  21 dage fra kr. 37.400

 • Sydafrika og Australien

  21 dage fra kr. 37.400

 • Australien - Queensland - Great Barrier Reef
  Sydafrika og Australien

  21 dage fra kr. 37.400

 • Sydney Opera House, Sydney, New South Wales, Australien
  Sydafrika og Australien

  21 dage fra kr. 37.400

 • Sydafrika og Australien

  21 dage fra kr. 37.400

 • Sydafrika og Australien

  21 dage fra kr. 37.400

Sydafrika og Australien

Oplev både safari i Sydafrika, Great Barrier Reef og Australiens unikke dyreliv på én og samme rejse.

21 dage fra kr. 37.400

Pris pr. person, når 2 voksne rejser sammen
Tillæg i højsæson fra kr. 3.900
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger på hoteller og lodges, nogle måltider, safariaktiviteter og udflugter

Den perfekte rejse for naturelskere. Oplev ægte afrikansk safari blandt løver, leoparder og elefanter efterfulgt af en stor rundrejse i Australien. Først flyver du til Sydafrika, der byder på fantastiske landskaber ved Blyde River Canyon samt hele 3 dages safari i et privat vildtområde ved Kruger National Park. Dernæst går turen til Sydney, hvor du har god tid til at opleve Operahuset og byens mange andre store seværdigheder. Helt andre oplevelser venter i det tropiske Queensland, hvor du bor 5 nætter ved Trinity Beach nord for Cairns. Brug dagene i palmernes skygge, snorkel ved Great Barrier Reef eller tag en tur ind i regnskoven på udkig efter mægtige saltvandskrokodiller. Fra Cairns fortsættes sydpå til Adelaide, hvor rejsen slutter med en fantastisk 2-dagestur til Kangaroo Island. 

Kom til rejseforedrag om Sydafrika

I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Sydafrika. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen sydpå mod Afrika.

Dag 2: Ankomst Johannesburg

Ved ankomsten til Johannesburg indlogeres du på et lufthavnshotel, så du kan hvile ud ovenpå rejsen. Eller brug dagen på at få de første indtryk af Sydafrika. Historieinteresserede kunne overveje at besøge Apartheid Museum, der fortæller historien om apartheid fra indførelsen i 1948 til frigivelsen af Nelson Mandela. Et andet valg kunne være en guidet tur til Soweto Township, der også er tæt forbundet med Nelson Mandelas livshistorie. 

Dag 3: Fly til Hoedspruit

En kort flyvetur fra Johannesburg fører dig til den lille lufthavn i Hoedspruit, hvor en chauffør står klar til at køre dig til Iketla Lodge. Lodgen ligger smukt på et lille højdedrag omgivet af buskklædte bakker og består af charmerende stenhytter med stråtag og private terrasser med udsigt mod naturen. Efter ankomsten er der tid til at slappe ved poolen, eller måske gå en lille tur i nærområdet, inden middagen nydes på lodgen.  

Dag 4: Panorama-ruten

I dag venter en af rejsens helt store naturoplevelser, når du begiver dig ud på en heldagstur ad Panorama-ruten. Første stop er den spektakulære kløft Blyde River Canyon, der udgør den nordlige del af Drakensbjergene. Dernæst fortsættes til klippeformationerne Bourke’s Luck Potholes og de smukke vandfald Lisbon- og Berlin Falls. Flere fantastiske udsigter venter fra God’s Window og regnskoven på toppen af bjerget. Undervejs nydes en let frokost (ikke inkluderet) i den lille by Graskop, inden du om eftermiddagen fortsætter til den historiske guldgraverby, Pilgrim’s Rest. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til lodgen, hvor middagen serveres, mens natten sænker sig over Afrika. 

Dag 5: Iketla Lodge til Balule Game Reserve

Nyd morgenmaden i de skønne omgivelser, inden det er tid at tage afsked med Iketla og køre mod Mohlabetsi Safari Lodge, der ligger i det private Balule Game Reserve ved Kruger National Park. Her bydes du velkommen af stedets charmerende værtspar Tony og Alma, der er indbegrebet af oprigtig sydafrikansk gæstfrihed. Lodgen består af komfortable hytter beliggende midt i naturen. Så det er ikke ualmindeligt at se dyr komme ganske tæt på lodgen i deres søgen efter føde.  Ved ankomsten serveres frokost efterfulgt af lidt afslapning, inden det er tid til det første game drive i jagten på områdets vilde dyr. Safarierne foregår i åbne safaribiler, der giver perfekt udsyn og en langt mere intens oplevelse end minibusser og almindelige biler. 

