^
 • Australien, Fiji og Hongkong

  21 dage fra kr. 23.600

 • Australien, Fiji og Hongkong

  21 dage fra kr. 23.600

 • Australien, Fiji og Hongkong

  21 dage fra kr. 23.600

 • Australien, Fiji og Hongkong

  21 dage fra kr. 23.600

 • Australien, Fiji og Hongkong

  21 dage fra kr. 23.600

Australien, Fiji og Hongkong

Kombinér en kør-selv ferie i Australien med badeferie på Fiji og Østens mystik i Hongkong, der byder på masser af uforglemmelige oplevelser.

21 dage fra kr. 23.600

Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 30.100 ved 2 voksne
Prisen inkluderer: Fly, leje af bil samt overnatninger

Kombinér Australien, Fiji og Hongkong, hvor du udforsker shopping og storbystemning i Hongkong, nyder en badeferie på Fiji og kommer på kør-selv eventyr i Australien. Rejsen starter i Sydney, hvorfra du kan udforske det bedste af den australske østkyst, inden du når frem til den dynamiske by Melbourne. Enestående natur, hyggelige kystbyer og et rigt dyreliv er kun få af de ting du oplever undervejs. Fra Australien flyver du til Fiji, hvis smukke tropestrande indbyder til afslapning i vandkanten. First Landing Beach Resort er et skønt resort beliggende i en dejlig have omgivet af palmer og med direkte adgang til den kridhvide sandstrand, hvorfra du har de mest fantastiske solnedgange. Rejsen slutter med to dages storbyferie i Hongkong, der byder på shopping i verdensklasse, spændende seværdigheder og masser af Østens mystik.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1-2: Afrejse Danmark

Afrejse fra Danmark med et flyskifte i Fjernøsten.

Sydney Opera House, Sydney, New South Wales, Australien

Dag 3: Ankomst Sydney

Du ankommer til Sydney og har resten af dagen til at gå på opdagelse og få de første indtryk af den spændende storby. Gå en tur forbi Operahuset, hvorfra du har en smuk udsigt til den ikoniske Sydney Harbour Bridge og enestående botaniske have lige om hjørnet.

Dag 4: Dagstur: Guidet rundtur i Sydney

Dagen byder på en guidet rundtur i Sydney, hvor du kommer omkring de største seværdigheder og får et glimrende overblik over byen og de omkringliggende områder. Du kommer forbi det historiske område The Rocks og får desuden mulighed for at nyde en fantastisk udsigt mod Operahuset og den ikoniske Harbour Bridge. Den populære strand, Bondi Beach, er også på programmet, og her har du mulighed for at nyde den fantastiske sandstrand og det azurblå hav, inden turen går tilbage mod centrum. Dagsturen kan med fordel kombineres med et eksklusivt frokost-cruise. Læs mere her

Dag 5: Sydney

Du har hele dagen til at udforske Sydney på egen hånd. Hvis du trænger til afslapning, kan du igen lægge vejen forbi den populære strand, Bondi Beach, hvor mange af de lokale nyder solen og surfere boltrer sig i bølgerne. Det kan desuden anbefales at prøve kræfter af med et bridge climb på toppen af Sydney Harbour Bridge, 134 meter over jorden, som belønnes med en enestående udsigt ud over byen, havnen og Operahuset. Aftenen kan afsluttes med en helikoptertur over Sydney, hvor du kan nyde en fantastisk solnedgang over byen.

Dag 6: Jervis Bay

I dag forlader du Sydney og kører sydpå langs kysten mod den smukke Jervis Bay. Turen tager dig gennem Royal National Park og videre ad Grand Pacific Drive, som byder på den ene smukke udsigt over havet efter den anden. På ruten kører du over den imponerende Sea Cliff Bridge, gennem regnskov og til små charmerende kystbyer. Gør stop undervejs, og nyd landskabet med de rå klipper og små bugter med skønne sandstrande og azurblåt vand. Du overnatter på den skønne Paperbark Camp, som er en fredfyldt lodge omgivet af tæt vegetation og et rigt dyreliv. Her bor du i komfortable permanente luksustelte, som er hævet over jorden. Teltene har egen terrasse og alle tænkelige moderne faciliteter. Til aften kan du se frem til en skøn middag i lodgens fantastiske restaurant. Under dit ophold kan du blandt andet benytte dig af paddle-boards, cykler og gratis wi-fi. Morgenmad indgår også i prisen.

Distance: ca. 200 km fra Sydney til Jervis Bay

Dag 7: Batemans Bay

I dag fortsætter turen langs den smukke kyststrækning, hvor nationalparkerne byder sig til mod højre, og den smukke kyst trækker til venstre. På ruten kommer du til Bateman’s Bay, hvor du kan nyde en kop kaffe på stranden og tage på udkig efter dyrelivet, som er særlig rigt her. Det er også i Batemans Bay du overnatter.

Distance: ca. 150 km fra Jervis Bay til Batemans Bay

Dag 8: Gipsy Point

I dag fortsætter du sydpå langs kysten. Du kan vælge at stoppe i de små kystbyer Broulee, Tuross Heads, Narooma eller Tilba på vejen, men gør dig selv den tjeneste at udforkse de smukke landskaber ved Merimbula. Her møder havet de smukke hvide sandbanker, som omgiver blå laguner og blanke søer, der støder op til et frodigt bushlandskab og bjergene længere inde i landet. Du kører videre ad Princes Highway, som snor sig gennem dybe skove og videre til små byer mod grænsen til Victoria. Målet for i dag er Gipsy Point, som ligger smukt ved Mallacoota Inlets klare blå vand.

