^
 • Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

  23 dage fra kr. 25.500

 • Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

  23 dage fra kr. 25.500

 • Australien - Queensland - Cape Tribulation
  Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

  23 dage fra kr. 25.500

 • Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

  23 dage fra kr. 25.500

 • Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

  23 dage fra kr. 25.500

 • Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

  23 dage fra kr. 25.500

Tropeøer, regnskov og Great Barrier Reef i Queensland

Udforsk fantastiske Queensland på denne rejse til Australien, og oplev det bedste af landets strande, rev og regnskove.

23 dage fra kr. 25.500
Pris pr. person, når 2 voksne og 2 børn rejser sammen
Fra kr. 35.200 ved 2 voksne. Tillæg i højsæson fra kr. 2.400
Prisen inkluderer: fly, billeje, overnatninger og udflugter

En rejse til Queensland er ikke komplet uden et eller flere besøg ved de smukke strande, den frodige regnskov og naturligvis Great Barrier Reef. På denne rejse får du rig mulighed for at opleve alle tre ting.

Rejsen begynder i Brisbane, hvor du henter din lejebil. Herfra kører du nordpå langs med kysten. Du gør stop flere spændende steder, og der venter dig besøg på en perlerække af tropiske paradisøer som Lady Elliot Island, Fraser Island og Whitsundays. Et af højdepunkterne er Whitehaven Beach, som er en af verdens smukkeste strande. Rejsen tager sin afslutning i det tropiske nordlige Queensland, hvor regnskoven møder havet. I Cape Tribulation bor du på et resort midt i verdens ældste regnskov, og du vågner op til lyden, duften og synet af det grønne vildnis. Sidste stop på din vej langs Queenslands kyst er Trinity Beach, som ligger lige nord for Cairns. Dette er det perfekte sted at fordøje alle rejsens indtryk, koble af og bare lade sig forkæle ved poolen.

Kom til rejseforedrag om Australien
I løbet af året holder vi foredrag om rejser til Australien. Tilmeld dig foredraget i dag, og få en masse inspiration, gode råd og tips med hjem. Tilmeld dig her.

Lad dig inspirere, og tag en snak med en, der har været der. Så tilpasser vi rejsens varighed, rute og oplevelser til dine ønsker.

Få et tilbud

Rejsen dag for dag

Dag 1: Afrejse Danmark

I dag starter din rejse til Australien og Queensland. Du flyver via Asien, hvor du med fordel kan gøre stop et par dage i for eksempel Singapore, inden du fortsætter rejsen til Australien.

Dag 2: Ankomst Brisbane

Fra lufthavnen i Brisbane tager du en taxa eller en bus til centrum af byen, hvor du indlogerer dig på et centralt beliggende hotel. Benyt eftermiddagen og aftenen til at få de første indtryk af byen, menneskene og kulturen. Gå en tur ned til Brisbane River, som snor sig gennem midtbyen. Et oplagt sted at blive kølet af i varmen er ved Southbank, hvor der er etableret en kunstig strand. Her søger mange lokale hen for at tage en pause fra byens trængsel og varme. Slut aftenen af med en god middag på en af Brisbanes mange restauranter ved floden eller inde i centrum.

Dag 3: Brisbane - Hervey Bay

I dag afhenter du din lejebil om formiddagen og tjekker ud fra dit hotel. Nu starter din rejse mod nord langs med Queenslands smukke kyst. Målet for dagens køretur er Hervey Bay. Det er en køretur på cirka tre timer, men vi foreslår, at du gør et stop eller to undervejs. Det kunne eksempelvis være ved Mooloolaba eller Caloundra, hvor du kan få din første smagsprøve på Queenslands fantastiske strande.

Distance: ca. 300 km fra Brisbane til Hervey Bay.

Dag 4-6: Lady Elliot Island Eco Resort

Fra morgenstunden går turen til den lille lufthavn i Hervey Bay, hvor der venter et fly, som skal tage dig til den smukke Lady Elliot Island. Øen er en af de få, der ligger på revet, hvilket betyder, at der her er mulighed for at dykke og snorkle direkte fra stranden. Med lidt held kan du få den helt unikke oplevelse og snorkle med både havskildpadder, revhajer og rokker. Men selv hvis du ikke har heldet med dig, venter der dig en helt uforglemmelig oplevelse blandt farverige fisk og enestående koraler. Du skal bo på Lady Elliot Eco Resort, som egner sig godt til både familier og par.