Dag 6: Safari på Balule Game Reserve

Dagen starter tidligt, da dyrene er særligt aktive i de kølige morgentimer. Allerede omkring solopgang bevæger du dig ud på dagens første game drive sammen med en erfaren ranger. Balule Game Reserve grænser op til Kruger National Park, og dyrene vandrer frit mellem de to områder. Det betyder, at der er gode chancer for at se en lang række af Afrikas ikoniske dyr. Deriblandt  de berømte “Big Five”; elefanten, løven, bøflen, leoparden og næsehornet. Men også et væld af andre spændende dyre- og fuglearter holder til i området, og det er en fantastisk følelse at sidde i den åbne safari-jeep i det bløde morgenlys vel vidende, at der kan stå et dyr bag det næste træ. 

Tilbage på lodgen venter morgenmaden, hvorefter der er tid til afslapning. Tag en dukkert i poolen, eller slap af i skyggen med en kølig drink og en god bog. Frokosten serveres midt på dagen, og inden du ved af det, er det igen tid at sætte sig til rette i safari-jeepen og køre ud på eftermiddagens safari. Dagen slutter med middag på lodgen, hvor der også vil være tid til at nyde den fantastiske stjernehimmel over Sydafrika.

Dag 7: Safari på Balule Game Reserve

Du har endnu en spændende dag i vente med morgen- og eftermiddagssafari i Balule Game Reserve samt afslapning på lodgen midt på dagen. 

Dag 8: Sydafrika til Australien

Alt efter dine flytider videre mod Australien, er der måske tid til endnu en safarikørsel i det tidlige morgengry, inden turen går tilbage til lufthavnen i Hoedspruit. Herfra flyver du til Johannesburg, hvor du skifter til flyet mod Sydney. Det er naturligvis muligt at forlænge rejsen med flere oplevelser i Sydafrika. Besøg eksempelvis smukke Cape Town, eller lej en bil og kør ad den smukke Garden Route langs sydkysten. Du kan få masser af inspiration til de mange muligheder ved at klikke her samt hos vores dygtige rejsekonsulenter. 

Dag 9: Ankomst til Sydney

Ved ankomsten til Sydney er det let at tage lufthavnsbussen, tog eller taxa ind til dit hotel i hjertet af byen. Vi kan naturligvis også arrangere bil med chauffør, hvis du ønsker det. Efter indlogering er resten af dagen fri til at slappe af ovenpå rejsen og udforske Sydney, der ligger fantastisk smukt ned til en stor, naturlig havn. Et godt sted at starte udforskningen kunne være Utzons berømte operahus. Her er en flot udsigt over vandet, og der er kun få minutters gang til byens botaniske have og det historiske kvarter, The Rocks. 

Dag 10-11: Sydney

Du har to hele dage til at nyde Sydney. Gå en tur mellem højhusene i midtbyen, shop langs Oxford Street, og besøg forlystelsesområdet Darling Harbour, der byder på et væld af butikker, caféer og seværdigheder. Nyd roen i Sydneys botaniske have, og udforsk den lille kinesiske bydel. Eller hop på en af de små færger til strandforstaden Manly og oplev byen fra søsiden. Du kan også tage en dukkert på den berømte Bondi Beach, opleve ukendte sider af byen på en guidet cykeltur eller nyde udsigten fra toppen af Sydney Harbour Bridge efter at have besteget broen. Sydney er desuden et godt udgangspunkt for dagsture. Masser af vild natur og et rigt dyreliv venter i Blue Mountains nær Sydney, mens vinområdet Hunter Valley byder på store smagsoplevelser.  

Australien - Queensland - Great Barrier Reef

Dag 12: Sydney til Cairns og Trinity Beach

En helt anden side af Australien venter i det tropiske nord, når du i dag flyver fra Sydney til Cairns, der ligger ud til havet i den solbeskinnede stat Queensland. Her indlogeres du på et dejligt resort i Trinity Beach lidt nord for Cairns, der byder på en fin, gylden palmestrand. 

Dag 13-16: Trinity Beach

Dagene er frie til afslapning på stranden, eller til at udforske det nordlige Australien på nogle af de utallige dagsture, der udbydes i området. Særligt populære er sejlture til smukke tropeøer, og snorkelture ved Great Barrier Reef. Du kan også flyve i luftballon, og besøge regnskoven ved Mossman Gorge, Cape Tribulation og Daintree River, der er kendt for sine store saltvandskrokodiller. Eller hop på svævebanen til den lille markedsby Kuranda i bjergene bag Cairns. Turen tilbage til Cairns foregår med det historiske tog, der snor sig over bjergene og forbi vandfald. Flere smukke naturoplevelser venter i Atherton Tablelands, der byder på frodige landskaber og brusende vandfald. Kig også forbi Cairns fine botaniske have. Eller lær om den lokale aboriginalkultur i Tjapukai Aborignal Cultural Park. Der er masser af muligheder, og det er helt op til dig, hvordan du vælger at bruge dagene.  