Distance: ca. 275 km fra Batemans Bay til Gipsy Point

Dag 9: Lake Entrance

Ruten sydpå gennem Victoria byder på endnu flere nationalparker med vild natur, smukke kyster og tæt vegetation. En af de mest kendte er Croajungolong National Park, hvor du passende kan gøre stop og opleve området til fods. Du ankommer til Lakes Entrance, og har god tid til at udforske byen og 90 mile beach, som strækker sig, så langt øjet rækker sydpå.

Distance: ca. 200 km fra Gipsy Point til Lake Entrance

Dag 10: Melbourne

Du forlader Lakes Entrance og fortsætter mod den charmerende lille landsby Metung, som ligger lige ved Gippsland Lakes. Ikke langt derfra ved Bairnsdale er der rigtig gode chancer for at spotte koalaer i det fri, så på med vandreskoene og kig op! Du fortsætter gennem bushlandet til Victorias hovedstad Melbourne, som er målet for dette kør-selv eventyr.

Distance: ca. 325 km fra Lakes Entrance til Melbourne

Dag 11: Melbourne

Hele dagen er til fri disposition i Melbourne, som er en af Australiens mest dynamiske byer og rummer et rigt kulturliv. Gå en tur langs floden og sug den enestående storby til dig. Du kunne også udforske de fantastiske shoppemuligheder, samt de fine arkitektoniske perler fra både nutiden og kolonitiden. Eller hvad med en tur til den lille ø Philip Island syd for Melbourne, hvor pingvinger går i land hver aften, efter at have tilbragt hele dagen med at søge føde på havet? Mulighederne er mange i Melbourne og der findes uden tvivl noget for enhver smag.

Dag 12: Melbourne – Fiji

Fra Melbourne går turen mod Fiji som er et vaskeægte tropeparadis, hvor du bare kan slappe af og nyde solen, vandet og de enestående omgivelser. Her finder du kridhvide sandstrande og høje svajende palmer under en blå skyfri himmel. Selv klimaet er perfekt med en relativt stabil gennemsnitstemperatur på 22 grader om vinteren (maj-oktober) og lige over de 30 grader om sommeren. Heldigvis er havet aldrig langt væk, hvis der bliver behov for en forfriskende dukkert.

Dag 13-16: Fiji

Fiji består af mere end 300 øer, hvoraf kun 106 er beboede. Hele 87 % af befolkningen bor på de to største øer, Viti Levu og Vanua Levu, hvoraf Viti Levu er den mest besøgte. Du har fire hele dage i det tropiske paradis, hvor der er gode muligheder for spændende oplevelser og forskellige udflugter. Du kan eksempelvis tage på sejltur til Mamanuca Islands, udforske de enestående omgivelser eller bare dase ved stranden eller poolen. Mulighederne er mange ved Fiji og du vil helt sikkert ikke komme til at kede dig.

Dag 17: Fiji – Hongkong

Det er blevet tid til at tage afsked med Fiji. Herfra flyver du til Hongkong, hvor du tilbringer tre nætter på et hotel i hjertet af byen.

Dag 18-19: Hongkong

Hongkong er en ægte asiatisk storby, hvor smukke, gamle templer gemmer sig mellem skyskraberne, og duften fra gadekøkkener fylder baggyderne. Hongkong ligger ualmindelig smukt mellem havet og grønklædte bjerge, hvorfra du ved aftenstid har en fantastisk udsigt over byens lyshav. Dagene i Hongkong er fri til udforskning på egen hånd. Shop i de tusindvis af butikker, find ro i de traditionelle templer, eller tag på udflugt i og omkring byen. Et godt bud på en udflugt kunne være en tidligere portugisiske koloni Macau, der kan besøges med båd fra Hong Kong. Vi hjælper naturligvis gerne med at reservere udflugter til dig.

Dag 20: Afrejse Hongkong

Fra Hongkong sættes kursen vestpå mod Danmark.

Dag 21: Ankomst Danmark

Du ankommer til Danmark efter en rejse fyldt med uforglemmelige oplevelser.

Kort

Pris pr. person

Ved 2 voksne Ved 2 voksne og 2 børn
 Fra kr. 30.100  Fra kr. 23.600

Prisen inkluderer

 • Flyrejse til Sydney i Australien
 • 3 overnatninger i Sydney 
 • Guidet sightseeingtur i Sydney
 • 5 dages leje af mellemklasse sedanbil fra Sydney til Melbourne inkl. fri km, forsikring, ingen selvrisiko og kørselsvejledning og kort til skøn kør-selv tur langs kysten
 • 1 overnatning i Jervis Bay 
 • 1 overnatning i Batemans Bay
 • 1 overnatning i Gipsy Point 
 • 1 overnatning i Lakes Entrance
 • 2 overnatninger i Melbourne
 • Flyrejse fra Melbourne til Fiji
 • 5 overnatninger på Fiji på resort med morgenmad. Du skal bo i en charmerende hytte lige ved vandet og i første række til Fijis berømte solnedgang. Der er kajakker og snorkeludstyr, du kan låne
 • Bula Bula middag med et udvalg af fisk-, kød- og kyllingeretter og enten forret eller dessert. Der er også mulighed for vegetarret
 • Flyrejse fra Fiji til Hongkong
 • 3 overnatninger i Hongkong 
 • Flyrejse fra Hongkong til Danmark

 

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
Højsæson

Højsæson i Australien og Fiji er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere. 

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.