^
 • South Australia i autocamper

  17 dage fra kr. 16.200

 • South Australia i autocamper

  17 dage fra kr. 16.200

 • South Australia i autocamper

  17 dage fra kr. 16.200

 • South Australia i autocamper

  17 dage fra kr. 16.200

South Australia i autocamper

South Australia byder på et væld af oplevelser, og i en autocamper har du friheden til at udforske denne lidt oversete stat i dit eget tempo.

17 dage fra kr. 16.200

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 20.900 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 2.500
Prisen inkluderer: Flyrejse, første nat på hotel, leje af autocamper og guidet Kangaroo Island tur med overnatning

Rejsen starter i Adelaide, der byder på et rigt kulturliv og en oprigtig passion for god mad og vin. Men Adelaide giver også mulighed for at svømme med delfiner, nyde udsigten fra taget af byens berømte stadion og komme helt tæt på Australiens rige dyreliv. Du henter autocamperen i Adelaide, og så ligger alle veje åbne. Måske trækker de berømte vinområder som Barossa Valley, McLaren Vale, Coonawarra og Clare Valley. Eller måske går drømmene mere i retning af store naturoplevelser Flinders Ranges stenede outback-landskaber eller den afsidesliggende Eyre Peninsula, hvor du kan svømme med søløver og sågar hvidhajer. Men faktisk behøver du ikke vælge mellem det ene eller det andet. I South Australia ligger seværdigheder så tæt, at du med 10 dage i autocamper kan nå at opleve det bedste af denne fantastiske stat. Rejsen fuldendes med en todagestur til Kangaroo Island, der byder på fantastiske landskaber og et ualmindeligt rigt dyreliv.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen mod Australien.

Dag 2: Ankomst til Adelaide

Efter et flyskifte i Qatar fortsættes direkte til Adelaide. Lufthavnen ligger tæt på midtbyen, så inden længe er du indlogeret på dit centralt beliggende hotel. Resten af dagen er fri til at slappe af ovenpå rejsen. Eller gå en tur og mærk stemningen i denne charmerende storby, der i modsætning til andre store byer i Australien ikke blev grundlagt af straffefanger. Her var det derimod frivillige immigranter fra især Tyskland, der satte skub i byens udvikling. Senere kom immigranter til fra England og resten af Europa. Resultatet er en smuk by fyldt med parker og tydelige europæiske rødder, der blandt andet kommer til udtryk i de mange flotte anglikanske kirker.

Dag 3-12: Autocamper i South Australia

Du henter autocamperen i Adelaide, og snart har du lagt storbyen bag dig. Hvor du kører hen er helt op til dig. Kører du sydpå fra Adelaide er du snart omgivet af vinmarkerne i McLaren Vale. Fortsæt sydpå til Victor Harbor, der fra maj til oktober er et godt sted at se hvaler tæt på kysten. Herfra er der ikke langt til et af South Australias mindre kendte naturområder Coorong; et stort vådområde mellem kysten og Lake Alexandrina, der tiltrækker et væld af fugle. Længere mod syd byder Mount Gambier på farvestrålende vulkansøer, inden du kører ind i et af verdens bedste cabernet sauvignon-områder; Coonawarra. Herfra kunne turen gå tilbage nordpå. Eller kryds grænsen til nabostaten Victoria for at udforske Great Ocean Road og Grampians National Park.

Eller sæt kursen nord gå fra Adelaide til de berømte vinområder Barossa Valley og Clare Valley. Til god vin hører god mad, og områderne er kendte for sin rige madkultur med fokus på lokale ingredienser og meget høj kvalitet. Dette er det perfekte sted at rive en eftermiddag ud af kalenderen og nyde en gourmetfrokost med tilhørende vin på en af de lokale vingårde. Fortsæt nordpå mod Flinders Ranges, hvor ørkenlandskaberne strækker sig mod horisonten, og gamle, eroderede bjergkæder hæver sig over de enorme vidder. Det naturlige amfiteater Wilpena Pound er områdets største attraktion. Men med sin vilde natur og rige dyreliv byder Flinders Ranges på masser af eventyr for naturelskere. Tillader tiden det, kan du slå et smut forbi den sjældent besøgte Eyre Peninsula. Her kan du svømme med søløver og opleve hvidhajer i deres naturlige element på et dyk i bur, inden turen går tilbage mod Adelaide.