Dag 17: Cairns til Adelaide

Fra Cairns flyver du videre til Adelaide, der ligger smukt omgivet af parker og lave bjerge ud mod kysten i Sydaustralien. Du bor centralt i byen, så du let kan gå rundt på egen hånd. Interesserer du dig for aboriginalkultur, er Tandanya National Aboriginal Cultural Institute et besøg værd. Trækker vin mere, er National Wine Centre of Australia et sikkert hit. Her kan du lære om forskellige druesorter og smage på det færdige produkt. En stor del af Australiens berømte vindistrikter ligger i Sydaustralien, så det er det helt rigtige sted at lære om australsk vin. Adelaide er en rigtig hyggelig by og et godt udgangspunkt for dagsture til blandt andet vinområdet Barossa Valley. Så hvis du har lyst til at forlænge rejsen med en dag eller to her, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre. 

Dag 18: Adelaide til Kangaroo Island

Endnu et af rejsens højdepunkter venter i dag, når du bliver hentet tidligt om morgen og sætter kurs mod Kangaroo Island. Turen går først sydpå gennem Fleurieu-halvøen til Cape Jervis, hvor en 45 minutters sejltur fører dig det sidste stykke til øen. Her står en bus og guide klar, og inden længe kører du gennem de uberørte landskaber mod Rob’s Sheep Shearing, hvor du overværer en vaskeægte fåreklipning. Efter den imponerende demontration fortsættes til Pennington Bay og Seal Bay, hvor søløverne soler sig på stranden. Turen fortsætter til dagens overnatningssted Vivonne Bay Lodge, der ligger omgivet af vild natur nær øens sydkyst. Her er der mulighed for at udforske de omkringliggende landskaber og øde strande til fods, på cykel og i kajak. Sidst på dagen bliver dyrene mere aktive, og du kan være heldig at se blandt andet kænguruer omkring lodgen.

Dag 19: Kangaroo Island til Adelaide

Efter morgenmaden besøger du Hanson Bay, hvor koalabjørne gumler på eukalyptus-blade i trækronerne, og kænguruer hopper gennem de åbne landskaber på jagt efter noget at spise. Næste stop er Flinders Chase National Park, der byder på et særdeles rigt dyreliv samt de fantastiske klipper Remarkable Rocks. Klipperne står ud til havet og er formet af vind og vejr til surrealistiske skulpturer. Der bliver også tid til en fin lille gåtur ved den mindre kendte Stokes Bay, hvor wallabies ofte holder til, inden det er tid at spise aftensmad (for egen regning). Først på aftenen sættes kursen tilbage mod Adelaide, hvor du ankommer omkring kl. 23:30. Eller du kan vælge at flyve tilbage til Adelaide (mod et gebyr) og være tilbage omkring kl. 19:00.

Dag 20: Afrejse fra Australien

Nyd den sidste morgen i Australien, inden turen går mod lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder. 

Dag 21: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark. 

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode ved 2 voksne ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 37.400   Kontakt os for pris
 Højsæson  Fra kr. 41.500   Kontakt os for pris

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark via Johannesburg til Australien og retur fra Australien
 • 2 indenrigsfly i Sydafrika 
 • 2 Indenrigsfly i Australien 
 • 1 nat på lufthavnshotel i Johannesburg
 • Transfer fra Hoedspruit til Iketla Lodge
 • 2 nætter på Iketla Lodge inkl. 2 x morgenmad og 2 x aftensmad
 • Heldagstur langs Panorama-ruten
 • Transfer fra Iketla Lodge til Mohlabetsi Safari Lodge
 • 3 nætter på Mohlabetsi Safari Lodge inkl. fuldpension og 2 daglige safarikørsler
 • Transfer fra Mohlabetsi Safari Lodge til Hoedspruit 
 • 3 nætter på hotel i Sydney
 • 5 nætter på hotel ved Trinity Beach nær Cairns
 • 2 nætter på hotel i Adelaide 
 • 2-dagestur til Kangaroo Island jf. program inkl. overnatning, 1 morgenmad, 2 frokoster og 1 middag
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Priserne er vejledende

Der tages forbehold for tillæg ved højtider og særlige begivenheder, samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.