Dag 7-8: Fraser Island

Efter to skønne dage på Lady Elliot Island flyver du tilbage til Hervey Bay, og herfra fortsætter du nordpå mod verdens største sandø Fraser Island. Du skal bo på det dejlige Kingfisher Bay Resort, som ligger gemt væk i den frodige regnskov ikke langt fra en lækker strand. Med to dage til rådighed bliver der god tid til at udforske øen, der byder på både kridhvide sandstrande, krystalklare søer og regnskov. Det smukke landskab er hjem for den vilde australske hund dingoen, og med lidt held kan du opleve de beskyttede dyr på din vej rundt på øen.

Dag 9: Hervey Bay - Bargara

Nyd de sidste timer på Fraser Island, inden det er tid til at gå om bord på færgen mod fastlandet igen. Dagens køretur går videre ind i landet, inden du igen når kysten og byen Bargara. Du har en enkelt overnatning i Bargara, der indbyder til afslapning på stranden og en god middag på en af byens restauranter.

Distance: ca. 125 km fra Hervey Bay til Bargara.

Dag 10: Bargara - Agnes Water

Turen går i dag videre nordpå mod Agnes Water, som er en hyggelig lille by med kun godt 2.000 indbyggere. Byen byder på en fredelig og afslappet stemning, og selvom der er turister i byen, mærker du ikke meget til dem. Så nyd en afslappende dag i solen, spis en god middag, og gå eventuelt en aftentur på stranden til lyden af bølgernes brusen.

Distance: ca. 150 km fra Bargara til Agnes Water.

Dag 11: Agnes Water - Rockhampton

I dag kan du se frem til en køretur gennem Queenslands frodige bagland mod byen Rockhampton. Du har hele dagen til at nyde byens tilbud. Vi kan anbefale et besøg i Rockhamptons botaniske have, som anses for at være en af de bedste i staten. Her finder du også The Rockhampton Zoo, som er hjem for mere end 220 forskellige dyrearter. Flere af dem er unikke for Australien såsom kænguruen, koalaen og wombatten.

Distance: ca. 225 km fra Agnes Water til Rockhampton.

Dag 12: Rockhampton - Airlie Beach

I dag venter der dig en lidt længere køretur, når du igen kører mod kysten og Airlie Beach, som er det perfekte udgangspunkt for at udforske de smukke Whitsundays. Det er blandt andet i Whitsundays, du kan slentre en tur på en af verdens smukkeste strande Whitehaven Beach.

Distance: ca. 475 km fra Rockhampton til Airlie Beach.

Dag 13-15: Hamilton Island & Whitehaven Beach

I dag går du om bord på færgen, der sejler til skønne Hamilton Island, hvor der venter dig et par dage med sol og strand samt en tur til Whitehaven Beach med frokost. På Hamilton Island kan du vælge at nyde freden i skyggen af en kokospalme eller give dig i kast med nogle af de mange aktiviteter, der tilbydes. Der er blandt andet golfbaner, fantastiske restauranter og diverse vandsportsaktiviteter ved de lækre strande.

Dag 16: Hamilton Island - Airlie Beach - Mission Beach

Færgen retur til fastlandet afgår allerede kl. 8.30 fra Hamilton Marina, så du får en tidlig start på dagen i dag. Vel ankommet ved Airlie Beach sætter du dig atter bag rettet og kører den lidt længere tur til Mission Beach, hvor du skal overnatte en enkelt nat.

Distance: ca. 500 km fra Airlie Beach til Mission Beach.

Dag 17: Mission Beach - Cairns

Du forlader hotellet og fortsætter din rejse gennem grønne frodige landskaber hele vejen til Cairns. Det er en kort køretur i dag, så der er god tid til at nyde omgivelserne undervejs og stoppe og spise frokost. Vel fremme i Cairns indlogerer du dig på dit hotel og kan derefter gå en tur langs esplanaden, shoppe lidt og spise en god middag.

Distance: ca. 150 km fra Mission Beach til Cairns.

Dag 18: Cairns - Cape Tribulation

Det er blevet dagen, hvor du skal opleve verdens ældste regnskov i Cape Tribulation. Området bugner af fantastiske naturoplevelser, og med to overnatninger er der rig mulighed for at nyde det hele. Blandt andet kan du se frem til at opleve Cape Tribulation Beach, hvor den tropiske regnskov møder den hvide sandstrand og revet.

Distance: ca. 150 km fra Cairns til Cape Tribulation.

