^
 • Kænguruer og koalaer

  25 dage fra kr. 28.900

 • Kænguruer og koalaer

  25 dage fra kr. 28.900

 • Australien - victoria - Grampians national park
  Kænguruer og koalaer

  25 dage fra kr. 28.900

 • Kænguruer og koalaer

  25 dage fra kr. 28.900

 • Sydney Opera House, Sydney, New South Wales, Australien
  Kænguruer og koalaer

  25 dage fra kr. 28.900

Kænguruer og koalaer

Rejs til det sydøstlige Australien og oplev en enestående natur samt storbyerne Sydney, Brisbane og Melbourne.

25 dage fra kr. 28.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 37.100 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 1.200
Prisen inkluderer: Fly, billeje og overnatninger mm

Det bedste af det sydøstlige Australien
Du vil få masser af naturoplevelser og mulighed for at møde kænguruer og koalaer samt et væld af andre dyr i deres naturlige omgivelser. Du kan også se frem til at gå på opdagelse i de interessante storbyer Adelaide, Melbourne, Sydney og Brisbane. Rejsen inkluderer forskellige guidede ture, som sikrer dig de bedste oplevelser i det sydøstlige Australien.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

70 12 50 11

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du flyver fra Danmark mod Adelaide med flyskifte i Østen.

Dag 2: Mellemlanding i Østen

Du mellemlander i Østen, hvor du kan strække benene inden den videre flyvetur. Det er oplagt med nogle dages stopover i enten Bangkok, Singapore eller Hong Kong for at udforske de spændende byer. Ikke blot bryder det rejsen op. Det er også en rigtig god måde at få endnu flere eksotiske oplevelser med hjem.

Dag 3: Ankomst til Adelaide

Du lander i Adelaide, der er hovedstad i delstaten South Australia. Resten af dagen er fri til at slentre gennem byens centrum og nyde synet af skyskrabere og historiske bygninger, slappe af i de mange grønne parkområder eller prøve nogle af byens mange cafeer og restauranter.

Dag 4: Barossa Valley

Dagen står på en heldagstur til Barossa Valley, der er et af landets mest berømte vindistrikter. Mere end 60 % af Australiens vin bliver produceret i South Australia, og du skal knap nok udenfor Adelaide, før du er omgivet af vinmarker. I Barossa Valley får du en guidet tur med besøg og vinsmagning på nogle af de bedste vingårde i Sydaustralien. Du bliver hentet og afleveret på hotellet i Adelaide.

Dag 5: Adelaide

I dag skal du på en halvdags sejltur på udkig efter vilde delfiner. Du kan komme helt tæt på de nysgerrige og legesyge delfiner, og hvis du har lyst, kan du hoppe i vandet og svømme med dem.

Du er tilbage i Adelaide om eftermiddagen, hvor du selv kan bestemme resten af dagens program. Nyd byens botaniske have, tag sporvognen til strandforstaden Glenelg eller smag dig igennem de mange lækre fristelser på det travle Adelaide Central Market.

Dag 6: Adelaide – Kangaroo Island

I dag går turen til den dyrerige ø Kangaroo Island, hvor du har en overnatning. Du får selskab af en guide, der sørger for, at du får mest muligt ud af turen. Som navnet indikerer, kan du selvfølgelig møde kænguruer på Kangaroo Island. Men også koalaer, emuer, sæler, pingviner og et væld af andre dyr holder til på denne naturskønne og tyndtbefolkede ø. Også landskaberne på Kangaroo Island er storslåede, og du vil opleve masser af uberørt bush, dejlige strande og særprægede klipper, der er formet til rene kunstværker af vinden.

Dag 7: Kangaroo Island

I dag fortsætter oplevelserne på Kangaroo Island, før turen går tilbage til Adelaide sidst på dagen.

