^
 • Australien fra kyst til kyst

  15 dage fra kr. 26.900

 • Australien fra kyst til kyst

  15 dage fra kr. 26.900

 • Australien fra kyst til kyst

  15 dage fra kr. 26.900

 • Australien fra kyst til kyst

  15 dage fra kr. 26.900

 • Australien fra kyst til kyst

  15 dage fra kr. 26.900

Australien fra kyst til kyst

Tag på en fantastisk rejse i Australien fra vestkysten til østkysten!

15 dage fra kr. 26.900

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 33.300 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 900
Prisen inkluderer: Fly, overnatninger og flere udflugter

Få fornemmelsen af Australiens enorme størrelse og variation på denne rejse fra vestkysten til østkysten. Rejsen begynder i den afsidesliggende storby Perth, hvor du blandt andet tager på vingårdsbesøg i berømte Margaret River samt oplever det unikke dyreliv på Rottnest Island.

Med luksustog mod Adelaide
Fra Perth går turen med luksustog gennem den uendelige outback til hyggelige Adelaide, der er udgangspunkt for store naturoplevelser på Kangaroo Island. En kort flyvetur tager dig det sidste stykke til Sydney på østkysten, hvor du blandt andet kan se frem til en dagstur til Blue Mountains og en sejltur med frokost på Sydney Harbour.

God tid til at opleve skønne Sydney
Og med hele fire nætter i Sydney, har du også god tid at udforske denne skønne storby på egen hånd.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Fra Danmark sættes kursen østpå. 

Dag 2: Ankomst til Perth

Efter et flyskifte fortsættes mod Vestaustraliens største by Perth, hvor du indlogeres på dit hotel for de kommende tre nætter. Trods Perth er en af verdens mest afsidesliggende storbyer, er den en dynamisk og moderne by med et rigt folkeliv, masser af shoppingmuligheder og spændende seværdigheder. Brug aftenen på at nyde Perths dejlige klima fra en fortovscafé eller en af de dejlige strande. Eller stræk benene med en gåtur til Kings Park på toppen af Mt Eliza. Parken byder blandt andet på en botanisk have, en del fine skulpturer samt ikke mindst på en flot udsigt over byen og Swan River.

Australien - Western Australia - Margaret River

Dag 3: Heldagstur til vinområdet Margaret River

Store naturoplevelser og vin i verdensklasse venter forude, når du hentes på hotellet fra morgenstunden og sætter kurs mod den lille by Busselton. Her er der mulighed for en kop forfriskende morgenkaffe (for egen regning), mens du oplever den imponerende 1,8 kilometer lange bådebro i træ. Turen fortsætter til Margaret River, hvor en lækker frokostplatte serveres sammen med lokalt øl og cider. Næste stop er Mammoth Caves, hvor en guidet tur fører dig ned i en af områdets mere end 300 huler. Tilbage på jordens overflade kører du forbi Boranup-skoven til det berømte Leeuwin fyrtårn. Fyrtårnet står med en spektakulær placering på Australiens sydvestligste punkt, hvor Det Indiske Ocean og Det Sydlige Ocean mødes. Fortsæt tilbage til Margaret River, hvor du smager på områdets legendariske vine under et vingårdsbesøg. Du får også mulighed for at udforske byen på egen hånd, inden turen går tilbage mod Perth. På vejen gøres der stop ved en hyggelig café, hvor det er muligt at købe aftensmad. Først midt på aftenen sættes du igen af foran dit hotel.

Dag 4: Dagstur til Rottnest Island

Flere naturoplevelser venter i dag, når du besøger naturskønne ø Rottnest Island, der er vidt berømt for sit unikke dyreliv. Ikke mindst quokkaen, der kun lever her og enkelte andre steder i Vestaustralien. Quokkaen ligner mest af alt en ualmindelig sød kænguru i ministørrelse, og ingen andre steder er chancerne for at se quokkaen større end her. Men hold også øje med havet. Især om foråret, hvor pukkelhvaler i stort antal samler sig lang kysterne. Også delfiner lever i disse farvande, og fiskeørne ses af og til på udkig efter det næste måltid. 