Dag 19: Cape Tribulation

I Cape Tribulation bor du på den dejlige Ferntree Rainforest Lodge med regnskovens vildnis lige uden for vinduet. Du er med andre ord sikret en ægte regnskovsoplevelse med alle de dufte, lyde og fantastiske oplevelser, der hører med. Tag på en guidet tur gennem regnskoven, hvor du kan lære meget mere om skovens planter og dyr. Der er også mulighed for at tage en ridetur på stranden. Eller måske vil du bare slappe af ved den smukt beliggende pool.

Dag 20: Cape Tribulation - Trinity Beach

Du vågner op omgivet af regnskoven og kan nyde de sidste timer i Cape Tribulation, inden turen går videre op ad kysten til Trinity Beach. Dette charmerende lille ferieresort ligger cirka 20 minutter nord for Cairns, og de kommende to dage venter dig sol, strand og afslapning.

Distance: ca. 125 km fra Cape Tribulation til Trinity Beach.

Dag 21: Trinity Beach

Nyd en dag på hotellet med afslapning ved poolen, eller tag på en tur ud på det spektakulære Great Barrier Reef. Der findes et hav af forskellige udflugtsmuligheder, som alle tilbyder noget forskelligt. Du bestemmer med andre ord selv, hvor mange rev du vil besøge, hvor meget tid du vil have i vandet, og om du vil dykke eller snorkle. Uanset hvad, venter der dig en skøn dag på revet. Vil du blive længere i Cairns og udforske mere af revet, kan det naturligvis sagtens lade sig gøre.

Dag 22: Afrejse fra Cairns

Efter en god morgenmad på resortet Trinity Beach er det blevet tid at forlade Australien for denne gang. Med kufferten fyldt med store oplevelser går turen mod lufthavnen i Cairns, hvor du afleverer bilen og begynder din hjemrejse. Du kan vælge at gøre stop i eksempelvis Singapore på vejen hjem for at bryde den ellers lange flyrejse op i to dele.

Dag 23: Ankomst til Danmark

Du lander i Danmark igen efter tre uger fyldt med spændende oplevelser og afslapning i tropiske Queensland.

Kort

Pris pr. person

Rejseperiode Ved 2 voskne Ved 2 voksne og 2 børn
 lavsæson  Fra kr. 35.200  Fra kr. 25.500
 Højsæson  Fra kr. 38.200  Fra kr. 27.400

Prisen inkluderer

 • Flyrejse Danmark - Brisbane
 • 1 nat i Brisbane
 • 21 dages billeje af mellemklassebil inkl. fri km, forsikringer og ingen selvrisiko
 • 1 nat i Hervey Bay
 • Fly fra Hervey Bay til Lady Elliot Island t/r
 • 3 nætter på Lady Elliot Island Eco Resort (Garden Unit) inkl. morgenmadsbuffet og middag
 • Katamaran fra River Heads (Hervey Bay) til Fraser Island tur/retur
 • 2 nætter på Kingfisher Bay Resort på Fraser Island inkl. morgenmadsbuffet
 • Dagstur med firehjulstrækker til Lake McKenzie, Eli Creek mm. inkl. frokost
 • 1 nat på Kelly's Beach Resort i Bargara
 • 1 nat i Agnes Water inkl. morgenmadsbuffet
 • 1 nat i Rockhampton
 • 1 nat i Airlie Beach
 • Båd fra Shute Harbour til Hamilton Island tur/retur
 • 3 nætter på Palm Bungalows (Garden View) på Hamilton Island
 • Dagstur med katamaran til blandt andet Whitehaven Beach og Hill Inlet, inkl. morgen- og eftermiddagskaffe/the samt frokost serveret på stranden
 • 1 nat på Castaway Resort & Spa i Mission Beach inkl. enkel morgenmad
 • 1 nat i Cairns 
 • 2 nætter på Ferntree Rainforest Lodge i Cape Tribulation inkl. enkel morgenmad
 • 2 nætter i Trinity Beach
 • Flyrejse Cairns - Danmark 
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere her

Tilkøb

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum
Højsæson

Højsæson i Australien er i folkeskolernes sommerferie samt fra december til marts. Australien er dog et stort land, og der er stor forskel på sæsonerne i de forskellige dele af landet. Går rejsen til Sydney, Adelaide, Melbourne og den sydlige del af landet, er den australske sommer fra december til februar en populær periode. Det centrale og nordlige Australien har derimod højsæson fra maj til september.

Rejselængde og indhold

Rejsens varighed og indhold kan naturligvis tilpasses dine ønsker. Det samme kan antallet af rejsedeltagere.

Børn på rejsen

Priserne er baseret på børn i alderen 2-11 år, som overnatter i eksisterende senge sammen med voksne.