Australien - victoria - Grampians national park

Dag 8-11: Roadtrip fra Adelaide til Melbourne

Om morgenen henter du din lejebil og starter et fantastisk fire-dages roadtrip til Melbourne. Blandt de absolutte højdepunkter er uden tvivl Great Ocean Road, der er Australiens smukkeste kystvej. Strækningen er en sand perlerække af naturscenerier, og langs kysten venter adskillige spændende nationalparker på at blive udforsket. Vi kan varmt anbefale, at du kører via Grampians National Park, der betager med sine eroderede sandstensbjerge og unikke dyre- og planteliv. Andre gode stop på vejen er de vulkanske søer ved Mount Gambier og vinområderne McLaren Vale og Coonawarra. Turen slutter i Melbourne.

Vi har ikke inkluderet hotelovernatninger i dit roadtrip, så du har friheden til selv at vælge ruten. Vi er naturligvis gerne behjælpelige, hvis du ønsker hjælp til at planlægge køreturen. Når du ankommer til Melbourne har vi igen reserveret hotel, så du ikke skal køre rundt i byen og lede efter et sted at sove.

Dag 12: Melbourne

Denne dag skal du på en heldagstur til You Yangs Ranges Regional Park, uden for Melbourne, hvor du oplever koalaer i deres naturlige habitat. At så mange koalaer holder til her skyldes, at deres livret, eukalyptusarten "mana gum", vokser i stort antal i disse skove. Du kommer på koala-spotting og bliver meget klogere på koalaerne og deres levevis. Ikke mindst takket være guiden Janine, der har sit eget forskningsprojekt i området og betegner koalaerne som sin familie. Du vil med stor sandsynlighed også møde kænguruer og emuer, inden du om aftenen vender tilbage til hotellet i Melbourne.

Australien - New South Wales - Sydney

Dag 13-15: Roadtrip fra Melbourne til Sydney

Du sætter dig igen til rette i din lejebil. Forude venter et tre dages roadtrip mod Sydney. Der er masser af oplevelser på vejen. Vi kan bl.a. anbefale, at du kører forbi Wilsons Promontory National Park, hvor du kan møde både emuer og vombatter. Herfra kan turen gå indlands til Australiens højeste punkt, Mount Kosciuszko, samt det smukke naturområde, Snowy River High Country. Du kan også vælge at følge kysten til Sydney, hvor du blandt andet kan opleve hvaler på nogle tidspunkter af året. 

Igen har vi ikke arrangeret overnatninger undervejs, så du har friheden til selv at vælge ruten. Men vi kan varmt anbefale en overnatning på Paperbark Camp ved Jervis Bay. Her sover du i luksuriøse afrikansk inspirerede safaritelte med eget bad og toilet. Alt sammen midt i den skønne australske bush.

New South Wales - Sydney - Circular Quay

Dag 16-17: Sydney

På dag 16 venter en eftermiddagstur til bushen sydvest for Sydney, hvor du kan møde Australiens spændende dyreliv. Ved frokosttid tager du sammen med din guide afsted i en veludstyret firehjulstrækker mod skovene uden for byen. Der er en let frokost eller eftermiddagskaffe inkluderet, og forude venter en vandretur på udkig efter blandt andet koalaer og kænguruer. du spier også aftensmad i bushen, hvorefter du bevæger dig videre med lommelygte. Det er nemlig om aftenen, at blandt andet wombats og pungrotter er mest aktive.

Efter mange fantastiske naturoplevelser er det blevet tid til lidt storbyliv. Start for eksempel med en afslappende slentretur forbi Operahuset med udsigt til den kendte Sydney Harbour Bridge og byens smukke botaniske have lige om hjørnet. Du kan også slappe af ved den populære strand, Bondi Beach, nyde en helikoptertur over Sydney i solnedgangens skår eller shoppe i butikkerne ved Darling Harbour. Du kan også hoppe på en af de mange færger og se byen fra vandet. Eller hvad med at udfordre dig selv med et Bridge Climb til toppen af Sydney Harbour Bridge, hvorfra du har en fantastisk udsigt over Operahuset og byen? Vi giver gerne gode råd til mange flere fantastiske oplevelser.