Du har hele dagen til at udforske dette særprægede sted. Først på en guidet gåtur efterfulgt af en køretur i bus gennem de smukke landskaber. Undervejs oplever du en række af øens største historiske, kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Frokosten nydes på Rottnest Lodge, hvorefter du har eftermiddagen på egen hånd, indtil færgen igen sætter kurs mod fastlandet kl. 16:00. Tilbage i Fremantle står en bus klar til at køre dig tilbage til hotellet.

Dag 5: Legendarisk togrejse mod Adelaide

Nyd en stille og rolig morgen, inden det er tid at køre mod stationen, hvor toget mod Adelaide holder klar til afgang. Sidst på formiddagen sætter toget i bevægelse, og du begiver dig ud på en af de længste og mest legendariske togrejser i verden. Turen tager knap to døgn og fører dig gennem tusindvis af kilometer rå, øde australsk outback langt væk fra ethvert tegn på menneskelig civilisation. 

Toget er yderst komfortabelt. Hver kupé er udstyret med en sofa, der kan laves om til en køjeseng komplet med hvide lagner, pude og dyne. Desuden byder kupéen på garderobe, spejl, læselys, toiletartikler samt et bord, der kan foldes væk. Alle måltider er inkluderede og serveres i den elegante restaurantvogn, hvor uniformerede tjenere fremtryller lækre frokoster og overdådige tre-retters middage. Afslut aftenen med en drink i den hyggelige lounge-vogn, mens toget støt og roligt bevæger sig gennem den australske nat.

Dag 6: Ombord på toget

Du har hele dagen til at nyde toget og stemningen ombord. Her har du god tid til dybe samtaler med de øvrige rejsende fra hele verden i lounge-vognen. Eller træk dig tilbage til din kupé og find ro til at tænke og læse en god bog. Gennem de store panoramavinduer kan du se landskaberne glide forbi i en ubrudt strøm, og måske får du øje på vilde kameler, store flokke af papegøjer eller røde kæmpekænguruer, der søger skygge under de spredte buske. Der er altid noget at kigge på i ørkenen, og før du ved af det, er det atter tid at sætte sig til rette til endnu et lækkert måltid i restaurantvognen. 

Store oplevelser venter også væk fra toget. I Kalgoorlie kan du opleve stemningen i den travle guldmineby, hvor formuer er blevet skabt og langt flere drømme knust, siden guld blev fundet her i 1893. Det andet stop er i den lille spøgelsesby Cook, der ligger øde og forladt uendelig langt væk fra alting. Her kan du udforske de gamle gader og bygninger, der engang udgjorde en travl stationsby. Byen ligger for øvrigt på verdens længste lige togstrækning. Her løber skinnerne ikke mindre end 478 km fra Ooldea til den anden side af Loongana uden at dreje en centimeter.

Dag 7: Ankomst til Adelaide

Gradvist afløses den uendelige outback af grønne bakker, vinmarker og spredte gårde, og tidligt om morgenen ruller toget ind på stationen i Adelaide. Her indlogeres du på dit centralt beliggende hotel, hvorefter du har hele dagen til at nyde Adelaide, der er blandt Australiens mindre besøgte storbyer. Men det er synd. For byen byder på glimrende shopping, mange smukke kirker og en hyggelig lille midtby omgivet af parkområder.

Dag 8: Adelaide – Kangaroo Island

I dag venter flere eventyr, når du fra morgenstunden sætter kurs mod Kangaroo Island. Ved ankomsten til øen stiger du om bord på bussen og sætter kurs mod Cliffords honningfarm, hvor der naturligvis er smagsprøver. Bierne på Kangaroo Island er helt specielle. I slutningen af 1800-tallet blev 12 bikuber indført til øen fra Ligurien i Italien, og da Kangaroo Island er isoleret fra fastlandet, er det efterkommere af selvsamme bier, som i dag findes på øen. 

Efter en skøn 2 retters frokost besøges Seal Bay, hvor søløver ligger og soler sig på stranden. Du ser også en interaktiv og lærerig udstilling om Australiens fugle. Tilbage i hovedbyen Kingscote overværer du en pelikanfodring og lærer mere om disse fascinerende fugle, inden du indlogeres på dit hotel for natten.