Dag 13: Adelaide

Autocamperen afleveres i Adelaide, hvor du indlogeres på hotel for natten. Resten af dagen er fri til at nyde storbyens glæder. Spis en god middag på en af Adelaides mange glimrende restauranter, shop i gågaden Rundle Mall eller hop på sporvognen til strandforstaden Glenelg, der byder på hyggelige caféer, strandliv og muligheden for at svømme med delfiner på bådsture. Du kan komme helt tæt på kænguruer, koalaer og alle de andre ikoniske dyr i dyreparken Cleland Wildlife Park, eller bestig taget af byens store stadion og nyd den fabelagtige udsigt over Adelaide, havet og Adelaide Hills i det fjerne.

Dag 14: Kangaroo Island

Flere eventyr venter i dag, når du sætter kurs mod Kangaroo Island på en guidet todagestur. Først går turen med bus sydpå langs Fleurieu-halvøen til den lille havneby Cape Jervis, hvorfra færgen til Kangaroo Island afgår. Efter cirka 45 minutters sejlads kan du gå i land på øen, der er et af de mest uberørte og dyrerige områder i det sydlige Australien.

Mennesker bor dog på også på øen, og den første oplevelse på Kangaroo Island er en vaskeægte fåreklipning udført med uhyre fart og profession af en professionel fåreklipper på Rob’s Sheep Shearing. Bagefter går turen mod den fantastiske strand, Pennington Bay, og senere til Emu Ridge Eucalyptus Distillery, hvor man udvinder eucalyptus-saft til alverdens brug. Ved Seal Bay oplever du de sjældne australske søløver solbade på stranden, inden turen går mod Kangaroo Islands lille ørken kendt som Little Sahara. Udsigten fra toppen af de store sandklitter er fantastisk, og hvis du har lyst, kan du tage turen ned ad dem på sandboard.

Hen på eftermiddagen ankommer du til Vivonne Bay Lodge, hvor du skal overnatte. Her har du mulighed for at sejle kajak, at tage på vandre- eller cykelture eller bare slappe af. Middagen byder på en ægte australsk barbecue, som alle i gruppen hjælper med at tilberede. Snart sænker natten sig over øen, og de mange nataktive dyr begynder at røre på sig. Sammen med guiden kan du tage på udkig efter kænguruer, wallabies og possums, inden dagen slutter med et lokalt glas vin ved bålet i dine rejsefællers selskab.

Dag 15: Kangaroo Island og tilbage til Adelaide

Dagen står i naturens tegn, når du efter morgenmaden kører til Hanson Bay Wildlife Sanctuary, hvor der er gode chancer for at opleve koalaer og kænguruer i fri natur. Fortsæt til Flinders Chase National Park, der byder på et rigt dyreliv samt de forunderlige klippeformationer Remarkable Rocks, der er eroderet til surrealistiske former af vind og vejr. Flere fantastiske kystlandskaber venter på turen til Admirals Arch, hvor du kan være heldig at se de lokale pelssæler lege i havet eller slikke sol på klipperne. Tilbage ved Flinders Chase Visitor Centre venter en lækker barbecue-frokost.

Herefter går turen mod den smukke og afsidesliggende strand, Stokes Bay. Hvis tiden tillader det, har du også mulighed for at vandre ved Ironstone Hill for at kigge efter wallabies og beundre den fantastiske udsigt over til fastlandet. Ud på dagen sættes kursen tilbage mod færgelejet i Penneshaw, hvor der er mulighed for at købe aftensmad for egen omkostning, inden turen går turen tilbage mod dit hotel i Adelaide.

Dag 16: Hjemrejse

Nyd den sidste morgen i Adelaide, inden turen går mod lufthavn, hvor hjemrejsen begynder. Der er naturligvis mulighed for at forlænge rejsen med flere oplevelser i Australien, hvis du ønsker det.

Dag 17: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte i Qatar, fortsættes til Danmark.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 20.900  Fra kr. 16.200
 Højsæson  Fra kr. 23.700  Fra kr. 18.700

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Adelaide tur/retur
 • 3 nætter på godt turistklassehotel i Adelaide
 • 10 dages leje af Maui autocamper med bad og toilet, fri kilometer, personligt udstyr, udstyr til camperen, lokale skatter og afgifter, 24 timers Roadservice Helpline, leje af Like a Local tablet med GPS, relevant rejseinformation m.m.
 • Maui Inclusive Pack med selvrisikoeliminering, 1 GB data, ekstra fører, picnic bord/stole m.m.
 • 2-dages guidet tur til Kangaroo Island med helpension
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Visum
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.