Dag 18: Brisbane

Du tager afsked med Sydney og flyver til Brisbane, der er hovedstad i delstaten Queensland. Byens helt særlige kendetegn er, at det er delt på midten af floden Brisbane River. Her skal du bo tæt ved Southbank Parklands; et fantastisk forlystelsesområde ved Brisbane River med mange cafeer og restauranter. Parken byder også på en fin sandstrand, hvor du kan svømme i en kunstig lagune med udsigt til Brisbanes skyskrabere.

Australien - Queensland - Great Barrier Reef -Frankland Island

Dag 19-20: Lamington National Park

I dag bliver du kørt til O'Reilly's Rainforest Retreat i Lamington National Park syd for Brisbane. Resortet ligger helt fantastisk omgivet af subtropisk regnskov med hundredvis af vandfald, gigantiske træer, huler og kløfter samt mere end 200 fuglearter. Et væld af vandrestier snor sig rundt i området og indbyder til udforskning på egen hånd. Men vi har også sørget for ture med naturguider, så du kommer helt tæt på nationalparkens fantastiske natur og dyreliv. Hvad siger du for eksempel til at opleve en tur igennem regnskovens mørke, når natdyrene vågner? Eller bird-watching ved solopgang?

Dag 21: Lamington National Park - Fraser Island

En kort færgetur fører dig fra Harvey Bay til verdens største sandø, Fraser Island, hvor du har to overnatninger. Klitterne på Fraser Island er op til 240 m høje. Men det er ikke sand det hele. Midt på øen finder du tæt regnskov med en stor bestand af vilde dingoer samt krystalklare ferskvandssøer omgivet af det hvideste og blødeste sand.

Dag 22: Fraser Island

Du har en hel dag på Fraser Island til at udforske naturen og nyde dyrelivet. Foruden dingoerne kan du være heldig at møde dværgkænguruer og possumer. Dagen byder på en tur rundt på øen i firehjulstrækker - en tur fyldt med spænding på flugt fra det stigende tidevand.

Dag 23: Fraser Island - Brisbane

Turen går tilbage til Brisbane, hvor du tilbringer endnu en nat i Brisbane inden hjemrejsen til Danmark. Her har du mulighed for at få det sidste af Australien med. Eksempelvis på en slentretur langs floden eller ved at udforske de mange restauranter og shoppingmuligheder.

Dag 24: Afrejse fra Brisbane

Der er afrejse fra Brisbane via Østen mod Danmark. Også på hjemturen er der mulighed for nogle dages stopover i eksempelvis Singapore.

Dag 25: Ankomst til Danmark

Du ankommer til Danmark med kufferten fyldt med minder om Down Under.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 37.100   Fra kr. 28.900 
 Højsæson  Fra kr. 37.900  Fra kr. 29.700

 

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark til Australien tur/retur samt 1 indenrigsflyvning i Australien
 • 12 nætter på gode turist- eller førsteklasses hoteller
 • Heldagstur til Barossa Valley inkl. gourmetfrokost og vinsmagning på flere vingårde
 • Delfintur fra Glenelg ved Adelaide inkl. snorkeludstyr
 • 2 dages tur med Sealink til Kangaroo Island inkl. engelsktalende guide, transport, 1 x morgenmad, 2 x frokost og overnatning
 • Heldags koala- og kænguru-tur fra Melbourne inkl. frokost og 'Billy Tea' med erfaren naturguide
 • 8 dages leje af bil fra Adelaide til Sydney inkl. fri km, ingen selvrisiko og forsikringer. En tur på egen hånd, men vi hjælper gerne med at finde nogle gode overnatningssteder
 • Wildlife dagstur fra Sydney inkl. let frokost (apr. - sep.) eller eftermiddagskaffe (okt. - mar.), middag, indgang til nationalparken, guide og transport
 • 2 nætter på O'Reilly's Rainforest Retreat inkl. morgenmad, ture og aktiviteter
 • Transport mellem Brisbane, O'Reilly's Rainforest Retreat og Kingfisher Bay Resort
 • 2 nætter på Kingfisher Bay Resort inkl. morgenmad, ture og aktiviteter
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Dansk indenrigstilslutning
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.