Dag 9: Kangaroo Island – Adelaide

Dagen starter ved eukalyptus-destilleriet Emu Ridge, hvor man producerer eukalyptusolie. Efter smagsprøver besøges en Wildlife Park, hvor du kan komme helt tæt på ikoniske dyr som kænguruer og koalaer. Næste stop er Hanson Bay Wildlife Sanctuary, hvor du kan nyde en 2 retters frokost, mens du kigger efter koalaer i eukalyptustræerne. Flere naturoplevelser venter i Flinders Chase National Park, der huser både de kendte australske dyrearter samt myrepindsvin og andre sjældenheder. Du besøger også de fantastiske klippeformationer Remarkable Rocks og Admiral’s Arch, inden turen slutter ved Penneshaw. Her er der mulighed for at købe aftensmad, inden turen går retur mod Adelaide, hvor du indlogeres på dit hotel sidst på aftenen.

Dag 10: Adelaide – Sydney

Fra morgenstunden rejser du det sidste stykke fra vestkysten mod østkysten, når turen går med fly til Sydney. Her indlogeres du på dit hotel for de kommende fire nætter, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske en af verdens smukkeste storbyer. Gå en tur ned til Operahuset, kig forbi Chinatown og forlystelsesområdet Darling Harbour, eller tag en færge ud til forstaden Manly, der byder på et væld af hyggelige caféer samt en af Sydneys mange berømte strande.

Dag 11: Sydney og sejltur med frokost

Nyd morgenen i Sydney, inden det er tid at stå til søs på en smuk sejltur gennem byen. Operahuset, Sydney Harbour Bridge og byens skov af skyskrabere tager sig fantastisk ud fra Sydneys store, smukke havn. Det samme gør byens forskellige kvarterer og hyggelige forstæder. Mens du nyder udsigten af den smukke storby fra dækket eller gennem de store panoramavinduer, serveres en lækker frokost med alt godt fra havet.

Tilbage på landjorden er resten af dagen fri til egne eventyr. Det kan i høj grad anbefales at opleve Operahuset indefra. Enten på en guidet tur eller ved at bestille billetter til en forestilling. Eller hvad med at se den berømte bygning fra en uvant vinkel fra toppen Sydney Harbour Bridge under et Bridge Climb? Mulighederne er uendelige.

Australien - New South Wales - Blue Mountains

Dag 12: Dagstur til Blue Mountains

Lige udenfor Sydney ligger Blue Mountains, der byder på storslåede landskaber og gode chancer for at se kænguruer, papegøjer og et væld af andre dyr i det fri. På dagens tur oplever du det bedste af Blue Mountains. Du besøger det spektakulære Wentworth Falls, hvor der er mulighed for at nyde en kop kaffe og gå en tur i den storslåede natur. Næste stop er Echo Point og den berømte klippeformation Three Sisters. Her får du også en fascinerende indsigt i den lokale aboriginal-kultur på Waradah Aboriginal Cultural Centre. Besøgets fuldendes med en dynamisk stammedans, inden turen fortsætter mod byen Katoomba, hvor frokosten nydes på en lokal restaurant.

Om eftermiddagen er der mulighed for at komme tæt på blandt andet koalaer og kænguruer i Featherdale Wildlife Park, inden turen slutter med en flot sejltur tilbage til Sydney, hvor du står af ved Circular Quay lige ved siden af Operahuset.

Dag 13: Sydney på egen hånd

Du har endnu en dag til at nyde Sydney. Du kan også bruge dagen på at gøre de sidste indkøb, tage en tur på stranden eller måske overveje en dagstur til vinområdet Hunter Valley.

Dag 14: Afrejse fra Sydney

Det er tid at tage afsked med Australien og begynde hjemrejsen. 

Dag 15: Ankomst til Danmark

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark. 

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Lavsæson  Fra kr. 33.300   Fra kr. 26.900 
 Højsæson  Fra kr. 34.800  Fra kr. 27.800

Prisen inkluderer

 • Flyrejse fra Danmark til Australien tur/retur samt indenrigsflyvning i Australien
 • 2 nætter på hotel i Perth
 • Guidet tur til Rottnest Island
 • Heldagstur til Margaret River inkl. vinsmagninger
 • 2 dages togtur fra Perth til Adelaide med toget Indian Pacific med helpension i Gold Service
 • 2 nætter på hotel i Adelaide
 • 2 dages tur til Kangaroo Island med overnatning og udflugter
 • 4 nætter på hotel i Sydney
 • Heldagstur til Blue Mountains
 • Sejltur i Sydney med frokost
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her
Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september. 

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.